Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد از افزایش توجه مردم استان یزد به ثبت وقف‌های جدید خبر داد. ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین زارع‌زاده امروز در نشست اصحاب وقف استان یزد اظهار داشت: به نظر می‌رسد که مردم گرایش بیشتری به سمت ایجاد وقف‌های جدی پیدا کرده و مسئله وقف را جدی تر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: علاوه بر این مسئولان هم به وقف و اوقاف هم توجه بیشتری دارند و این مقوله را در برنامه‌ها و جلسات خود جدی‌تر می‌گیرند که نشان دهنده افزایش حساسیت‌ها به این حوزه است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد بیان کرد: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد ادامه داد: توجه به وقف به خودی خود می‌تواند بزرگترین کمک برای حاکمیت و دولت باشد و آثار و برکات بسیار زیادی به دنبال داشته باشد.

2 فقره وقف جدید 60 میلیارد ریالی در استان فارس ثبت شدبازدید رایگان از مسجد تاریخی نصیرالملک در دهه وقف؛ مرمت مسجد به صورت مستمر انجام می‌شودنمایشگاه بزرگ وقف در یزد افتتاح شد

وی با بیان اینکه از شنبه 4 آبان تا دوشنبه 13 آبان به نام دهه وقف نامگذاری شده عنوان کرد: هر یک از روزهای این دهه با نامی در ارتباط با این سنت حسنه در نظر گرفته شده است.

زارع زاده با اشاره به اینکه روز نخست این دهه به عنوان وقف بهره‌وری موقوفات و رونق تولید است تصریح کرد: سه پروژه بازآفرینی شهری با اعتبار دولتی 145 میلیارد ریال به مساحت 17 هزار و 292 متر مربع شامل احیا و بازسازی حسینه شاه طهماسب و بازارچه صنایع دستی شاهزاده فاضل با مشارکت شهرداری و یک پروژه صنایع دستی در مهریز در این روز مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

‌مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد عنوان کرد: مساحت عرصه موقوفات در دست اقدام استان یزد 46 هزار و 500 متر مربع با زیربنای 72 هزار متر مربع است.

وی تعداد این پروژه‌ها را 13 مورد دانست و تصریح کرد: برای این طرح‌ها در مجموع 190 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

زارع‌زاده با بیان اینکه موقوفات به‌ویژه در حوزه‌های ابنیه تاریخی زمینه سرمایه‌گذاری بسیار خوبی هستند عنوان کرد: سرمایه‌گذاری در ابنیه تاریخی از جمله حمام‌ها، کاروان‌سراها و قلعه‌های تاریخی علاوه بر سوددهی بالا، زمینه ایجاد اشتغال و حفظ میراث فرهنگی را هم به دنبال دارد.

وی ادامه داد: علاوه بر سرمایه‌گذاری در حوزه میراث فرهنگی و ابنیه تاریخی، حوزه‌‌های کشاورزی و دام‌های پر تولید هم در استان یزد از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد با بیان اینکه سنددار کردن موقوفات یکی از اقداماتی است که در اوقاف پیگیری می‌شود و استان یزد جزو پنج استان برتر کشور در این حوزه است گفت: امسال 856 جلد سند مالکیت برای موقوفات استان اخذ شده است.

انتهای پیام/ح

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۳۰۰ سند موقوفات در استان یزد

مهدی اقبال مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد با اشاره به عملکرد‌های بسیار خوب در مستندسازی و صدور اسناد کاداستری موقوفات در یزد اظهار داشت: با تداوم همکاری‌های ادارات ثبت اسناد و املاک و اوقاف و امور خیریه، در حال گره‌گشایی از مشکلات ثبتی موقوفات استان یزد هستیم.

وی افزود: البته با توجه به اینکه موقوفات همواره مورد تجاوز زمین خواران قرار دارد، تلاش می‌کنیم ضمن حفظ و محافظت از این سنت حسنه، علاوه بر رضایت خداوند و واقفین، در افزایش ارزش افزوده این اراضی و املاک در نتیجه هویت بخشی و صدور اسناد آنها جدی‌تر عمل کنیم.

به گفته اقبال، در فروردین ماه و هفته اول اردیبهشت امسال بیش از ۳۰۰ فقره سند موقوفات در استان صادر شده است.

عضو شورای قضایی استان یزد با اشاره به وجود ۲۴ هزار و ۵۰۰ موقوفه بدون سند داریم، افزود: حل مشکل این موقوفات، نیازمند یک کار جهادی فارغ از وظایف تکلیفی سازمانی است که سعی می‌کنیم با تدوین برنامه‌های تکلیفی سالانه، از وظایف خود جلوتر حرکت کنیم.

اقبال تأکید کرد: باید تلاش کنیم با اقدامات جهادی و انقلابی در راستای صدور اسناد موقوفات به صورت ویژه گام برداریم که در این خصوص فعالیت‌های قابل تقدیری در واحد‌های ثبتی در خصوص مستندسازی و صدور برخی اماکن خاص و مهم مذهبی و موقوفات شاخص انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • صدور بیش از ۳۰۰ سند موقوفات در استان یزد
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان