Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@10:42:47 GMT

مهم‌ترین اهداف درمان‌های ارتودنسی

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۰۹۴۰۰

حسین زاده‌نیک، هدف درمان‌های ارتودنسی را رسیدن به رابطه صحیح فک، صورت و دندان‌ها برای ایجاد فانکشن‌های درست مضغ، بلع، تکلم و تنفس برشمرد. ناطقان: طاهره حسین زاده‌نیک دبیر علمی کنگره بین‌المللی ارتودنتیست‌های ایران، در آستانه برگزاری هفدهمین گردهمایی سالانه و چهاردهمین کنگره بین‌المللی ارتودنتیست‌های ایران اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این کنگره که باعنوان افق‌های جدید در درمان‌های ارتودنسی برگزار می‌شود، ارائه روش‌های نوین و مطالب علمی جدید در رشته ارتودنسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
او افزود: جهت نیل به این امر در این کنگره از سخنرانان مدعو داخلی و بین المللی زیادی بهرمند شدیم و به علاوه از اساتید و همکاران و دانشجویان دعوت به عمل آمد تا با ارائه سخنرانی‌های کاربردی و پژوهشی خود در این کنگره شرکت کنند. همچنین پنج کارگاه عملی در حیطه‌های نوین ارتودنسی در روز‌های مختلف کنگره برگزار خواهد شد تا از تجربیات عملی اساتید بهرمند شویم.
دبیر علمی چهاردهمین کنگره بین المللی ارتودنتیست‌های ایران ادامه داد: در این کنگره دو جایزه تحت عنوان جایزه پروفسور فرمند و جایزه پرفسور بهرمان جهت بهترین سخنرانان از بین متخصصین، رزیدنت‌ها و دانشجویان در نظر گرفته است.


او بیان کرد: در این فضای علمی همکاران ما در کمیته اجرایی کنگره برای ایجاد محیطی مناسب جهت بهره برداری علمی، همبستگی صنفی، استفاده از نمایشگاه تجهیزات و مواد دندانپزشکی و به خصوص ارتودنسی از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند.

حسین زاده‌نیک، در مورد تحولات مهم درمانی رشته ارتودنسی گفت: یکی از این موارد استفاده از وسایلی که کمتر قابل رویت باشند پلاک‌های شفاف ارتودنسی یکی از این موارد است که با وجود اینکه سال‌هاست ارائه شده، اما هنوز کارایی کامل در درمان همه مشکلات را ندارند و این روش درمانی در حال پیشرفت است. در این کنگره علاوه بر پرداختن به این مورد در قسمت سخنرانی‌ها در خصوص نقش مهم ارتودنتیست در پیشبرد صحیح این روش و محدودیت‌های آن، کارگاهی برای ارتودنتیست‌ها تدارک دیده شده است. چراکه در درمان‌های درست این رشته، مبانی تشخیصی و طرح درمان صحیح که متکی بر علم و تجربه است، زمینه ساز رسیدن به نتایج درست در وضعیت قرارگیری دندان‌ها و فرم صورت بوده و این روش‌ها تنها یک تکنیک است.

او افزود: از موارد مهم دیگر که امروزه در حیطه علم ارتدنسی به آن پرداخته می‌شود تلاش در جهت استفاده از روش‌هایی است که باعث سرعت بخشیدن به نتایج درمانی می‌شود و ما در این کنگره به این مسئله خواهیم پرداخت. از دیگر محور‌های مهم درمانی در رشته ارتودنسی استفاده از روش‌های درمانی جدید برای درمان ناهنجاری‌های فکی و صورتی و اصلاح و بهبود روش‌های درمانی به وسیله همکاری با متخصصین رشته‌های تخصصی دندانپزشکی، پزشکی و مهندسی به خصوص جهت بیمارانی است که مبتلا به مشکلات شدید فک و صورت هستند.

حسین زاده‌نیک، عنوان کرد: مطالعات مرتبط با طراحی و ساخت وسایل، مواد و نرم افزار‌های جدید و همچنین مطالعات سلولی و مولکولی در خصوص کمک به اصلاح مشکلات ارتودنسی از دیگرمحور‌های درمانی این رشته محسوب می‌شود.

او هدف از درمان‌های ارتودنسی را رسیدن به رابطه صحیح فک، صورت و دندان‌ها برای ایجاد فانکشن‌های درست بلع، تکلم، مضغ و تنفس برشمرد و گفت: البته بیماران مراجعه کننده به ما تمایل دارند که پس از رسیدن به این اهداف صورت و لبخند زیبایی داشته باشند.

حسین زاده‌نیک، یادآور شد: در مورد ناهنجاری‌های شدید فرم صورت در کودکان مثل شکاف لب، کام و سندرم‌های فک و صورت و یا ابتلا به عادات غلط مثل مکیدن انگشت و استفاده طولانی مدت از پستانک و تنفس دهانی وسایر عاداتی که بر روند اسکلت صورت و دندان‌ها تاثیر می‌گذارد بهتر است والدین در اولین فرصت با ارتودنتیست‌ها مشورت کنند تا تعلل در مراحل در مانی ایجاد نشود.

او ادامه داد: مورد دیگر که با ارتودنسی قابل اصلاح است، رفع مشکلات اسکلتی بوده که اگر در سنین رشد اصلاح نشود بیمار نیازمند جراحی فک و صورت علاوه بر ارتودنسی خواهد شد بنابراین از آنجا که بهترین سن درمان در رشته ما بسته به مورد می‌تواند از سنین پایین تا بزرگسالی باشد معاینات منظم جهت بهترین زمان درمان و پیشگیری از عوارضی مثل ایجاد مشکلات اسکلتی شدید، عدم رویش صحیح و یا نهفتگی دندانی، فانکشن‌های غلط فکی اعم از تنفس تکلم، مضغ و بلع ومشکلات مفصل فکی و ... لازم است.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: اهداف ، درمان ، ارتودنسی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اهداف درمان ارتودنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۹۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، سنجربگی گفت: با برگزاری این مانور‌ها و با بالا بردن توان عملیاتی تیم‌ها و ایجاد انسجام بین اعضا می‌توان پاسخگویی مناسبی برای مقابله با بحران داشت.

او افزود: حضور تیم‌های درمانی در مانور‌های باعث می‌شود نقاط قوت و ضعف را بررسی کنند تا بتوانند در شرایط اضطراری از آمادگی کامل برخوردار باشند و در میدان‌های عملیاتی پاسخگوی نیاز‌های مردم باشند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان افزود: مانور تیم‌های درمان اضطراری در روستای نیر با حضور تیم‌های درمان اضطراری شهرستان‌های بهار و رزن و روستای شوند با حضور شعب فامنین و کبودراهنگ برگزار شد.

سنجربگی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان تصریح کرد: افزون بر ۶۰۰ نفر از مردم روستا‌های نیر و شوند از خدمات بهداشتی، درمانی، سلامت محور، پزشکی، مامایی، روانشناسی، پرستاری، بینایی سنجی، تجویز داروی رایگان، کنترل فشار خون، تغذیه و آموزش بهره‌مند شدند.

 

دیگر خبرها

  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری