Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی با بیان اینکه باغات انار ساوه براثر سرما و بارش‌های اخیر دچار خسارت شدند از آمادگی صددرصدی دستگاه‌های استان مرکزی برای مقابله با بحران‌های احتمالی خبر داد. ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

حمیدرضا غیاثی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اقدامات انجام شده مدیریت بحران در روزهای بارانی استان مرکزی اظهار داشت: وقوع بارندگی‌های فروردین ماه در استان مرکزی سبب شد تا مجموعه مدیریت بحران استان مرکزی و مجموعه دستگاه‌های اجرائی آمادگی و تجربه لازم را به‌منظور مقابله و مدیریت بحران به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از وقوع حوادث پیرو بارندگی‌های فروردین ماه مکاتبات بسیاری در زمینه ساماندهی وضعیت رودخانه‌ها، سدها، بندها  و پل‌ها به انجام رسید و دستگاه‌های اجرائی استان مرکزی هریک مبنی بر شرح وظایف سازمانی خود نسبت به انجام اقدامات مقابله‌ای با وقوع حوادث به پای کار آمدند.

مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی تصریح کرد: براساس آمار ارائه شده منابع آب استان مرکزی در جلسه دوهفته گذشته مدیریت بحران تعداد 100 نقطه حادثه‌خیز در مسیر رودخانه‌های سراسر استان مرکزی شناسایی شده و عملیات رفع تصرف و ایمن‌سازی بسیاری از این نقاط به انجام رسیده و انجام اقدامات ایمن‌سازی در این نقاط همواره تداوم دارد.

غیاثی ادامه داد: لایروبی مسیر رودخانه‌ها، رفع خطر احتمالی حوزه‌های آبخیز رودخانه، مستحکم‌سازی دیواره رودخانه‌ها و ایمن‌سازی بندهای آبی ازجمله اقداماتی است که در راستای جلوگیری از وقوع سیل در سراسر استان مرکزی به انجام رسیده و همواره این اقدامات ادامه دارد تا بتوانیم تمامی نقاط شناسایی شده را به سطح امنیت مطلوب برسانیم.

هشدار مدیریت بحران خوزستان در پی تقویت سامانه بارشی5 رزمایش مدیریت بحران تا پایان سال در شهر قم برگزار می‌شودمدیران قزوین باید به اصول مدیریت بحران مسلط باشند

وی عنوان کرد: درخصوص بندهای آبی بررسی‌های لازم به انجام رسیده و مقرر است درصورت نیاز دستگاه‌های اجرائی مربوطه نسبت به مستحکم‌سازی و دیواره‌سازی این نقاط اقدام کنند، همچنین دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های مبتنی بر اقدامات پیشگیری و آمادگی استان مرکزی از نیمه دوم شهریورماه به دستگاه‌های اجرائی، فرمانداران و شهرداران ابلاغ شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی خاطرنشان کرد: براساس دستور استاندار مرکزی تمامی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان مرکزی موظفند که آمادگی 100 درصدی را برای مقابله با حوادث احتمالی بارش‌ها و فصول سرد سال را کسب کنند.

غیاثی بیان کرد: خوشبختانه تاکنون میزان بارش‌های استان مرکزی در رده نرمال قرار دارد اما همواره تاکید ما بر حفظ آمادگی مقابله با بحران‌های احتمالی است و ابلاغ کسب آمادگی لازم علاوه بر سازمان مدیریت بحران کشور مورد تاکید استاندار مرکزی نیز واقع شده و باید به‌صورت جدی به مقوله کسب آمادگی بپردازیم، خوشبختانه میزان آمادگی نسبی استان مرکزی در حوزه مدیریت بحران در رده مطلوبی قرار دارد.

وی افزود: تاکنون بارش باران در استان مرکزی سبب بروز خسارت در مزارعی که هنوز محصول خود را برداشت نکرده‌ بودند و برخی از باغات انار شهرستان ساوه شده است که درصورت اعلام میزان خسارت گزارش مربوطه را ثبت و مورد بررسی قرار می‌دهیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی ادامه داد: ترویج فرهنگ استفاده از بیمه در تمامی جلسات مدیریت بحران قابل تاکید و تکرار است و پیش از ورود سامانه بارشی به استان مرکزی پیش‌بینی‌های مربوطه از تمامی رسانه‌ها اعلام می‌شود تا کشاورزان تمهیدات لازم را برای حفظ محصول خود بیاندیشند اما درصورت بروز هرگونه خسارت ناشی از بارش‌ها و سرما آن را مورد رسیدگی قرار می‌دهیم.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور

ایسنا/کرمان فرماندار راور گفت: بارندگی روزهای گذشته در مجموع حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی، راه‌ها و دام شهرستان وارد کرده است.

رضا عباسی در گفت‌وگو با ایسنا درباره خسارت اولیه ناشی از بارش‌های اخیر در شهرستان راور اظهار کرد: ۱۴ رشته قنات در این بارش‌ها آسیب دیده که ارزش ریالی آن چهار میلیارد تومان برآورد شده می‌شود.

وی با اشاره به خسارت پنج میلیارد تومانی به کانال و لوله‌های آب کشاورزی افزود: بارندگی روزهای پایانی هفته گذشته ۹ میلیارد ریال به مزارع گندم، استخرهای ذخیره آب و تعدادی دام خسارت زده است.

فرماندار راور با اشاره به آسیب ۲۰ هکتار باغ زیتون و پسته با برآورد اولیه یک و نیم میلیارد تومان بیان کرد: ۲۰۰ کیلومتر راه‌های عشایری شهرستان تخریب شده است. 

وی با اشاره به تخریب بندهای انحرافی در سطح شهرستان راور در بارش‌های روزهای گذشته گفت: جمع کل خسارت اولیه در این بخش بیش از ۱۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان بوده است.

عباسی خسارت بارندگی و سیلاب به ابنیه راهداری از جمله پل‌ها، روکش آسفالت و شانه جاده‌ها در شهرستان راور را ۱۵۳ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: خسارت نوسانات دمایی و عدم تامین نیاز سرمایی در ۶۰۰۰ هکتار از باغات پسته شهرستان به ویژه رقم کله قوچی نیز باعث ریزش بیش از ۶۰ درصد جوانه‌های گل پسته شده که برآورد خسارت به میزان ۱۴۴۰ میلیارد تومان است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد