Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مقدار زیاد چربی در ناحیه شکم می‌تواند منجر به ایجاد بیماری‌های جدی مانند دیابت، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی شود.

کاهش چربی شکمی نه تنها ظاهر فرد را بهبود می‌بخشد بلکه می‌تواند باعث بهبود شرایط سلامتی در او شود. مقدار زیادی چربی در ناحیه شکم می‌تواند منجر به ایجاد بیماری‌های جدی مانند دیابت، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما، گاهی اوقات خلاص شدن از شر این چربی‌ها خیلی راحت نیست و اگر همه تلاش خود را کرده اید تا به نتیجه مطلوب برسید، اما هنوز چربی در ناحیه شکم شما از بین نرفته است، ممکن است دلایل پنهانی وجود داشته باشد که حتی از آن‌ها اطلاع ندارید.

در ادامه به فهرستی از دلایل احتمالی که مانع از موفقیت شما در کاهش وزن اضافی می‌شود می‌پردازیم.

نوع چاقی شکم خود را نمی‌دانید

اگر کاهش چربی شکم را دشوار می‌دانید، یکی از دلایل آن ممکن است این باشد که شما روش کاهش وزن اشتباه را برای خود انتخاب کرده اید. ۵ نوع چاقی شکمی وجود دارد که به دلایل مختلف ایجاد می‌شود و هرکدام از آن‌ها به رژیم و ورزش خاصی نیاز دارند؛ بنابراین تعیین نوع چاقی شکم و برنامه ریزی برای کاهش وزن طبق آن مهم است.

وسواس در اندازه گیری وزن

شما باید عادت وزن گیری مداوم را کنار بگذارید و سعی کنید در برابر تمایل به ایستادن بر روی ترازو آن هم درست هر بار که آن را می‌بینید، مقاومت کنید. وسواس در سنجش وزن می‌تواند روند کاهش وزن را آهسته کند. هرگاه عدد ظاهر شده در ترازو با نتیجه مورد انتظار شما فرق می‌کند، خودتان را قضاوت می‌کنید و این حالت به شما فشار می‌آورد، باعث افکار منفی می‌شود و روحیه شما را خراب می‌کند. همه این‌ها می‌تواند شما را به سمت تسلیم در برابر رژیم غذایی و تسکین استرس حاصل با راه حلی مانند خوردن زیاد، سوق دهد؛ بنابراین بهتر است خودتان را فقط هفته‌ای یک بار وزن کنید و اعداد را به عنوان اطلاعات بدست آورید، نه برای داوری.

پیروی از رژیم غذایی اشتباه

بدن ما به عناصر بیشماری مانند ویتامین‌ها، کربوهیدرات‌ها و حتی چربی‌ها احتیاج دارد. اگر برخی از این مؤلفه‌های مفید را حذف کنید، رژیم غذایی شما ممکن است آسیب بیشتری به همراه داشته باشد. خوردن سبزیجات و میوه‌ها به تنهایی و همچنین مصرف فست فودها و مقدار زیادی قند و نمک باعث کاهش وزن می‌شود. بنابراین، مهم است که رژیم غذایی خود را دنبال کرده و در نظر بگیرید که باید حاوی منیزیم، ویتامین‌ها، چربی‌های سالم و سایر عناصر باشد.

انجام تمرینات بدون تنوع

ورزش یک روش عالی برای کاهش چربی است. اما مهم است که فراموش نکنید که تمرینات ورزشی باید متنوع باشند. هر نوع ورزش به روش خاصی بر بدن تأثیر می‌گذارد. بنابراین، نباید فقط به سلامت قلب یا کشش عضلات اولویت دهید.

تمرینات با شدت و قدرت بالا، شنا و حتی ورزش‌های رزمی را به برنامه تمرینی خود اضافه کنید و فکر نکنید که ورزش فقط در یک سالن ورزشی با تجهیزات ورزشی امکان پذیر است. شما می‌توانید در خانه و پارک تمرین کنید. فقط سعی کنید فشاراضافی به بدن خود وارد نکنید. تمرینات را درست انجام دهید تا به خودتان آسیب نرسانید.

استرس

استرس برای سلامت کل بدن و از جمله تنظیم وزن آن مضر است. این عامل بر رژیم غذایی، وضعیت جسمی شما در طول تمرین و کیفیت زندگی تأثیر می‌گذارد. علاوه بر این، مقادیر بالای هورمون استرس یا همان کورتیزول باعث تشکیل چربی اضافی در بدن می‌شود. بنابراین لازم است از هر فرصتی برای کاهش استرس استفاده کنید، سعی کنید بیشتر استراحت کنید، بیشتر از حد معمول کار نکنید، سرگرمی داشته باشید و با دوستان خود در تماس باشید. هنگامی که احساس آرامش می‌کنید انگیزه بیشتری برای کسب موفقیت جدید در کاهش چربی‌های شکمی خواهید داشت.

