Web Analytics Made Easy - Statcounter

هافبک سابق بارسلونا و منچسترسیتی، معتقد است بازیکنان در صورت رویارویی با توهین های نژاد پرستانه، باید اقدام جدی تری در پیش بگیرند.

طرفداری - یحیی توره، هافبک سابق بارسلونا و منچسترسیتی از فیفا درخواست کرد که اقدام های جدی تری را در مقابله با نژاد پرستی در پیش بگیرد. 

به گزارش Goal، این روزها مسئله توهین های نژادپرستی به بازیکنان فوتبال بیش از پیش جدی تر شده است و تماشاگران فوتبال در بسیاری از نقاط دنیا نسبت به بازیکنان رنگین پوست اظهار بی احترامی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش دیدار بلغارستان-انگلستان از دور مقدماتی یورو 2020 نیز، که با پیروزی 6 بر 0 سه شیرها همراه بود، دو بار در نیمه اول به دلیل توهین های نژاد پرستانه از جانب هواداران بلغارستانی متوقف شد. این بازی پیامد های زیادی برای فوتبال بلغارستان به همراه داشت و حتی یوفا نیز وارد ماجرا شد. پیامد دیگر این ماجرا استعفای بوریسلاو میهایلوف، رئیس فدراسیون فوتبال بلغارستان از سمتش بود. بازیکنان و کادر فنی تیم ملی انگلستان در پی رخ دادن توهین های نژادپرستانه در نیمه اول بازی مقابل بلغارستان، دو بار می خواستند از زمین مسابقه خارج شوند و یحیی توره بر این عقیده است که آن ها باید رویکرد جدی تری در مقابل این توهین ها اتخاذ می کردند. هافبک ساحل عاجی سابق سیتیزن ها در مورد عکس العمل بازیکنان تیم ملی انگلستان نسبت به توهین های نژاد پرستانه در بازی مقابل بلغارستان، عنوان کرد: 

این شرم آور است. چرا آن ها برای تیم ملی انگلستان بازی می کنند؟ آن ها فقط حرف می زنند و در نهایت هیچ اتفاق خاصی نمی افتد. فیفا نیز به این موضوع اهمیتی نمی دهد، چرا که ما در مورد این موضوع صحبت می کنیم اما می بینیم که بازهم ادامه پیدا می کند. نمی خواهم بگویم نگران این موضوع نیستم. من نگران هستم. آن ها باید در قبال این موضوع جدی باشند. بازیکنان نیز در صورت مواجه با توهین های نژاد پرستی باید اقدامات جدی تری را در پیش بگیرند.

توره هم اکنون در تیم دسته دومی کینگدای هوانگای چین، توپ می زند. قرارداد او در ماه دسامبر به پایان خواهد رسید و این بازیکن ساحل عاجی عنوان کرد با وجود این که از دوران حضورش در چین لذت برده است، به دنبال چالش جدیدی خواهد رفت. او عنوان کرد: 

فکر می کنم که در ماه دسامبر یا ژانویه، کارم در چین به پایان خواهد رسید و پس از آن به دنبال چالشی جدید خواهم بود. مردم فکر می کنند که فوتبالم تمام شده است، اما اینچنین نیست. تجربه خوبی در چین داشتم. آن ها ذهنیتی متفاوت با مردمی که در اروپا زندگی می کنند، دارند. روش بازی، رفتار داخل زمین و احساساتشان، به کلی متفاوت است. وقتی در زمین بازی می کنم هیچ کسی مرا به خاطر سیاه پوست بودن هو نمی کند. این فرهنگ متفاوتی است. آن ها به همه احترام می گذارند. در اروپا، احترام وجود ندارد. 

 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اوسمار ویرا: چیزی را در پرسپولیس ادامه می دهیم که یحیی گل محمدی آن را شروع کرد!
  • اوسمار: ما کاری را که گل محمدی شروع کرد را ادامه می دهیم/ تمرکزمان روی قهرمانی است نه تمدید قرارداد بازیکنان
  • اوسمار: ما کاری را که گل محمدی شروع کرد را ادامه می دهیم/امیدوارم باشگاه قدر بازیکنان خوب‌مان را بداند
  • واکنش تند رضا عنایتی به توهین هوادار سپاهانی به زنان
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • کیهان مدعی شد: دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • منصوری: توهین به هواداران در شان فوتبال ایران نیست/ پرسپولیس می‌تواند به صدر بازگردد