Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@23:51:14 GMT

دانستنی‌های اخذ ویزای کانادا

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۰۴۲۶۵

دانستنی‌های اخذ ویزای کانادا

هر شخصی که قصد ورود به کانادا را داشته باشد، نیازمند به اخذ ویزای این کشور است. بسیاری مسیر اخذ آن را سخت می‌دانند اما با داشتن مشاوران کارکشته، به یک‌چشم به هم زدن ویزای کانادا در جیب شما خواهد بود. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------


ویزای کانادا یکی از معتبرترین نوع ویزا در سراسر جهان شناخته می‌شود که مسلماً هر شخصی که قصد ورود به کانادا را داشته باشد، نیازمند به اخذ ویزای این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری مسیر اخذ آن را سخت می‌دانند اما با داشتن مشاوران کارکشته، به یک‌چشم به هم زدن ویزای کانادا در جیب شما خواهد بود.

جذابیت‌های بی‌حدوحصر کانادا باعث شده که این سرزمین به یک مقصد رؤیایی برای ایرانیان تبدیل شود. اما نکته مهمی که کمی مسافران را دل‌نگران می‌کند، ویزای کانادا است. شما حتی اگر قصد یک سفر گردشگری را هم به این کشور داشته باشید، نیازمند ویزای مسافرتی هستید.

پیچیدگی مراحل اخذ ویزای کانادا باعث شده بسیاری قید گرفتن آن را بزنند و از رفتن به این کشور زیبا منصرف شوند. اما باید بدانیم، این کلاف پیچیده یک‌راه حل آسان برای باز شدن دارد. آژانس هواپیمایی ستاره ونک با کسب تجارب سالیانه خود، شما را در این راه ناهموار یاری می‌کند تا بتوانید ویزای توریستی خود را از این کشور گرفته و قدم در سرزمین زیبایی‌ها بگذارید.

درباره ویزای کانادا بدانیم
مقدمه ورود به کشور اسکیموها داشتن ویزا است که ویزای کانادا به‌صورت پنج‌ساله و چند بار ورود صادر می‌شود. البته کانادا ویزاها را هم 10 ساله هم صادر می‎کند که اعتبار پاسپورت یا همان تاریخ انقضا در اخذ ویزای کانادا تأثیر بسزایی دارد. به طور مثال اگر تاریخ پاسپورت شما سه ساله باشد، ویزای سه سال صادر می‌گردد.
اما پاسپورت‌های ایرانی چون پنج ساله است، به همین مدت ویزا تعلق می‌گیرد.
از مهم‌ترین عوامل صدور ویزای کانادا، سابقه سفر و داشتن دعوت‌نامه معتبر هست. البته ارائه مدارک خواسته‌شده از طرف سفارت و ترتیب بارگذاری مدارک نیز بسیار حائز اهمیت است. اما تجارب در این زمینه می‌تواند کفه سنگین‌تری باشد.
 
انواع ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا دارای انواع مختلفی است که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم.
     1- ویزای توریستی کانادا (ویزای 5 ساله کانادا)
     2- ویزای تضمینی کانادا
     3- سوپر ویزای کانادا

ویزای توریستی کانادا: این ویزا به‌صورت پنج‌ساله صادر می‌شود که اعتبار پاسپورت متقاضی، تأثیر بسیاری هنگام صدور دارد. در این نوع ویزا شخص می‌تواند به مدت پنج سال هر نوبت که بخواهد وارد یا خارج از این کشور شود. اما در هر ورود فقط شش ماه اجازه اقامت دارد.
ویزای تضمینی کانادا: در این نوع، بدین معنا نیست که حتما ویزا دریافت می‌کنید، اما یکی از عواملی که احتمال دریافت ویزای را افزایش می‌دهد، دعوت‌نامه است. اگر شخص متقاضی قادر به ارائه دعوت‌نامه نباشد، آژانس هواپیمایی ستاره ونک از طریق دفاتر کارگزاری خود در کشور کانادا اقدام به تهیه دعوت‌نامه برای متقاضی ویزای کانادا می‌کند. دریافت دعوت‌نامه بین 7 تا 10 روز کاری زمان می‌برد.
سوپر ویزای کانادا:  اشخاصی که قصد اقامت بیش از شش ماه را در کانادا دارند، باید اقدام به اخذ سوپر ویزا نمایند. در این شرایط متقاضی باید علاوه بر دعوت‌نامه، مدارک مالی کامل خود را هم ارائه دهد.
 سوپر ویزا به‌صورت 10 ساله صادر می‌شود اما چون پاسپورت ایرانیان پنج‌ساله است، برای آن‌ها به‌صورت پنج‌ساله صادر می‌شود و دریافت‌کننده‌ی ویزا می‌تواند در هر بار ورود به مدت دو  سال در کانادا اقامت داشته باشد.
 