سطح بالای آندروژن‌ها

یکی از جدی‌ترین دلایل چاقی شکمی سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) است به این معنا که در این اختلال، سطح بالایی از هورمون‌های مردانه در بدن زن وجود دارد که این حالت به نوبه خود اختلالات قاعدگی، مشکلات بارداری و خطر دیابت را به همراه دارد. علاوه بر این، PCOS بر افزایش وزن تأثیر می‌گذارد. برای اطلاع از سطح آندروژن‌های خود می‌توانید با پزشک مشورت کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه و تکان‌دهنده از خودکشی سمیرا آل سعیدی

آفتاب‌‌نیوز :

یزدانی می‌گوید: دکتر تیمورزاده از فعالین صنفی که آشنایی با خانم دکتر داشته و در این باره در اینستاگرامشان هم نوشته‌اند دیروز به من گفت ایشان بسیار فرد فعالی بودند، اما طی چند مرحله در پیام‌هایی که با دکتر تیمورزاده رد و بدل می‌کرده به ایشان می‌گوید آیا راهی برای مهاجرت هست که دیگر نیازی به تحصیل مجدد نداشته باشم؟ در ماجرا مرگ دکتر بخشی، خانم دکتر آل سعیدی به دکتر تیمورزاده پیام می‌دهد که باید یک کار جمعی انجام دهیم. یعنی تا چند وقت پیش هم ایشان امیدش به تغییر را از دست نداده بوده است. دکتر تیمورزاده می‌گفت ایشان به ظاهر شرایطی عادی داشت و کسی باور نمی‌کرد به خودکشی فکر کند.

خودکشی پزشکان موضوع بحث این روزهاست و خودکشی دکتر سمیرا آل سعیدی، نمونه دیگری است که پس از مورد خانم دکتر بخشی، شرایط بغرنج پزشکان را به نمایش می‌گذارد. تداوم این روند نه تنها موجب دلسردی و نگرانی دیگر پزشکان خواهد شد بلکه از دست رفتن هر پزشک، بارعلمی پزشکی کشور را نیز کاهش می‌دهد.

جهت بررسی بیشتر این موضوع، گفتگویی با هادی یزدانی، پزشک و فعال صنفی انجام شده است که در ادامه، مشروح آن را می‌خوانید:

*اطلاعات شما از پرونده خودکشی خانم دکتر آل سعیدی از کدام منابع است؟

اطلاعات من از این پرونده مبتنی بر اطلاعاتی است که در دو روز اخیر در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. این اطلاعات به صورت پراکنده از سوی بیماران، دانشجویان و همکاران خانم دکتر منتشر شده است. مورد خانم دکتر آل سعیدی برخلاف مورد خانم دکتر بخشی است که یک مورد استثنایی ناشی از ظلم و تحقیر سیستماتیک ایشان را به سمت خودکشی برد.

* خانم دکتر آل سعیدی در چه شرایطی دست به خودکشی زد و خودکشی ایشان چه تفاوتی با مورد خانم بخشی دارد؟

مورد خانم دکتر آل سعیدی از منظر دیگری نسبت به خانم بخشی قابل بررسی است. ایشان در بالاترین درجه‌ی تحصیلات علمی و فوق تخصص، بوده و سمتی در معاونت امور بین‌الملل بیمارستان امیرعلم داشته است و اگر این فرد را از بیرون نگاه کنیم، نماد یک فرد کامل و موفق است. ایشان متاهل بوده و دارای یک فرزند هشت ساله است. به واقع چه اتفاقی می‌افتد که ایشان خودکشی منجر به مرگ انجام می‌دهد؟ دکتر تیمورزاده از فعالین صنفی که آشنایی با خانم دکتر داشته و در این باره در اینستاگرامشان هم نوشته‌اند دیروز به من گفت ایشان بسیار فرد فعالی بودند، اما طی چند مرحله در پیام‌هایی که با دکتر تیمورزاده رد و بدل می‌کرده به ایشان می‌گوید آیا راهی برای مهاجرت هست که دیگر نیازی به تحصیل مجدد نداشته باشم؟ در ماجرا مرگ دکتر بخشی، خانم دکتر آل سعیدی به دکتر تیمورزاده پیام می‌دهد که باید یک کار جمعی انجام دهیم. یعنی تا چند وقت پیش هم ایشان امیدش به تغییر را از دست نداده بوده. دکتر تیمورزاده می‌گفت ایشان به ظاهر شرایطی عادی داشت و کسی باور نمی‌کرد به خودکشی فکر کند. من تمام این مسائل را گفتم تا به این نکته برسم که خودکشی هیچ قانون و صورت و ظاهری ندارد. اصلاً اینطور نیست که بگویید به چهره و رفتار یک فرد می‌آید که خودکشی کند. مورد خانم دکتر آل سعیدی نشانگر این است یک فرد که از منظر بیرونی در اوج موفقیت است و زندگی شخصی خوبی هم دارد، اما خودکشی می‌کند. خیلی از دانشجویان هم از ایشان تعریف می‌کنند که شخصیت فروتن و علمی داشت. در نتیجه حتی چنین فردی هم در موقعیت ناامیدی اجتماعی، دست به خودکشی می‌زند. آینده حتی برای چنین آدمی هم نکته‌ی مثبتی ندارد و رو به افول است، او این را در صحبت با دکتر تیمورزاده نیز گفته بود. از مجموع اطلاعاتی که از منابع مختلف به جز خانواده ایشان جمع‌آوری کردیم به نظر می‌رسد که علت خودکشی ناامیدی مطلق نسبت به هرگونه تغییر و بهبود در آینده است.

* چند درصد از پزشکان درگیر این نوع از ناامیدی اجتماعی رو به خودکشی هستند؟

من می‌خواهم مسأله را فراتر از پزشکان ببینم، باید ببینیم چند درصد مردم چنین ناامیدی دارند. وقتی شما هیچ امیدی به تغییر نداشته باشید، هرکدام از آدم‌ها در هر شرایط یک نوع تصمیم می‌گیرند. در مورد پزشکان، چندین اتفاق با هم افتاده است؛ یاس فلسفی و ناامیدی اجتماعی که بسیاری از مردم نسبت به آینده‌ی کشور دارند، در کنار مشکلات صنفی و مشکلات مالی در جوان پزشکان موجب خودکشی است. در مورد خانم دکتربخشی، ظلم سیستماتیک هم اضافه شده بود. برخی از شغل‌ها ذاتاً در ساده‌ترین حالت خود هم سخت هستند. به علت اینکه پزشکی با جان افراد در ارتباط است و چالش‌های قانونی بسیاری دارد، پزشکان نگرانی‌ها و تنش‌های زیادی دارند. ممکن است عده‌ای بگویند این شرایط برای همه وجود دارد، اما در ماجرای خودکشی پزشکان، فقط چالش‌های جامعه مطرح نیست، بلکه چالش‌های شغلی هم مطرح است. خیلی از ما در حال دیدن افت علم پزشکی در کشورمان هستیم و ایشان هم در جایگاه شغلی‌شان این مسأله را می‌دیده است. دیدن چنین مسائلی باعث ناامیدی بیشتر می‌شود.

*خودکشی در پزشکان چه تفاوت ساختاری با دیگر اقشار دارد؟

پزشکان خودکشی‌های معطوف به مرگ دارند و فرد به واسطه‌ی علمی که دارد، کار را در لحظه تمام می‌کند. بنا بر شنیده‌ها برخی از رزیدنت‌های خانم دکتر آل سعیدی گفته‌اند که ایشان حتی روز قبل از خودکشی درباره این مسأله برای دانشجویان صحبت کرده است.

* پرونده خانم دکتر بخشی به کجا رسید؟

خود من و یکسری از فعالان صنفی صبر کردیم تا گرد و خاک درگیری‌های ایران و اسراییل فروکش کند. به سبک مدیریت تمام مسائلی که در کشور داریم، یک روش صبر و سکوت در سیستم بوروکراسی اداری کشور وجود دارد که خواهان صبر است تا بحران بعدی فرا برسد و بحران قبلی فراموش شود. ما مورد خانم دکتر بخشی هم ماجرا را فراموش نکرده‌ایم. نزدیک یک ماه از مرگ ایشان گذشته، اما هیچکس در سیستم اداری کشور پاسخگو نبوده و قبول مسئولیت نکرده است. افرادیکه با ترک فعل، مسبب بردن خانم بخشی به سمت خودکشی بودند، متأسفانه با همان روش قبلی و حتی شدیدتر به کار برگشته‌اند. آن‌ها دیدند که هیچکس از آن‌ها پاسخ نمی‌خواهد.

منبع: سایت انتخاب

دیگر خبرها

  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • جزئیات تازه و تکان‌دهنده از خودکشی سمیرا آل سعیدی
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • قیمت نفت از نردبان عوامل مثبت بالا رفت