Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، صندوق بین المللی پول در گزارش جدید خود از چشم انداز اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، اعلام کرد به جز منطقه قفقاز، نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سطح نگران کننده ای قرار ندارد. در این گزارش که شامل وضعیت اقتصادی ۳۰ کشور منطقه خاورمیانه، قفقاز، آفریقای شمالی و آسیای مرکزی است، ایران با نسبت بدهی ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصدی، یکی از پایین‌ترین نسبت های بدهی به تولید ناخالص داخلی را در بین تمام کشورهای منطقه دارد.

لازم به ذکر است که در این گزارش، آمارهای مربوط به سوریه، لیبی و سومالی مد نظر قرار نگرفته است. این آمارها بر اساس برآوردهای خود صندوق بین المللی پول، آمارهای اعلام شده توسط بانک های مرکزی این کشورها و اندازه اقتصادی کشورها تهیه شده است.

کمترین میزان بدهی

الجزایر با نسبت بدهی ۲.۲ درصدی کمترین نسبت بدهی را در منطقه دارد. ایران نیز که تنها ۲.۴ درصد اندازه تولید ناخالص داخلی خود بدهی خارجی دارد، دومین کشور با نسبت بدهی پایین در منطقه است. افغانستان با ۷.۵ درصد، یمن با ۱۸.۹ درصد و ترکمنستان با ۲۷.۱ درصد، دیگر کشورهایی هستند که کمترین میزان بدهی خارجی به اندازه اقتصاد خود را دارند.

بدهکارترین کشورها

سودانی‌ها حدود دو برابر اندازه اقتصاد خود بدهی خارجی دارند: نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی سودان در سال ۲۰۱۹ به ۲۰۳.۷ درصد رسیده است. پس از این کشور نیز لبنان با نسبت بدهی خارجی ۱۹۵.۷ درصدی در رده دوم قرار دارد. بحرین نیز ۱.۹۲۹ برابر اندازه اقتصاد خود بدهی خارجی دارد. عمان، قطر و گرجستان نیز دیگر کشورهایی هستند که میزان بدهی خارجی آن ها از تولید ناخالص داخلی آن‌ها پیشی گرفته است.

بدهی خارجی دیگر کشورها

در بین کشورهای منطقه هم چنین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی عراق ۳۲.۲ درصد، عربستان ۳۰.۴ درصد، امارات ۷۲.۶ درصد، مصر ۳۲.۳ درصد، آذربایجان ۴۹.۸ درصد و ارمنستان ۸۴.۷ درصد بوده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: منطقه خاورمیانه و شمال افریقا صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،برای اطلاع از تاخیر یا تغییر برنامه پروازی شیراز به سایت فرودگاه به نشانی https://shiraz.airport.ir مراجعه کنید.

ورودی پروازهای داخلی:

خروجی پروازهای داخلی:

ورودی پروازهای خارجی:

خروجی پروازهای خارجی:

 

دیگر خبرها

  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور واحد‌های تولیدی اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • بهادری جهرمی: بخشی از حقابه ایران از هیرمند دریافت شده/ نظر دولت درباره تعطیلی آخر هفته
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد