Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الله عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) درگفت‌وگو با خبرنگارحوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مدل اشتغال کمیته امداد به عنوان یکی از معتبرترین روش‌های اشتغال‌زایی مورد توجه قانون‌گذاران و سیاست‌گذاران اشتغال کشور است.

او با بیان اینکه کمیته امداد یکی از دستگاه‌های برتر و تأثیرگذار در زمینه اشتغال‌زایی در کشور است، گفت: تلاش می‌شود بخش قابل توجهی از اشتغال کشور را به نفع محرومان ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالملکی ادامه داد: در این راستا سعی شده است منابع بانکی و مالی کشور به هر مقدار که هست را به نفع اقشار محروم جامعه جذب و هدایت کنیم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه ۴۰۰ هزار کارآفرین حرفه‌ای در کشور وجود دارد که اگر ۲۰ هزار نفر از آنان را در حوزه اشتغال محرومان وارد کنیم، بخش زیادی از مساله بیکاری محرومان حل می‌شود، افزود: استفاده از ظرفیت جهادگران کارآفرین معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در امور اداری، آموزش بازاریابی و فروش، پیداکردن راهبران شغلی، نظارت بر طرح‌ها، مشاوره شغلی و... در دستور کار کمیته امداد است.

او گفت: با مذاکرات انجام شده سعی می‌کنیم حداقل هزار جهادگر کارآفرین با انگیزه جهادی و انقلابی با کمیته امداد همکاری کنند.

بیشتربخوانید: تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از قانون بودجه به کمیته امداد

عبدالملکی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال در بخش‌های خدماتی، صنعتی، کشاورزی، دانش‌بنیان و صنایع کوچک و خانگی پرداخت شده است.

او با بیان اینکه بر اساس ضوابط به منظور خودکفایی آن‌ها برای کسانی که تحت پوشش هستند و یا محرومانی که تحت حمایت نیستند، با استفاده از روش‌های علمی و رویکرد جهادی، برنامه‌ریزی لازم انجام می‌شود، ادامه داد: تا پایان امسال ۱۷۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان با همکاری شبکه بانکی و پرداخت تسهیلات ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

همکاری هزار جهادگر کارآفرین با کمیته امداد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد ستاد اجرایی فرمان امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۳۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

بتول دانش شهرکی شامگاه جمعه در شورای سرمایه گذاری استان سیستان و بلوچستان افزود: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستانهای ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت: وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است