Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک، بیست و‌ چهارمین مجمع عمومی انجمن‌های کمیته‌های ملی المپیک جهان (ANOC) طی روزهای 25 لغایت 26 مهر و با حضور روسای فدراسیون‌های جهانی و‌ نمایندگانی از ۲۰۴ کشور جهان و ۵۲ عضو کمیته بین المللی المپیک برگزار شد.

در این نشست که دکتر صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک و‌ دکتر نصراله سجادی سرپرست کاروان اعزامی کشورمان به المپیک ۲۰۲۰ توکیو به عنوان نمایندگان کمیته ملی المپیک ایران حضور یافته بودند، دکتر رضا قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک که به واسطه تخصص و تجربیات فردی از ابتدای بهمن ماه 1397 و با تصمیم شورای اجرایی انجمن کمیته‌های ملی المپیک به عضویت کمیسیون فرهنگ و آموزش آنوک‌ درآمده بود به ارائه گزارشی از فعالیت های فرهنگی و آموزشی ایران پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر قراخانلو در گفتگو با روابط عمومی آکادمی ملی المپیک در خصوص حضور در این اجلاس گفت: بیست و چهارمین مجمع عمومی سالانه انجمن های کمیته‌های ملی المپیک طی دو روز در دوحه قطر برگزار شد که این اجلاس با جلساتی از سوی کمیسیون های آنوک همراه بود.

وی افزود: کمیسیون فرهنگ و آموزش المپیزم که بنده هم عضو این کمیسیون هستم، جلسه ای را در دو محوریت 1- ارائه گزارش عملکرد در خصوص اقدامات فرهنگی، آموزشی که در کمیته های ملی المپیک کشورها انجام شده است 2- بحث و گفتگو در مورد بحث انتقال شغلی ورزشکاران برگزار نمود.

دکتر قراخانلو در رابطه با گزارشی که در این جلسه به نمایندگان کشورهای عضو ارائه داد گفت: در قسمت اول یعنی مسائل فرهنگی و آموزشی خدا را شکر که دست ما خیلی پر بود. بنده در خصوص موارد مهمی نظیر تدوین تاریخ شفاهی، دوره آموزشی سفیران المپیک که هم برای دانش آموزان و هم برای معلمین آموزش و پرورش برگزار شد و طرح بورسیه ورزشی امیدها و ستاره های آکادمی توضیحاتی را ارائه دادم.

رییس آکادمی ملی المپیک افزود: بنده همچنین اقدامات انجام گرفته در کمیته و آکادمی ملی المپیک در زمینه توسعه اجتماعی از طریق ورزش، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته برای دختران و پسران حاشیه نشین و کم برخوردار که با همکاری جمعیت امام علی (ع) در آکادمی ملی المپیک انجام شد و در نهایت انتشارات و تعداد بالای دوره هایی آموزشی برگزار شده در ایران را برای حاضرین جلسه مطرح کردم.

این عضو کمیسیون فرهنگ و آموزش آنوک‌ در رابطه با محور دوم جلسه گفت: انتقال شغلی ورزشکاران از دوران قهرمانی به زندگی اجتماعی به این بر گردد که دوره قهرمانی ورزشکاران بسیار کوتاه است و پس از آن درگیر مباحثی نظیر بحث ازدواج، تحصیل، شغل و درآمد آن خواهد بود که باید مهارت های مربوط به این موارد را بیاموزند.

وی افزود: گزارش خوبی در این جلسه در رابطه با بحث انتقال شغلی مطرح شد. خوشبختانه ما با همکاری IOC که با اعزام دو مدرس بین المللی از طرف این نهاد بین المللی همراه بود، برای قهرمانان واجد شرایطمان که تقریباً در سن بازنشستگی بوده و چهره های سر شناس و آشنایی برای همه مردم هستند، کارگاه و دوره آموزشی را برگزار کردیم.

دکتر رضا قراخانلو در پایان در خصوص جمع بندی از حضور در این اجلاس گفت: در این نشست گزارش عملکرد شش ماهه ای از آکادمی و کمیته ملی المپیک ارائه شد و همکاران دیگر کشورها هم گزارش های خود را ارائه کردند. در آینده ما در این دو محور باید اقدامات بیشتری انجام دهیم. البته مسئله مبارزه با دوپینگ و آموزش کنترل دوپینگ هم در نشست بعدی انجمن های کمیته های ملی المپیک در دستور کار قرار خواهد داشت.

شایان ذکر است میزبانی نشست بعدی مجمع عمومی انجمن‌های کمیته های ملی المپیک جهان (ANOC) به کره جنوبی واگذار شد.

بیست و‌ پنجمین نشست مجمع عمومی آنوک آبان ماه سال آینده و در هتل اینترکنتینانتال شهر سئول کره جنوبی برگزار خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۱۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر بهروز خاطرنشان کرد: در دولت مردمی تا کنون ۱۱۹ طرح آموزشی، کمک‌آموزشی و رفاهی تکمیل، تحویل و افتتاح شده است.
وی افتتاح ۷۲ طرح خوابگاه متأهلی و مجردی را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت برای تقویت حوزه آموزش و توجه به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانست و از تکمیل ۲۴۳ طرح مسکن ویژه متخصصان و اقامتگاه پزشکان با اولویت مناطق محروم خبر داد و گفت: در دولت مردمی درمجموع، بیش از ۱۰۰ هزار نفر در وزارت بهداشت استخدام و تبدیل وضعیت شدند.
دکتر رحیمی با اشاره به تحولات پیرامون سازمان‌ها، وجود نظام مدیریت عملکرد را اجتناب‌ناپذیر عنوان کرد و با تاکید بر نقش جوانان در پیشرفت جوامع، گفت: خصوصیات بی‌بدیل جوانان در سطح مدیریت موجب افزایش توان و ظرفیت سازمان می‌شود.
معاون وزیر بهداشت، توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی را راهبردی مهم در نوآوری و خلاقیت عنوان و تصریح کرد: جوانان امروزی با توجه به رشد فضای مجازی و رسانه‌ها، اطلاعات و سواد اجتماعی بالایی دارند و از جهتی نیز با توجه به شور جوانی، پویایی فعالی در زمینه‌های مورد تخصص خود دارند.

دیگر خبرها

  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» ویژه خادمیاران و فعالان فرهنگی اجتماعی
  • سلماس مهیای میزبانی جشنواره بین المللی شعر رضوی می شود