Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی ارتش، تفاهم‌نامه همکاری بین پایگاه هوایی چهارم شکاری وحدتی دزفول و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در راستای تعاملات علمی، تحقیقاتی و مطالعات برای ساخت و تعمیر قطعات یدکی صنعت هواپیمایی به امضا رسید.

امیر سرتیپ دوم خلبان بهمن بهمرد فرمانده پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول در این نشست گفت: قطعات مصرفی هواپیما‌های نیروی هوایی ارتش بومی و توسط متخصصان داخل کشور ساخته شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به وجود ظرفیت‌های کارگاهی و آزمایشگاهی در دانشگاه آزاد، این دانشگاه توانایی ساخت قطعات را دارد که بعد از عقد این تفاهم‌نامه، قطعات را زیرنظر کارشناسان پایگاه و متخصصان این واحد دانشگاهی خواهیم ساخت و برای تأیید نهایی و گواهی استاندارد اقدام خواهیم کرد.

فرمانده پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول از کارشناسان و متخصصان دانشگاه آزاد اسلامی برای بازدید میدانی، عملیاتی و آشنایی با قطعات موردنظر هواپیما‌های پایگاه چهارم شکاری دعوت کرد.

در ادامه علی افروس، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی دزفول ضمن معرفی امکانات و تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و توان علمی اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان این دانشگاه در راستای مقابله با تحریم‌های آمریکا و ایادی دست‌نشانده آن و ظرفیت‌های بالای علمی جوانان دانشگاهی برای ساخت و تولید صنایع داخلی به‌خصوص در صنعت هواپیمایی اظهار کرد: این دانشگاه با وجود مرکز تحقیقات مواد، انرژی و دستگاه‌های پیشرفته توانایی طراحی، تولید قطعات مصرفی و وارداتی مورد نیاز پایگاه چهارم شکاری دزفول را دارد.

علی حیدری‌مقدم، مدیر خدمات پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم بیان کرد: با توجه به توان علمی دانشگاه در راستای جوان‌سازی قطعات سوپر آلیاژ‌ها به‌منظور افزایش عمر این قطعات، این واحد دانشگاهی آماده انجام پروژه‌های مشترک برای افزایش عمر سوپرآلیاژ‌های مورد استفاده در صنایع هوافضا است.

او تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در ساخت قطعات صنعتی می‌تواند آنچه که کارشناسان صنعت هواپیمایی پایگاه چهارم شکاری می‌خواهند را از مرحله طراحی تا تولید انبوه انجام داده و گامی در پیشبرد صنعت هوایی کشور بردارد.

بعد از پایان این نشست تخصصی، استادان دانشگاه و کارشناسان پایگاه هوایی از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی دزفول بازدید کردند و از نزدیک با نحوه فعالیت و چگونگی ساخت وسایل و قطعات مورد نظر آشنا شدند.

انتهای پیام/م

تفاهم‌نامه همکاری بین پایگاه هوایی چهارم شکاری وحدتی و دانشگاه آزاد دزفول

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتش رونق تولید اخبار سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۶۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین

سعید پرشی سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین گفت: ساخت و بازسازی قطعات در چند ساله اخیر روند رو به رشدی را داشته است و متخصصین این امور ضمن کسب آموزش‌های لازم و نیز بدست آوردن تجربیات جدید توانمندی خوبی را در زمینه ساخت و بازسازی قطعات مورد استفاده این نیروگاه بدست آورده اند.  

او  تعداد تفکیکی قطعات ساخته شده را ۱۷۵ قطعه و تعداد بازسازی شده را ۸۱ قطعه ذکر نمود که در مجموع این نیروگاه ۲۵۶ قطعه را در یک ماه گذشته مورد ساخت و بازسازی قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • اعطای بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ ارتش
  • عکس | بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ ارتش اعطا شد
  • بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ ارتش اعطا شد
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • آئین آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ برگزار شد
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • محدودیت وزن وسایل در پرواز
  • ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه شکاری اصفهان واقعیت دارد؟
  • بررسی ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان