Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی ان ان در خبر فوری خود نوشت: "دونالد توسک" رئیس شورای اتحادیه اروپا از پذیرفته شدن درخواست لندن نسبت به تمدید خروج این کشور از آن اتحادیه خبر داده است. 

اتحادیه اروپا درعین حال اعلام کرده است که طرح برگزیت می تواند زودتر از سر رسیدن این دوره سه ماهه اجرا شود.

مهلت خروج انگلیس بدون حصول هیچگونه توافقی ۳۱ اکتبر (۹ آبان ماه) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید: بوریس جانسون دراین زمینه ناگزیر به  ارسال نامه درخواست تمدید برگزیت شد.

تمدید این مهلت تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۹  (۱۱ بهمن ماه) اعلام شد.

درهمین حال تارنمای خبری انگلیسی "فایننشیال تایمز" نیز در خبری فوری دراین باره گزارش داد: رهبران اتحادیه اروپا با پیشنهاد انگلیس مبنی بر تمدید برگزیت که مهلت آن برای ۳۱ اکتبر بود تا پایان ماه ژانویه موافقت کردند.

این تارنمای انگلیسی در ادامه نوشت: این توافق پس از آن حصول شد که انگلیس از موضع خود نسبت به طولانی شدن برگزیت کوتاه آمد، در همین حال پارلمان انگلیس نیز روز دوشنبه (امروز) خود را برای رای گیری درخواست بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس مبنی بر برگزاری انتخابات زودهنگام، آماده می کند.

بنابراین گزارش بوریس  جانسون بر سر مساله برگزیت خواستار برگزاری انتخابات عمومی در مورخ ۱۲ دسامبر (۲۱ آذرماه ) شده بود.

بوریس جانسون که در پی ناکامی «ترزا می» برای تحقق برگزیت، سکان دولت را برعهده گرفت اصرار داشت  تا به هرقیمتی انگلیس را ۳۱ اکتبر (۹ آبان) از اتحادیه اروپا خارج کند، این در حالی است که بیشتر قانونگذاران انگلیس مخالف خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا هستند.

انگلیس نخستین کشوری است که قصد دارد از اتحادیه اروپا که اکنون سه ماه دیگر مهلت آن تمدید شد خارج شود، اقدامی که منجر به شکاف دراین کشور و لرزه بر بنیان پروژه اروپایی افکنده است؛ چهارشنبه گذشته ۶ شهریور ماه نیز "بوریس جانسون" نخست وزیر انگلیس حمایت ملکه انگلیس مبنی بر تعلیق پارلمان را به دست آورد، اقدامی که از سوی منتقدان سیاسی  وی  آنرا بعنوان مانوری برای دادن فرصتی اندک جهت متوقف ساختن خروج هرج و مرج برانگیز بدون توافق انگلیس از این اتحادیه قلمداد می  شود.

در همه پرسی   ۲۱ ژوئن ۲۰۱۶ میلادی (اول تیر ۱۳۹۵)، ۵۱.۹ درصد انگلیسی های به خروج از اتحادیه اروپا تحت عنوان برگزیت پاسخ مثبت دادند، دولت انگلیس به موجب این همه پرسی "ماده ۵۰"  پیمان اتحادیه اروپا مبنی بر ترک عضویت از این پیمان را اعلام کردکه روند دو سال برای خروج آغاز شد.

انگلیس قرار بود در مورخ ۲۹ مارس ۲۰۱۹ (۹ فروردین ۱۳۹۸)از اتحادیه اروپا خارج شود اما مهلت این خروج تا ۳۱ اکتبر ۲۰۱۹ (۹ آبان ۱۳۹۸)تمدید شد.

برگزیت تاکنون منجر به ساقط شدن دو دولت در انگلیس شد، دولت "دیوید کامرون" (۱۱مه ۲۰۱۰ تا ۳۱ جولای ۲۰۱۶ میلادی ) که همه پرسی را به اجرا گذاشت و دولت "ترزا می" (۱۳ جولای ۲۰۱۶ الی ۲۴ جولای ۲۰۱۹میلادی ) که در رسیدن به توافق دراین زمینه ناکام ماند.

