Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@11:31:40 GMT

سرویس مدرسه خود نوعی مدرسه سیار است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۰۱۱۳۹

سرویس مدرسه خود نوعی مدرسه سیار است

به گزارش  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر کرمانشاه بر تشکیل مستمر جلسات کارگروه ماده 18 ویژه سرویس مدارس شهر کرمانشاه در راستای ساماندهی و نظارت و ارزیابی بر سرویس های ایاب و ذهاب مدارس، تأکید کرد.


سلیمانی  گفت: جلسات نظارتی کارگروه ماده 18  با حضور مدیران شرکت‌های حمل و نقل طرف قرارداد با آموزش و پرورش و همچنین مدیران اجرایی مدارس، رانندگان سرویس و مدیران مدارس نواحی سه گانه کرمانشاه تشکیل میشود، ضمن بررسی مشکلات و بررسی‌نقاط قوت و ضعف سرویس های مدارس با ارایه  پیشنهادات در جهت ارتقای کیفیت خدمات رسانی به بحث و تبادل نظر پرداخته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سجاد سلیمانی در این نشست ها بر اهمیت امر حمل و نقل دانش آموزان مدارس و شناسايی و تأیيد صلاحيت اخلاقی و رفتاری رانندگان تأکید کرد و گفت : سرویس مدرسه در واقع نوعی مدرسه سیار است و خودرو دانش آموزی که از مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را طی می‌کند یک مدرسه و مکانی برای تربیت محسوب می‌گردد و راننده هم در حکم مربی و تکمیل‌کننده چرخه تعلیم و تربیت خواهد بود.


مدیرعامل تاکسیرانی کرمانشاه بیان کرد: کلیه قرادادهای شرکتهای حمل ونقل، مدارک رانندگان از نظر صلاحیت های فردی و خودروی، وجه دریافتی از اولیاء دانش آموزان و تعداد نفرات از نزدیک با حضور در مدارس چک و بازدید خواهد شد.


سلیمانی با تقدیر و تشکر از همکاری مثبت اداره کل آموزش و پرورش با سازمان تاکسیرانی در زمینه سرویس مدارس، گفت: هرچند که اکیپ‌های نظارتی واحد گشت و بازرسی سازمان تاکسیرانی به صورت روزانه و مستمر تا پایان سال تحصیلی بر نحوه عملکرد و خدمات رسانی شرکت های متولی حوزه حمل ونقل سرویس دانش آموزی نظارت دارند، اما این کارگروه نیز با قوت و قدرت با همکاری تمامی اعضاء، سرویس مدارس شهر کرمانشاه را در سال تحصیلی جاری به خوبی پیگیری و دنبال خواهند نمود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.


او افزود: به همین منظور با در نظر گرفتن تمامی شرایط و مصالح و همچنین با عنایت به قانون و مقررات مهمی که در ارتباط با بحث سرویس مدرسه از سوی کارگروه‌های ماده ۱۸ به امضاء وزرای آموزش و پرورش، و دیگر اعضای کارگروه رسیده است باید در این زمینه احتیاط و دقت نظر بیشتری به عمل آید تا مبادا در اجرای این مهم مشکلاتی را گریبانگیر خانواده‌ها و اولیا دانش‌آموزان نماید.

انتهای  پیام/ز

 

نظارت اکیپ های بازرسی بر عملکرد سرویس مدارس شهر کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تاکسیرانی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۱۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها