Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت توضیحاتی را درباره شرایط انجام مطالعات اثربخشی دارو یا تجهیزات پزشکی و کارآزمایی بالینی این محصولات ارائه کرد و افزود: به منظور تسریع در صدور مجوزها، انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت اعلام آمادگی کرده است که مستندات شرکت‌ها را به سازمان غذا و دارو ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین وطن‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با تأکید بر آن که مطالعات اثربخشی دارو در وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: فناوران بعد از تولید محصول با شرکت‌های خصوصی قرارداد می‌بندند تا این مطالعات را برای آن‌ها انجام دهند.

وی افزود: طبیعی است که هر فرآورده‌ای از دارو گرفته تا تجهیزات پزشکی باید کارآزمایی بالینی را پشت سر گذاشته و نتیجه آن به وزارت بهداشت تحویل داده شود؛ لذا اگر فناوران قبل از انجام کارآزمایی بالینی برای دریافت مجوز به وزارت بهداشت مراجعه کنند، با جواب منفی مواجه خواهند شد.

رئیس دفتر توسعه سلامت وزارت بهداشت با تأکید بر آن که امکان ندارد سازمان غذا و دارو برای محصولی که کارآزمایی بالینی انجام نداده، مجوز تولید صادر کند، اظهار کرد: مگر آن که محصول نمونه مشابه خارجی داشته باشد و شرکت مستنداتی برای این موضوع ارائه دهد؛ البته چنین موردی نیز از قطعه یا دارو تا قطعه و دارویی دیگر متفاوت است.

وطن‌پور خاطرنشان کرد: اگر شرکت‌ها مدارکی مبنی بر اینکه محصول آن‌ها دقیقاً مشابه با نمونه خارجی است، ارائه دهند، ممکن است در برخی مراحل نیازمند انجام کارآزمایی بالینی نباشند. این در حالی است که وزارت بهداشت در بعضی فرآورده‌ها به دلیل موارد ژنتیکی و تفاوت‌هایی از این دست، کارآزمایی‌های خارجی را هم قبول ندارد و کارآزمایی باید در داخل کشور هم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه تسریع در صدور مجوزهای اداره تجهیزات پزشکی برای شرکت‌ها و فعالیت میزهای خدمت نیز در حال پیگیری است، گفت: واقعیت این است که تعداد شرکت‌هایی که داوطلب ارائه خدمت باشند زیاد نیست، اما توانمندسازی در حال انجام است و در حال حاضر "انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت" به صورت مکتوب به سازمان غذا و دارو اعلام کرده که آمادگی ارائه خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان، جمع‌آوری مستندات آن‌ها و ارائه به سازمان غذا و دارو را دارد.

رئیس دفتر توسعه سلامت وزارت بهداشت در پایان اضافه کرد: چند شرکت خصوصی دیگر هم در این زمینه مشغول به کار شده‌اند؛ اما اینکه همه این‌ عناصر در کنار هم قرار گیرند، اندکی زمان‌بر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفتر توسعه سلامت وزارت بهداشت شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۷۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی قزوین گفت: ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت، ارزیابی شدند.

عبدالله دیده‌بان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با بیان اینکه هفته سلامت بهانه‌ای برای تشدید در ارائه خدمات نظام سلامت و ترویج فرهنگ مراقبت و سلامت در خانوارها است، اظهار کرد: به همین مناسبت ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت ارزیابی شدند.

وی افزود: با همت بهورزان، مراقبین سلامت و کارشناسان حوزه بهداشت طی ۱۰ روز اول اردیبهشت ماه موفق به ارزیابی ۴ هزار نفر از خانوارهای شریف استان قزوین در خصوص میزان آمادگی در مواجهه با مخاطرات و بلایا شده‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی استان قزوین خاطرنشان کرد: در طی این ارزیابی‌ها برای خانوارهایی که نیاز به آموزش دارند، در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت جلسات آموزشی برگزار شده و به صورت فردی و یا گروهی نحوه مدیریت خطر بلایا و حوادث آموزش داده شده است.

دیده‌بان تصریح کرد: طی این مدت تعداد ۳ هزار و ۵۱۹ خانوار استان قزوین در زمینه مواجهه با مخاطرات، زلزله و سیل در مراکز بهداشت آموزش داده شده‌اند و این برنامه همچنان در سرفصل برنامه‌های مراکز بهداشت استان قرار داشته و ارزیابی و آموزش خانوار در این زمینه طی سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

آغاز پویش سلامت دهان و دندان در قزوین

وی از آغاز پویش سلامت دهان و دندان با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی در استان قزوین از امروز تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پویش سلامت دهان و دندان از امروز هفدهم اردیبهشت با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی با شعار «دهان دریچه سلامت» در استان قزوین آغاز شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: بیماری‌های دهان و دندان افراد را در طول زندگی تحت تأثیر قرار می‌دهد، خوشبختانه بیشتر بیماری‌های دهان و دندان تا حد زیادی قابل پیشگیری هستند و در مراحل اولیه درمان می‌شوند.

دیده‌بان ادامه داد: شایع‌ترین بیماری‌های دهان و دندان، پوسیدگی دندان، بیماری‌های شدید لثه، بی‌دندانی و سرطان دهان است. در طول دوره زندگی سلامت دهان بر سلامت عمومی افراد اثرگذار است و تأثیر مهمی بر کیفیت زندگی افراد دارد بدین صورت که می‌تواند در تغذیه، عملکرد روزانه، تعاملات اجتماعی و اعتماد به نفس افراد تأثیر داشته باشد.

وی با بیان اینکه دندان‌پزشکان و مراقبان سلامت ممکن است اولین کسانی باشند که در معاینه افراد متوجه علائم بسیاری از بیماری‌ها شوند، گفت: آحاد جامعه در صورت وجود مشاهده هرگونه علائم و مشکلات دندانی به مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد دندانپزشکی مراجعه کنند.

کد خبر 751112

دیگر خبرها

  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان