Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم خسروی کارشناس امور بانکی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در مجلس، اظهار کرد: این مسئله با اولویت و تأثیرگذاری بسیار محدود در ردیف یک اولویت‌های سیاست‌مداران کشور قرار گرفته است آن هم در شرایطی که کشور با مخاطرات اقتصادی بسیاری مانند مشکلات نظام بانکی و کسری بودجه دست و پنجه نرم می‌کند، به نظر می‌رسد که پرداختن به حذف ۴ صفر از پول ملی در شرایط فعلی تنها اتلاف منابع و وقت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: بررسی فواید و معایب حذف ۴ صفر از پول ملی/ حذف صفر از پول ملی کار درستی است؟

خسروی افزود: حذف ۴ صفر از پول ملی اثر مثبتی بر اقتصاد کشور ندارد و تنها برخی محاسبات حسابداری کشور را آسان می‌کند.

او ادامه داد: بسیاری از کشور‌ها اقدام به برداشتن صفر‌های پول خود کرده‌اند به عنوان مثال ترکیه در سال ۲۰۰۲ سلسله اصلاحاتی را در نظام پولی و بانکی خود انجام داد که باعث شد تورم به صورت قابل توجه و پایداری کاهش پیدا کند، لذا وقتی پتانسیل ایجاد تورم در کشور مذکور کنترل شد دولت آن زمان به سراغ حذف صفر از پول ملی خود رفت.

کارشناس امور بانکی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متأسفانه در کشور ما بدون انجام اصلاحات ساختاری و بانکی برای کنترل تورم، حذف صفر‌های پول ملی در دستور کار قرار گرفته است، صراحتا می‌گویم اگر این اقدام انجام شود نهایتا ۵ الی ۶ سال دیگر مجبوریم چند صفر دیگر را نیز از پول ملی کسر کنیم.

خسروی در پایان گفت: معتقدم که این اقدام اولویت و توجیح اقتصادی ندارد و با توجه به تحریم‌هایی که علیه ایران اعمال شده به هیچ عنوان زمان مناسبی برای حذف صفر‌های پول ملی نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی اخبار مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۷۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند

محمدصالح جوکار ،رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، اظهار داشت: نمایندگان مجلس نمایندگان ملت‌اند و باید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت به بهترین شکل عمل کنند. در واقع باید قوانینی وضع شود که مستقیما مشکلات و گرفتاری‌های مردم را رفع کند و در حوزه نظارت هم نمایندگان باید بر دستگاه‌های اجرایی نظارت داشته باشند که قوانین را به درستی اجرا کنند. برای مثال در حوزه اقتصاد لازم است که همه نمایندگان تمام انرژی‌شان را بر رفع مشکلات معیشتی بگذارند زیرا اکنون بزرگ‌ترین مشکل مردم اقتصاد است

وی افزود: از سوی دیگر نمایندگان باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند تا دولت در مسیر درستی حرکت کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: نکته بعدی آن است که مجلس نباید تک‌بعدی باشد؛ به این معنا که نباید صرفا تمرکزش بر موضوعات فرهنگی یا سیاسی باشد و از اقتصاد غافل شود و البته بالعکس.

 جوکار اضافه کرد: در مجلس یازدهم محاسن زیادی وجود داشت که باید در مجلس دوازدهم این محاسن پررنگ‌تر و تقویت شود؛ از تخصص تا تعهد. نمایندگان ضمن اینکه باید تعهد کامل به نظام و مردم داشته باشند، باید اشراف کاملی به مسائل کلان کشور هم داشته باشند. نگاه مجلس دوازدهم باید کلان‌محور و راهبردی باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری از طرح‌های خوب در مجلس یازدهم مطرح شد اما به دلیل کمبود وقت به مجلس دوازدهم می‌رود که به هر حال نمایندگان بعدی باید آنها را به سرانجام برسانند. همچنین لازم است گام‌های مهمی در حوزه‌هایی مانند اشتغال و مسائلی که به طور مستقیم به زندگی مردم مرتبط است، برداشته شود.

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • بازیگران سریال تورم
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • نادری با جدایی ری از تهران مخالفت کرد