مراحل دریافت ویزای کانادا
بعد از مشخص کردن نوع ویزای خودتان، باید قدم‌به‌قدم در جهت اخذ ویزای گام برداشت. معمولاً شروع تمام کاری‌های اداری به یک‌شکل هستند و نقطه شروع پر کردن فرم مشخصات است.
در اولین قدم باید به سایت سفارت کانادا مراجعه کنید و فرم ثبت‌نام آنلاین ویزای کانادا را پر نمایند. انجام این کار پیچیدگی‌ها و دقت بالایی را می‌طلبد که اشتباه در آن باعث سوخت شدن فرصت اخذ ویزا می‌شود.
پس بهره گرفتن از مشاوره نیروهای مجرب که صلاحیت بسیاری را در این زمینه دارند، ریسک‌های احتمالی را به حد زیادی کاهش می‌دهد.
در قدم دوم این اطلاعات برای سفارت کانادا ارسال می‌شود تا صلاحیت درخواست کننده چک شود.
قدم سوم شما با ارسال برگه بایومتریک یا انگشت‌نگاری شروع می‌شود. شما به مدت۳۰ روز زمان دارید که با رفتن به کشور ثالثی، انگشت‌نگاری را انجام دهید.
قدم چهارم معمولاً بین دو الی ۱۸ هفته کاری زمان می‌برد تا جوابیه برگه انگشت‌نگاری صادر شود.
و اما قدم آخر، اگر ویزا قبول‌شده باشد، پاسپورت و مدارک شخص برای مهر خوردن باید به سفارت فرستاده شود.

شما می‌توانید با خرید بلیط لوفت هانزا یک پرواز امن و مطمئن را به کانادا داشته باشید.

برای اطلاع از تورکانادا به سایت آژانس هواپیمایی ستاره ونک مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 88880000-021 تماس حاصل نمایید.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رپرتاژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمد خاتمی: تورم به سطح فوق‌العاده نگران کننده رسید | چرا به شاخص‌های برنامه ۲۰ ساله نزدیک نشده‌ایم؟

رئیس دولت اصلاحات گفت: اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که به کجا رسیدیم و مسأله تورم و افزایش نقدینگی و مسائل دیگری که روز به روز افزایش پیدا کرد و امروز به سطح فوق‌العاده نگران کننده‌ای رسیده است و امیدوارم بزرگان کشور این نگرانی را داشته باشند که حلش کنند.

گزارش تحقیقی «مسأله دانشگاه در ایران؛ مخاطرات توسعه علمی و چشم‌اندازهای پیش رو» با مشارکت جمعی از مدیران سابق، نظریه‌پردازان، متخصصان، کارشناسان و فعالان دانشگاهی و دانشجویی، زیر نظر سید محمد خاتمی انجام شده است، ارائه و منتشر شد.

آنگونه که جماران روایت کرده، در این رابطه، سید محمد خاتمی در نشستی که در آستانه روز معلم و با حضور جمعی از استادان و متخصصان دانشگاه و مدیران پیشین آموزش عالی برگزاری شد، ضمن اشاره به شرایط دشوار و حساس سیاسی و اجتماعی و اقتصادی کشور و گرامی‌داشت روز معلم به تبیین ضرورت‌ و زمینه‌های شکل‌گیری و تدوین این گزارش کارشناسانه و تجربه‌های پیشین مشابه آن پرداخت.

خاتمی گفت: این متن چهارمین تلاش پس از گزارش‌های «آسیب‌شناسی اصلاحات»، «مسأله حجاب، واقعیت‌ها و راهکارها» و «مسائل آموزش و پرورش» است که در تدوین آن عرف کارشناسانه و تجارب و دیدگاه‌های متخصصان بنای گفت‌وگوی میان نخبگان و جامعه قرار گرفته است.

رئیس دولت اصلاحات گفت: من در این دوره به دوستان گفتم به جای مسائل خیلی کلی، بنیادین و اساسی که باید روی آن فکر کرد، مورد به مورد مسائل را بررسی کنیم؛ مسأله‌شناسی کنیم و اعلام کنیم راه‌حل‌های مسأله چیست.

وی تأکید کرد: ما در این عرصه برنامه ارائه نمی‌دهیم زیرا ارائه برنامه را باید کسانی انجام دهند که امکانات اجرایی در اختیارشان است. رویکرد این گزارش‌ها بیشتر ناظر به شناخت و حل مسأله است.

باید از تجربه‌ها درس گرفت

خاتمی با اشاره به پژوهش آماده شده دربارهٔ آموزش‌عالی ابراز امیدواری کرد که انتشار آن زمینه را برای بحث‌های گسترده‌تر صاحب‌نظران فراهم ‌کند.

خاتمی گفت: باید از تجربه‌ها درس گرفت و رهیافت‌های افق‌گشا را با فهم و نقد عملکردهای گذشته در مقاطع مختلف پیدا کرد. ما در هیچ‌جا خاتم‌الفلاسفه یا خاتم‌العلما نداریم. حتی اندیشه متفکرانی مثل ملاصدرا هم کاملاً رنگ و بوی زمانه خودش را داشته و دارد. یعنی وقتی زمانه عوض شد، ممکن است این تفکرات هم تغییر پیدا کند. بر اساس همین دیدگاه باید تأکید کنم که این متن نهایی نیست، چارچوبی از یک رویکرد است و تلاش شده که مسائل از دیدگاه کارشناسی دیده شوند و راهکارهایی ارائه شوند و اگر دستگاه‌های اجرایی، یا سیاست‌گذاران و سیاست‌ورزان فعلی مسائل آموزش عالی بخواهند به اینها توجه کنند باید از دل این دست گزارش و گفت‌وگوهای پس از آن‌ها برنامه‌هایی اجرایی درآورند.

رئیس دولت اصلاحات با اشاره به ضرورت بررسی نقادانه سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی در همه زمینه‌ها از جمله حوزه علوم و فناوری به روند تدوین چشم‌انداز بیست ساله کشور و سپس برنامه چهارم توسعه پرداخت که بر مبنای آن‌ها در سال‌های پایانی دولت اصلاحات تلاش‌های زیادی برای ارائه یک مسیر مدون برای توسعه کشور بر پایه توسعه علمی شده بود.

خاتمی در ادامه یادآور شد: افرادی با این دیدگاه و رویکردها مخالف بودند، اولین کاری که کردند، برنامه چهارم را که یک برنامه بسیار مترقی و خوب بود و با لحاظ دیدگاه‌های چشم‌انداز تنظیم شده بود کنار گذاشتند و مسائلی که می‌بینید پیش آمد؛ از جمله بحث طبیعی کردن قیمت‌ها که قرار بود در کل برنامه پنج ساله با یک شیب ملایمی انجام شود تا اثر منفی در جامعه نداشته باشد و در عین حال با سیاست‌های جبرانی، درآمد آن صرف کسانی شود که درآمد کمتری دارند یا بهای حامل‌های انرژی بهبود پیدا کند.

تنها یک سال از برنامه چشم‌انداز ۲۰ ساله مانده است، باید ببینیم چرا به شاخص‌های نهایی آن نزدیک نشده‌ایم

رئیس دولت اصلاحات در ادامه افزود: اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که به کجا رسیدیم و مسأله تورم و افزایش نقدینگی و مسائل دیگری که روز به روز افزایش پیدا کرد و امروز به سطح فوق‌العاده نگران کننده‌ای رسیده است و امیدوارم بزرگان کشور این نگرانی را داشته باشند که حلش کنند. تنها یک سال از برنامه چشم‌انداز ۲۰ ساله مانده است، باید ببینیم چرا به شاخص‌های نهایی آن نزدیک نشده‌ایم.

خاتمی در ادامه با تأکید بر اینکه آموزش عالی از مهمترین نهادهای امروز جامعه ما است، اظهار داشت: دانش همیشه در عرصه حیات اجتماعی انسان جایگاه خودش را داشته است، ولی اولاً دانش به معنای جدید کلمه امر تازه‌ای است و ثانیاً باید توجه داشت که ضرورتاً متصدی امر دانش مجموعه آموزش عالی و افراد تشکیل دهنده این نهادها هستند و باید این موضوع مسأله اصلی و واقعی نهاهای تصمیم‌گیری‌ برای دانشگاه و جامعه باشد. مثلاً در آن زمان ما دیدگاهی در زمینه اداره دانشگاه‌ها بر پایه هیأت امنا و انتخاب مدیران داشتیم، این رویکرد اگرچه کامل نبود ولی قبول داشت که اعضای هیأت علمی افرادی را برای ریاست دانشگاه به وزیر علوم معرفی کنند و او در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کند و فردی برای ریاست دانشگاه انتخاب شود که حمایت عموم دانشگاهیان را با خود داشته باشد.

وی در پایان تأکید کرد: در حوزه علم و آموزش و دانشگاه مثل هر حوزه دیگر، اولین اصل «رویکرد» است. اگر دیدگاه ما به جهان، انسان و جامعه اصلاح نشود و به زندگی، نظم و سامان اجتماعی متناسب با نیاز و خواست انسان امروز و مقتضیات جهانی نگاه نداشته باشیم، معلوم نیست راه‌حل‌های مطرح شده برای مسائل پیش رو بتواند کارآمد باشد.

نباید با ذهنیت‌های بسته و جهت‌دار به سراغ امور پیچیده کشور رفت

اصل دوم «کارشناسی» است یعنی باید به مسائل و تنگناها و بحران‌های موجود کارشناسانه پرداخت و کارها را به کاردانان آگاه و روشن و بیدار سپرد، نه آنکه با ذهنیت‌های بسته و جهت‌دار به سراغ امور پیچیده کشور رفت. حداقل این است که زمینه‌های آزادانه و مؤثر گفت‌وگو را در جامعه، میان اهل نظر و فن فراهم شود که بتوانند نظرشان را مطرح کنند و این فکرها به مرحله عمل برسانند.

خاتمی در پایان افزود: این روزها کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد، ان‌شاء‌الله خداوند شرّ دشمنان را کم کند و در موقعیت کنونی ما دیگر شاهد تنش تازه‌ای در عرصه حیات منطقه‌ای و ملی نباشیم؛ و جامعه ما بتواند راه توسعه مردم‌سالار را با سلامت و امنیت طی کند. به هرحال چشم امید ما همیشه برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها در همه زمینه‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان عزیز است.

دیگر خبرها

  • مخالفت اسرائیل با صدور ویزا برای کمیسر کل آنروا
  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • محمد خاتمی: تورم به سطح فوق‌العاده نگران کننده رسید | چرا به شاخص‌های برنامه ۲۰ ساله نزدیک نشده‌ایم؟
  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • عاقبت مهدی نصیری؛ مشاوره به شاهزاده! | شکاف بین شاهزاده و تاجزاده را بردارید...
  • کشف اشیاء عتیقه‌ چند هزار ساله در چالوس
  • فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال
  • کشف عتیقه جات چند هزار ساله در چالوس