Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ارسلان زارع، استاندار گیلان امروز در جلسه شورای راهبردی و توسعه مدیریت گیلان گفت: اجرای طرح سیماک و ارائه خدمات الکترونیک موجب بهبود فضای کسب و کار، تسریع و تسهیل ارائه خدمات نظیر صدور مجوز ساخت و ساز و کاهش مراجعات حضوری می‌شود.

او، با بیان اینکه ارائه خدمات دولت الکترونیک یکی از موضوعات مورد تأکید رئیس جمهور برای تحقق سلامت نظام اداری است، افزود: در گیلان به عنوان استان پیشرو اقدامات خوبی برای اجرای طرح سیماک انجام شده که بخشی از این اقدامات به صورت پایلوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان، با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه زمین و املاک و شهرداری‌ها باید در سامانه سیماک فعال‌تر شوند، گفت: فعالیت‌ها به دستگاه‌های دولتی محدود نمی‌شوند بلکه همه نهاد‌های عمومی و غیر دولتی برای بهبود ارائه خدمات تلاش کنند.

ارسلان زارع، بر ضرورت تقویت مشارکت‌ها، اصلاح فرآیند‌ها و زیرساخت‌های دولت الکترونیک تأکید کرد و افزود: هزار و ۳۲۹ دهیاری، ۲۲۰ دفتر پیشخوان دولت، ۴۸ دفتر ICT و ۳۵ شهرداری در اجرای طرح سیماک در استان فعال هستند.

او، بر ضرورت پیگیری عقد تفاهم نامه بین استانداری گیلان و سازمان فناوری اطلاعات کشور در خصوص واگذاری مجوز بهره برداری از زیرساخت مرکز داده استان تأکید کرد و گفت: برای توسعه زیرساخت SDI نیز تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نقشه برداری کشور منعقد می‌شود.

استاندار گیلان، با اشاره به اینکه ۴ شهرستان رشت، آستارا، بندر انزلی و لاهیجان در حوزه شهر‌های هوشمند در استان به عنوان پایلوت معرفی شد، افزود: فرمانداری و شهرداری‌های این ۴ شهرستان باید برنامه‌های کوتاه مدت خود را در حوزه هوشمند سازی شهری با محوریت خدمات به کارگروه توسعه الکترونیک و هوشمند سازی ارائه دهند.

ارسلان زارع، با تأکید بر تسریع ثبت و یکپارچه سازی اموال غیرمنقول دستگاه‌ها در سامانه سادا، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی باید برای تکمیل اطلاعات املاک خود در این این سامانه اقدام کنند و ذی حسابان دستگاه‌ها هم موظفند از ابزار‌های قانونی برای تحقق حداکثری اجرای این طرح استفاده کنند.

او، به بارگذاری ۵۵ درصد از املاک دستگاه‌های اجرایی در سامانه سادا اشاره و تصریح کرد: اگرچه اقدامات خوبی در این خصوص صورت گرفته است، اما قانع کننده نیست که امیدوارم تا پایان امسال اطلاعات املاک دستگاه‌ها به صورت کامل در سامانه ثبت شود.

 

انتهای پیام/م.ع

 تحقق سلامت نظام اداری با اجرای طرح سیماک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۱۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان