Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@12:02:50 GMT

ترشی لیته بادمجان + طرز تهیه

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۰۰۶۱۷

ترشی لیته بادمجان + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر شما هم از علاقمندان به ترشی هستید توصیه می کنیم در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه ترشی لیته بادمجان آشنا شوید.

مواد لازم برای ترشی لیته بادمجان:

بادمجان بزرگ ۱۰ عدد
هویج بزرگ ۳ عدد
* سبزی ترشی به مقدار لازم
فلفل ترشی (زیاد تند نباشد) خیلی کم
سیر ۲۰ حبه
گلپرساییده ۳ قاشق غذاخوری
سیاهدانه به مقدار کم
گل کلم بزرگ نصف گل کلم
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
کرفس ۲ شاخه

 

سبزی ترشی (گشنیز و جعفری و نعنا و ترخون و مرزه و ریحان و شوید و پیازچه و پونه و آویشن و شنبلیله و ساقه‌های تازه و سیز سیر و برگ و ساقه جوان و ترد کرفس)

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان:

بامجان کبابی (من بادمجان را کبابی می‌کنم، اما اگر شما بوی دودی بادمجان را دوست ندارید می‌توانید بخارپز یا اینکه داخل سینی فر بگذارید تا نرم شوند، یا با مقداری آب و سرکه بپزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

)

همه مواد را بشویید و بگذارید خشک شوند و آن‌ها را درشت خرد کنید بادمجان‌ها را پوست بگیرید، سپس آن‌ها را جدا جدا داخل سبزی خردکن به اندازه‌ای می‌خواهید ریز باشند خرد کنید.

هنگام خرد کردن مواد ترشی لیته روی آن‌ها نمک بپاشید و بعد از خرد کردن آن‌ها را داخل صافی بریزید تا آب اضافی سبزیجات برود.

سپس همه مواد ترشی را داخل یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و روی آن‌ها گلپر و مقدار کمی سیاهدانه بریزید و مخلوط کنید. بعد ترشی‌ها را داخل ظرف‌های مخصوص ترشی تان بریزید و روی آن‌ها را با سرکه سفید بپوشانید و در ظرف را محکم ببندید که هوا به داخل ظرف‌ها نفوذ نکند ظرف‌های ترشی را داخل یخچال یا جایی خنک و تاریک قرار بدهید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آشپزی تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرینات ورزشی برای مچ پا

به گزارش جام جم آنلاین، چرخش مچ پا به سمت داخل زمانی که پا روی زمین قرار می‌گیرد و وزن بدن روی آن تمرکز می‌کند به طور طبیعی رخ می‌دهد. در واقع، چرخش مچ پا حالت طبیعی است و مزایایی دارد اما چرخش بیش از حد مچ پا که به عنوان عارضه چرخش مچ پا به داخل شناخته می‌شود، زمانی رخ می‌دهد که میزان چرخش مچ پا به سمت داخل بیش از حد طبیعی باشد و مچ پا بیش از حد معمول به سمت داخل منحرف شود.

در افرادی که این عارضه را تجربه می‌کنند، مشاهده می‌شود که مچ پا به سمت داخل منحرف شده است و افزایش چرخش مچ پا به داخل، باعث بر هم خوردن راستای مفاصل می‌شود در نتیجه درد یا آسیب‌دیدگی قوزک پا، زانو و حتی مفاصل ران و پایین کمر را به همراه دارد و چرخش مچ پا در صورت عدم درمان مشکلات متعددی را به دنبال خواهد داشت و اهمیت این موضوع به خصوص برای کودکان بسیار زیاد است.

علت چرخش مچ پا چیست؟

علت چرخش مچ پا شامل ژنتیک یا نقص مادرزادی، کف پای صاف، افزایش سن و تضعیف عضلات، استفاده از کفش‌های پاشنه بلند و کفش نامناسب و...است.

راه‌های تشخیص چرخش بیش از حد و غیرطبیعی مچ پا

زمانی که فرد به صورت عادی ایستاده، استخوان مچ پا دقیقا در بالای پاشنه قرار گرفته است و پزشک متخصص می‌تواند با انجام آنالیز حرکت و گام‌ برداری، بیماری چرخش مچ پا را تشخیص دهد و علاوه بر معاینه بالینی، اسکن کف پا، اسکن مچ و زانو روش‌های دیگری هستند که برای تشخیص این بیماری وجود دارد.

چند تمرین ورزشی اصلاحی برای این عارضه وجود دارد که شامل حرکت پای کوتاه، حرکت اردک ایستاده و کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز از جمله تمرینات ورزشی اصلاحی است.

حرکت پای کوتاه

کفش‌های خود را در بیاورید و پاهای خود ر به اندازه عرض لگن از هم باز کنید. در حالی که انگشتان پای شما هنوز روی زمین است و وزن بدن خود را روی قسمت بیرونی کف پا بیندازید تا قوس کف پای شما از زمین فاصله بگیرد. این حالت را برای چند ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت اولیه بازگردید. شما باید به تدریج عادت کنید که این حالت را در حین انجام کارهای روزانه حفظ کنید.

حرکت اردک ایستاده

بایستید و پاشنه‌ پاهای خود را به هم بچسبانید و پنجه‌ پاهای خود را از هم باز کنید به حالتی که پاهای شما مشابه پای اردک شود. سعی کنید که ران پاهای خود را به سمت خارج بچرخانید و از عضلات گلوتس خود کمک بگیرید تا لگن خود را بچرخانید. ممکن است حس کنید که با چرخش ران پای شما، گودی کف پا به سمت بالا می‌آید و چرخش مچ پا به داخل برطرف می‌شود. این حالت را برای ۳۰ ثانیه حفظ کنید.

کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز

حرکت زنجیره باز در حالت نشسته انجام می‌شود. روی زمین بنشینید و پاهای خود را کاملا دراز کنید. پاهای خود را در حالتی خنثی و طبیعی نگه دارید. به آرامی به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را با دست بگیرید و آن را به سمت خودتان بکشید. این کار موجب کشش ساق پا می‌شود. این حالت را برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت عادی بازگردید. این کشش را چند بار تکرار کنید.

دیگر خبرها

  • هفته پر بارش برای حوضه‌ی مند،کاریان و خنج
  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • علت چرخش مچ پا چیست؟
  • تمرینات ورزشی برای مچ پا
  • فرآیند تهیه ترشی سیر به روش سنتی یک خانواده روستایی آذربایجانی (فیلم)
  • کتف و بال مرغ را با این روش ویژه سوخاری کنید