Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب انزلی، در واکنش به ادعای رئیس سازمان محیط زیست درباره توقیف بدون دلیل طرح معروف به بایوجمی گفت: حدود ۶۰۰ صفحه اسناد و مدارک همراه مقالات در این باره وجود دارد که عمده آن به محیط زیست ارائه شده است. تاریخ انتشار: 13:14 - 06 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۱۷۲۵

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، دادستان عمومی و انقلاب انزلی، در واکنش به ادعای رئیس سازمان محیط زیست درباره توقیف بدون دلیل طرح معروف به بایوجمی گفت: حدود ۶۰۰ صفحه اسناد و مدارک همراه مقالات در این باره وجود دارد که عمده آن به محیط زیست ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید رحمان سیدزاده دادستان عمومی و انقلاب انزلی در واکنش به ادعای رئیس سازمان محیط زیست درباره توقیف بدون دلیل طرح معروف به بایوجمی، گفت: حدود ۶۰۰ صفحه اسناد و مدارک همراه مقالات در این باره وجود دارد که عمده آن به محیط زیست ارائه شده است و به نظر می‌رسد آن‌ها به تمام ادله آگاهی دارند.

وی افزود: به طور مثال در جلسه کمیته مدیریت احیای این تالاب مصوب شد مجری طرح، از ستاد نانوی کشور برای این ماده مجوز لازم را اخذ کند و این ستاد در ۴ بند اعلام کرد این ماده استاندارد نیست و خطرات زیست محیطی برای منطقه دارد.

سیدزاده بیان داشت: تمام مدارک به محیط زیست ارسال شده است، اما این نهاد بدون اخذ مجوز لازم شروع به کار کرده‌اند.

دادستان عمومی و انقلاب انزلی با بیان اینکه تعداد زیادی اساتید دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران مخالفت شدید خود را با اجرای این طرح اعلام کرده‌اند، گفت: ما از محیط زیست خواستیم مدارک این طرح را به دادستانی ارائه کنند، اما این نهاد به صورت گزینشی برخی از اسناد و مدارک را ارسال کرد.

وی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا این طرح اجرا نشده است، گفت: از سویی سازمان بین المللی جایکا صراحتا اعلام کرد به هیچ وجه این طرح اجرا نشود، چرا که نه تنها باعث هدر رفت هزینه بسیار خواهد شد بلکه خطرات اکولوژیک و زیست محیطی هم ایجاد خواهد کرد، این موضوع نیز به محیط زیست استان ارسال و ابلاغ شد.

سیدزاده تاکید کرد: از دیگر ادله‌های موجود اینکه ۳ آزمایشگاه معتبر کشور به نانو بودن آن اذعان داشتند این در حالی است که ناظر و مجریان طرح در مصاحبه خود اعلام کرده بودند دغدغه دادستان و اساتید در صورتی که نانو باشد درباره سرطان زا بودن درست است و حال اینکه محیط زیست ادعا می‌کند ادله کافی به آن‌ها ارائه نشده جای سوال دارد.

دادستان عمومی و انقلاب انزلی افزود: ستاد نانوی کشور ضمن تقدیر از قوه قضاییه برای جلوگیری از اجرای طرح معروف به بایوجمی صراحتا مخالفت خود را برای اجرای آن اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید:

بررسی میدانی طرح تصفیه و زیست پالایی تالاب انزلی با ورود مدعی‌العموم/ دستور توقف طرح معروف به بایوجمی صادر شد

این مقام قضایی گفت: خطرات ماده نانو دی اکسید تیتانیوم و نانو کلراید نقره که محیط زیست مورد استفاده قرار می‌دهد توسط بسیاری از اساتید دانشگاه تهران و کارشناسان اثبات شده است، اما آقایان مجری طرح معتقد بودند این ماده نانو نیست در حالیکه آزمایشات انجام شده نانو بودن این ماده را اثبات کرده و به همه آن‌ها ارائه شده است.

سیدزاده ضمن تاکید بر اینکه قوه قضاییه برای حفظ جان مردم با هیچ کس تعارفی ندارد، متذکر شد: رئیس کل دادگستری استان گیلان از این موضوع حمایت کرده است و مدعی العموم با توجه به مقررات و ادله ارائه شده اجرای این طرح را توقیف کرد و چندین بار خطرات اجرای این طرح به محیط زیست اعلام شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان گیلان دادگستری استان گیلان تالاب انزلی سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۲۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: جمع‌آوری و ساماندهی حدود ۹۰ تن زباله و نخاله، دستاورد اجرای پویش «مسیر سبز- ایران پاک» از اسفند ۱۴۰۲ تا فروردین ۱۴۰۳ در استان بوده و تداوم چنین طرح‌هایی، راهکار مناسبی جهت یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

یوسف یوسفی در جمع خبرنگاران افزود: در بازه زمانی یک ماهه با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی «مسیر سبز- ایران پاک» ۴۸۰ هکتار از اراضی استان پاکسازی و حدود ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع‌آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

وی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی مسیر سبز - ایران پاک  را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، بویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، مناطق روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرد.

یوسفی اظهار کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

به گفته وی، طبق ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها ‌مصوب ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۳ مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌هاست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است