بوریس جانسون ، ۵۵ ساله،  شهردار پیشین لندن و وزیر خارجه اسبق انگلیس  روز  سه شنبه اول تیرماه ۹۸ به عنوان رهبر جدید حزب محافظه کار و نخست وزیر جدید انگلیس انتخاب شد، وی رسما در دوم امردادماه عهده دار این سمت شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا عملیات زمینی در رفح را فاجعه بار توصیف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، حملات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی علیه رفح با واکنش اتحادیه اروپا روبرو شده است. در این ارتباط، «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد: «عملیات زمینی در رفح پیامدهای انسانی فاجعه بار و غیرقابل قبول را تشدید خواهد کرد.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین خواستار برقراری آتش بس و آزادی بدون قید و شرط گروگان‌ها شد.

پیش از این نیز، سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیه‌ای تهاجم اسرائیل به رفح را گسترش دامنه نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در باریکه غزه توصیف کرد. این نهاد اسلامی در ادامه افزود که تهاجم ارتش اسرائیل به گذرگاه رفح، نقض آشکار تصمیمات و رویه‌های مصوب در دیوان بین‌المللی دادگستری است.

علاوه بر این، «مارتین گریفیتس»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه در واکنش به تحولات غزه و هجوم زمینی رژیم صهیونیستی به آنجا اعلام کرد: «دستور تخلیه اسرائیل در رفح و عملیات زمینی منجر به مرگ و آوارگی بیشتر خواهد شد.»

گریفیتس تاکید کرد که بستن گذرگاه رفح از ورود سوخت جلوگیری می‌کند و حرکت کمک‌ها و پرسنل را به داخل غزه و خارج از غزه محدود می‌کند.

این مقام سازمان ملل همچنین افزود که تیم‌های ما هنوز در رفح حضور دارند و در آنجا بیش از یک میلیون نفر از جمله ۶۰۰ هزار کودک هنوز زندگی می‌کنند.

از سوی دیگر، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه در واکنش به تجاوز اشغالگران قدس به مردم مظلوم رفح در سخنانی اعلام کرد: شکست تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به صلح در نوار غزه، آزادی اسیران و توقف تهاجم به رفح یک تراژدی خواهد بود.

دبیرکل سازمان ملل در این خصوص ادامه داد: ادامه عملیات نظامی (رژیم) اسرائیل در رفح باعث نگرانی است؛ تهاجم گسترده منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

آنتونیو گوترش در ادامه افزود: بسته شدن گذرگاه‌های رفح و کرم شالوم تأثیر مخربی بر وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه دارد و این گذرگاه‌ها باید فوراً بازگشایی شود.

وی اضافه کرد: اسرائیل تشدید تنش‌ها را متوقف کند و در تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه مشارکت سازنده داشته باشد. من از فعالیت مجدد نظامی در رفح توسط نیروهای اسرائیل ناراحت و مضطرب هستم.

پیشتر مصر، برزیل، ونزوئلا و سازمان همکاری اسلامی نیز آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شرق رفح را محکوم کرده بودند. با افزایش گمانه‌زنی‌ها در خصوص آغاز عملیات نظامی اسرائیل در شرق رفح، «هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه نیز از پیوستن آنکارا به شکایت «نسل کشی در غزه» آفریقای جنوبی براساس بندهای ۶۲ و ۶۳ خبر داد.

برهمین اساس برخی منابع عبری از احتمال صدور قرار بازداشت برای مقامات ارشد اسرائیلی از جمله «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ و «هرتزی هالوی»، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند. به دنبال انتشار این خبر دستگاه وزارت خارجه و لابی‌های اسرائیل در واشنگتن با اعمال نفوذ در کنگره به دنبال جلوگیری از صدور این حکم هستند.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز با انتشار گزارشی اختصاص مدعی شد که کریم خان مسئول اصلی رسیدگی به پرونده نسل کشی اسرائیل در غزه، در نامه‌ای از سوی ۱۲ نماینده مجلس آمریکا تهدید شده است. در متن این نامه آمده است که اگر دیوان بین‌المللی دادگستری اقدام به صدور قرار بازداشت علیه نتانیاهو کند، آنگاه مجلس نمایندگان آمریکا تحریم‌های سختی علیه کریم خان وضع خواهد کرد.

کد خبر 6099942

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • اتحادیه اروپا عملیات زمینی در رفح را فاجعه بار توصیف کرد
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند