Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: توصیه من این است که در ایام شهادت امام رضا(ع) از سنت زیبای خدمت به زائران حسینی الگو سازی شود. ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۸ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، آیت الله محسن فقیهی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در گفتگو با مهر، ضمن تسلیت شهادت امام رضا(ع)، بر لزوم اهتمام بیش از پیش مسؤولان و متولیان دین در ترویج معارف اهل بیت(ع) و نهادینه‌سازی ارزش‌های اسلامی در جامعه تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سیره امام رضا(ع) خاطر نشان کرد: زندگانی امام رضا(ع) الگویی برای زیستن در تمامی ساحت‌های اخلاقی، تربیتی، دینی و علمی است. با آنکه تا کنون کتاب‌های متعددی با محوریت زندگانی این امام رئوف به رشته تحریر درآمده اما تمامی این خدمات در برابر فضایل علی‌بن‌موسی الرضا(ع) چونان قطره در برابر دریاست و آنگونه که شایسته است، نتوانستیم حق این امام بزرگوار را ادا کنیم.

منطق علمی امام رضا(ع) به جهانیان ارائه شود

فقیهی همچنین راهکار برون‌رفت از مشکلات را ترویج آموزه‌های اهل بیت(ع) برشمرد و افزود: با وجود امام رضا(ع) در ایران، نباید شاهد چنین مشکلاتی در جامعه باشیم. اگر زندگانی امام رضا (ع) در میان ملت ایران الگوسازی شود، بی‌شک از مشکلاتی که اکنون گریبانگیر کشور است، به سلامت عبور خواهیم کرد. با توسّل به اهل بیت(ع) و با تمسّک به سیره امام رضا(ع)، ان‌شاءالله بخش قابل توجهی از مشکلات کشور برطرف خواهد شد.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به لقب «عالم آل‌محمد» و مناظرات علمی امام رضا(ع) در مواجهه با افکار و اندیشه‌های مخالف افزود: امروز دنیای غرب تشنه معارف اهل بیت (ع) است و باید این معارف در قالبی علمی و مستدّل به جهانیان عرضه شود. امام رضا(ع) در احتجاجات با فرقه‌ها و نحله‌های مختلف، از دریچه منطق و استدلال با آنان گفتگو می‌کرد تا به مخالفان نشان دهد که اسلام، دین منطق و عقلانیت است. نخبگان و مبلّغان دین نیز باید با تمسّک به شیوه علمی امام رضا(ع) با لسان لیّن و با سلاح استدلال با تهاجم فکری و فرهنگی مقابله کنند.

احیای سنت پذیرایی از زائران امام رضا(ع)

عضو جامعه مدرّسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود با تجلیل از زحمات دولت و ملّت عراق در پذیرایی از زائران اربعین حسینی اظهار داشت: اربعین حسینی نماد اقتدار شیعه و رمز وحدت امت اسلامی است. امام حسین (ع) با قیام خود، قلوب تمامی آزادی‌خواهان جهان را متوجه خود ساخت تا آنجا که نه تنها اهل تشیّع، بلکه اهل سنت و حتی پیروان دیگر ادیان آسمانی نیز در این پیاده‌روی باشکوه حضور بهم می‌رسانند.

آیت الله فقیهی در پایان با لزوم الگوسازی از سنت زیبای خدمت به زائران حسینی خاطر نشان کرد: ملّت عراق در ایام اربعین با جان و دل، از زائران حسینی پذیرایی کرده و برکات زندگانی خود را از خدمت به زائران حسینی می‌دانند. امام رضا (ع) ولی‌نعمت ملت ایران است و توصیه اینجانب به هیأت‌های مذهبی، عاشقان امام رضا(ع) و شهروندان عزیز مشهدی آن است که در ایام شهادت امام رضا (ع) با برپایی موکب‌ها از زائران امام رضا (ع) پذیرایی و آنان را در منازل خویش اسکان دهند. بی‌شک امام رضا (ع) دعاگوی خادمان خود خواهد بود و خادمین رضوی، برکات این سنت حسنه را در زندگانی خویش احساس خواهند کرد.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۳۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی

ایرج دست نشان مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در نشست تسهیل در تردد زائران اربعین در محور‌های مواصلاتی کشور در ایلام که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیران کل ستادی و مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های مرزی و معین برگزارشد با اشاره به تردد بیش از ۱۳۲هزار مسافر از پایانه مرزی تمرچین در مدت زمان اجرای طرح اربعین حسینی سال گذشته تصریح کرد: در این مدت ۱۵هزار زائر نیز از پایانه برکت به آذربایجان غربی توسط ناوگان حمل ونقل عمومی جابجا شدند که افزایش ۳۸درصدی را شاهد بودیم و در این خصوص چالش‌ها احصا شده که رفع آن‌ها جهت تسهیل تردد زایران ضروری است.

وی اظهار کرد: تعیین مرز برای ورود و خروج زوار در زمان ثبت نام در سامانه اربعین براساس استان محل سکونت یا تمایل شخص در جهت برنامه ریزی براساس آمار دقیق در هر دو مرز، تردد مستقیم زائرین از داخل کشور به داخل خاک عراق و کربلا توسط ناوگان مسافربری ایرانی و درصورت کمبود ناوگان ایرانی انتقال مسافران به مرز حاج عمران و سپس استفاده از اتوبوس‌های عراقی تا عتبات عالیات از پیشنهادات اداره کل درجهت حل چالش‌های مطرح شده در سال گذشته است.

دست نشان خاطر نشان کرد: تعیین مسیر اتوبوس‌ها و هدایت آنها به سکوها، قرار گیری کانکس ابطال قبض پارکینگ در محل مناسب، ارائه بلیط به ازای دریافت پاسپورت برای جلوگیری از ازدحام، نصب تابلو‌های مشخص کننده مسیر و بنر‌های راهنمایی، ارائه نرخ کرایه منصف و تهیه نرم افزار پلاک خوان از پیشنهادات اداره کل در جهت خدمات بهتر در پایانه برکت است.

دست نشان درخصوص اهم اقدامات انجام شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲ درمحور‌های منتهی به مرز تمرچین نیز افزود: لکه گیری و روکش آسفالت با اعتبار ۱۵۷میلیارد تومان و به طول ۴۵کیلومتر، اجرای خط کشی به طول ۱۰۰۰کیلومتر و با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان، اجرای روشنایی به طول ۱۰کیلومتر و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، تهیه ونصب تابلو و علایم به تعداد ۹هزارو ۷۵۰عدد و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، افزایش گیت‌های گذرنامه در محل پایانه مرزی تمرچین به تعداد ۳۸مورد، مرمت و بهسازی سالن‌های مسافربری و تجاری پایانه بااعتبار ۲میلیارد تومان، تهیه ونصب ۱۶دستگاه کولر و ۵دستگاه آب سرد کن با اعتبار ۳ونیم میلیارد تومان ازجمله اقدامات اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲بود.

وی تصریح کرد: اورهال روشنایی محور پیرانشهر-تمرچین به طول ۵کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۱۰ میلیارد تومان، خاک برداری و خاکریزی در مسیر تمرچین به طول ۳۰هزار مترمربع با اعتبار مورد نیاز ۵میلیارد تومان، تعمیر تابلو و گاردریل به طول ۱۵۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان و اجرا‌ی خط کشی محور منتهی به تمرچین به طول ۱۵۰۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان از برنامه‌های پیش رو در اجرای طرح اربعین حسینی ۱۴۰۳است.

این مقام مسئول یاد آور شد: فعال سازی اتاق پایش تصویری مستقر در پایانه مرزی تمرچین جهت بهره برداری از سامانه‌های تردد شمار و نظارت تصویری، استقرار همکاران مرکز مدیریت راه‌ها بصورت شیفت‌های ۲۴ساعته در اتاق پایش تصویری پایانه مرزی تمرچین، اخذمجوز نصب دوربین‌های نظارتی در محوطه پایانه مرزی تمرچین جهت پایش زائرین با اعتبار مورد نیاز ۱۸۰میلیارد ریال و اخذ مجوز نصب ۲سامانه ثبت تخلف در کریدور اربعین از دیگر برنامه‌های اجرایی اداره کل برای اربعین ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد