Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش ایلنا، فریدون همتی در نشست با اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان هرمزگان عنوان کرد: با توجه به حجم گسترده فعالیت های اقتصادی و تجاری در هرمزگان، اتاق بازرگانی این استان باید در کشور سرآمد باشد.

وی ادامه داد: اتاق بازرگانی هرمزگان مسیر فعالیت را برای تمامی فعالان حوزه اقتصادی، بازرگانی و تجاری استان تسهیل کند و وقت و انرژی خود را برای ارائه خدمات به همه اعضای این اتاق و فعالان اقتصادی به کار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار هرمزگان افزود: از اتاق بازرگانی هرمزگان انتظار داریم در راستای تقویت و گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه در حوزه خلیج فارس گام بردارد.

همتی تصریح کرد: اتاق بازرگانی استان باید با شناخت از همه ظرفیت های اقتصادی و تجاری هرمزگان برنامه های مناسبی را در این حوزه ارائه دهد و ما نیز این برنامه ها را مورد حمایت قرار می دهیم تا به نتیجه مطلوب برسد.

وی بر حضور نماینده اتاق بازرگانی در تمامی جلسات کارگروه های حوزه اقتصادی در استان تاکید کرد و گفت: شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی نیز ظرفیت مناسبی برای بررسی و رفع مشکلات می باشد و باید اتاق بازرگانی در این حوزه فعالانه تر عمل کند.

همتی خاطرنشان کرد: اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی نمایندگان منتخب اعضای این اتاق می باشند و باید تلاش کنند در دوره جدید فعالیت خود دوره موفقی را رقم بزنند.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی می تواند در زمینه جذب سرمایه گذار کمک های بسیاری داشته باشد، اظهار داشت: ما تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا روند سرمایه‌گذاری در استان تسهیل و صدور مجوزها سرعت یابد و از اتاق بازرگانی نیز می خواهیم تا برای تشویق افراد توانمند به سرمایه‌گذاری در استان اقدام کند.

همتی بیان داشت: طی دو سال اخیر در سراسر مناطق ساحلی استان هرمزگان، بنادر مختلف جهت فعالیت های تجاری و بازرگانی فعال شده اند و شرایط برای تجارت کالا فراهم است.

وی اضافه کرد: آیین نامه تجارت کالای ملوانی توانست گشایش بسیاری را در استان ایجاد و موجب فعال شدن بازارچه‌های ملوانی شود و در کنار آن اقدامات بسیاری برای روان سازی مبادلات کالا از طریق گمرکات و بنادر استان صورت گرفته است.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه اقدامات بزرگی در حوزه پرورش ماهی و میگو در هرمزگان در حال انجام است، خاطر نشان کرد: این استان مملو و ظرفیت های متعدد در حوزه های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و تجارت است و اتاق بازرگانی برای فعال شدن افراد توانمند در این حوزه ها باید اقدامات خوبی صورت دهد.

وی با بیان اینکه نرخ مشارکت اقتصادی در هرمزگان پنج درصد بیشتر از میانگین کل کشور است، تصریح کرد: این رقم نشان می دهد امید بسیاری به یافتن کار در این استان وجود دارد و افراد جویای کار از مناطق مختلف به این استان مراجعه می‌کنند.

همتی یادآور شد: هرمزگان توانمندی بسیاری برای ایجاد اشتغال و تولید دارد و دولت و بخش خصوصی در کنار یکدیگر می‌توانند اقدامات بزرگ اقتصادی را در این استان رقم بزنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی انرژی تجارت مشکلات هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 

معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا، گفت: سازمان توسعه تجارت در نظر دارد تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، مهدی ضیغمی امروز در «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» اظهار کرد: برگزاری اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی شد و این موضوع انگیزه‌ای شد تا اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه پیدا کند. 

به گفته معاون وزیر صمت، در این اجلاس، ایران میزبان بیش از ۳۰ کشور آفریقایی است. این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، تصریح کرد: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب ۱۲ کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است و امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا چه توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. 

وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم و با دستور رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

این مقام مسئول دامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد. امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران