Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@18:42:07 GMT

اما و اگرهای وام 12 میلیونی به مناطق زلزله زده

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۱۱۴۶۵

اعطای وام‌های 12 میلیون تومانی برای بازسازی مناطق زلزله زده حاشیه‌هایی ایجاد کرده است. بانک‌ها بر خلاف صحبت‌های مسئولین پرداخت این تسهیلات را مشروط به تسویه تمام بدهی قبلی کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از انتشار اخبار متعددی در خصوص امهال یکساله وام‌های مناطق زلزله زده، چندین مقام مسئول در استانداری کرمانشاه اخبار مربوط را تکذیب کردند و از مردم خواستند برای پرداخت وام‌های خود در زمان مقرر به بانک‌های عامل مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه، در خصوص شایعات مطرح شده در خصوص تمدید یک ساله امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده استان، گفت: استاندار کرمانشاه چنین موضوعی را اعلام نکرده است. بالایی تصریح کرد: مقرر شد برای کسانی که علی‌رغم دریافت تمام تسهیلات موفق به تکمیل واحدهای احداثی خود نشده‌اند؛ 12 میلیون تومان وام جدید در نظر گرفته شود.    وی صحبت‌های چند روز گذشته (یکم آبان ماه) استاندار را در خصوص توافق با بانک‌ها در خصوص همکاری با کسانی که  وام‌های معیشتی خود را تسویه نکرده‌‌ و واجد شرایط دریافت وام جدید هستند، اعلام کرد. بدین صورت که به‌منظور تسویه بدهی وام‌های معیشتی (تا سقف یک میلیون تومان)  این افراد، توافق شد مبلغ بدهی آن‌ها از مبلغ 12 میلیون تومان وام جدید(وام تکمیل واحدهای احداثی) کسر شده و وام معیشتی آنان تسویه شود تا بتوانند وام جدید را دریافت کنند.   فرهاد تجری، نماینده سرپل ذهاب در مجلس نیز در این خصوص گفته است: بدهی معوق وام معیشتی با توافق صورت گرفته از تسهیلات 120 میلیون ریالی تکمیلی برداشت شده و مابقی آن به مردم پرداخت می گردد.   وی افزود: منابع این تسهیلات محدود است و ابتدا به واحدهای شهری تعلق می‌گیرد و در صورت تامین منابع واحدهای روستایی نیز از این وام بهره مند خواهند شد.    گویا مسئله به این صورت پیش نرفته و برخی بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات در حال سنگ اندازی هستند. طبق اخبار رسیده به خبرگزاری فارس، بانک‌های عامل، متقاضیان را مجبور به اخذ استعلام بدهی بانکی کرده‌اند و تنها در صورت پرداخت بدهی وام‌های قبلی یا کسر از وام تکمیلی اقدام به تکمیل پرونده و واریز وام جدید می‌کنند.    این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که بسیاری از مردم سرپل ذهاب به منظور بازسازی واحدهای تخریبی‌ وام‌های متعددی دریافت کرده‌اند و تسویه این تسهیلات برای آنان امکان پذیر نیست و بر اساس توافق صورت گرفته بانک‌ها از محل این تسهیلات فقط می‌توانند مبلغ یک میلیون تومان را که سابقاً به عنوان وام معیشتی به مردم پرداخت شده بود را کسر و مابقی را به حساب متقاضیان واریز نمایند. تعلل و سنگ‌اندازی بانک‌ها برای اعطای وام 12 میلیون تومانی موجب شده که بسیاری از مردم از تشکیل پرونده منصرف شوند.   از سوی دیگر طبق ماده ششم قانون پرداخت تسهیلات واحدهای زلزله زده به صراحت اعلام شده است که «هر گونه بدهی و چک برگشتی و تسهیلات معوق قبلی مانع از پرداخت تسهیلات جدید بازسازی خانه ها نمی شود».   منبع: فارس    

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با روابط عمومی بانک ملی ایران، درخصوص عملکرد بانک ملی ایران گفت: به‌لحاظ اینکه اقتصاد ایران بانک محور است، افرادی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، در ابعاد کوچک و بزرگ تسهیلاتی را از بانک‌ها مطالبه می‌کنند. 

وی با تأکید بر اینکه بهتر است بانک‌ها با بنگاهداری، رقیب بخش خصوصی نباشند، افزود: در رأس همه رهبر معظم انقلاب فرمودند بانک‌ها از بنگاهداری خارج شوند که بانک ملی ایران در سال 1402 با 36 همت خروج از بنگاهداری پیشگام شد و کارها را واگذار کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 نماینده مردم اردبیل، سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که بانک ملی در سال 1403 هم در خروج از بنگاهداری پیشگام باشد و گفت: تمام بانک‌ها باید در این مسیر قدم بگذارند و از مسیر خرید و فروش ملک، ساخت و ساز، تشکیل هلدینگ و ... خارج شوند.

نیکزاد ثمرین در ادامه از اقدام رئیس بانک ملی ایران و هیأت مدیره این بانک برای آغاز پر ثمر خروج از بنگاهداری تقدیر و تشکر کرد. 

وی در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402 افزود: این بانک بیش از تعهدات خود تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است که این اقدام بسیار ارزشمند است؛ چرا که پرداخت این تسهیلات موضوعات جزیی مردم در زمینه درمان، مسکن، ازدواج و ... را کاهش می‌دهد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی تسهیلات خرد را در جذب سرمایه اجتماعی و دلبستگی مردم به نظام بانکی مؤثر دانست و گفت: مردم از عملکرد بانک ملی ایران در زمینه تسهیلات تکلیفی بسیار رضایت دارند و بسیار پسندیده است که در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور درخصوص تسهیلات خرد در استان‌ها تصمیم‌گیری‌های مفیدی انجام شود. 

نیکزاد ثمرین پرداخت تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب و رؤسای ادوار و فعلی دولت تأکید داشتند که بانک ملی ایران به سمت خروج از بنگاهداری حرکت کند. همچنین پیشنهاد دارم بانک ملی در مباحث سرمایه‌گذاری طبق برنامه مدنظر پیش برود و از همه مهمتر در پرداخت تسهیلات خرد برای رفع مشکل مردم طبق آیه « انَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم» اقدام کنند تا خدا به رزق و کارشان برکت دهد.

دیگر خبرها

  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد