Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، علی‌اکبر گروسی، رئیس کل دادگستری استان‌، دیروز، 5 آبان، در مراسم تودیع و معارفه رؤسای قبلی و جدید داگستری شهرستان بوکان، اظهار کرد: بوکان از شهر‌های مهم و بزرگ استان بوده و شاهراه ترانزیت شمال و جنوب کشور است؛ لذا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی افزود: شاخصه‌های اهمیتی مطلوبی در استان و در منطقه و این شهرستان وجود دارد که با در نظر گرفتن استعدادهای خوب منطقه باید مسئولان شرایط سرمایه‌گذاری و توسعه را برای شهر بوکان فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروسی ادامه داد: با توجه به اینکه امنیت و شرایط مطلوب در این منطقه وجود دارد، باید سرمایه‌گذاران خارجی را به منطقه دعوت کرده و در مقابل کسانی که منطقه را نا امن می‌کنند، ایستاد و مجال خودنمایی به آن‌ها نداد.

این مقام مسئول با بیان اینکه بوکان شهری است که نخبگان علمی و پژوهشی زیادی دارد که باید مسئولان این افراد را شناسایی و پرورش دهند، اظهار کرد: مسئولان استان هم توجه و عنایت ویژه‌ای به شهرستان بوکان دارند و تلاششان در پیشرفت و توسعه بوکان قابل توجه است.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان‌غربی ادامه داد: عرضه و انتقال مواد مخدر یک آسیب جدی در این منطقه است که آثار مخرب و جبران‌ناپذیری در جامعه دارد و علاوه بر حکومت باید مردم نیز در مبارزه با مواد مخدر و مشروبات الکلی همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند.

گروسی بیان کرد: با توجه به بیکاری شایع در بوکان، باید از تولید داخلی حمایت کرد تا مشکل اشتغال در آن حل شود.

وی با تأکید بر اینکه بسیاری از آداب از غرب وارد کشور شده و اکنون برای خانواده‌ها و مردم کشورمان معضل شده، افزود: این معضلات با فرهنگ کشور ما تضاد دارد و این امر نیاز به پیشگیری اساسی دارد تا فرهنگ شوم غرب، بنیان خانواده‌های ایرانی را از هم نپاشد.  

یادآور می‌شود، در این مراسم از زحمات  نوروزی، رئیس سابق دادگستری بوکان تجلیل و حکم انتصاب یعقوب محمد‌خواه به‌عنوان رئیس جدید حوزه‌ قضایی بوکان به وی ابلاغ شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ارومیه آداب و رسوم اخلاق فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • رئیس سازمان سینمایی تغییر می‌کند؟
  • تحکیم بنیان خانواده مؤثرترین مؤلفه در پیشرفت جامعه
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • امام جمعه خرم آباد:فروپاشی دژ سست استعمار در منطقه