Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سید تیمور حسینی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: سرعت مجاز در جاده‌های اصلی از مشهد به سمنان و تهران ۱۱۰ کیلومتر در ساعت است اما این سرعت برای زمان بارندگی مناسب نیست و سرعت مطمئنه سرعتی است که راننده بتواند وسیله نقلیه خود را در هر شرایط کنترل و مراقبت کند.

وی اظهار داشت: اجتناب از عجله و شتاب در سفر و داشتن استراحت کافی برای حدود ۱۵ دقیقه پس از هر ۲ ساعت رانندگی دیگر توصیه به رانندگان برای جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی است تا بازگشت مسافران به شهر و دیار خود ایمن و سلامت انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از صبح امروز با بازگشت زائران به شهرهای خود ترافیک در جاده‌ها ایجاد شده و در حال حاضر مسیر مشهد به نیشابور و سبزوار از ترافیک پرحجم برخوردار است که پیش بینی می‌شود این ترافیک عصر امروز پرحجم‌تر و سنگین‌تر گردد.

رییس پلیس راه کشور با اشاره به وضعیت جوی استان افزود: هم اکنون بارندگی در محدوده‌های نیشابور آغاز شده و سطح جاده‌ها لغزنده است لذا رانندگان باید دقت و توجه بیشتری را هنگام رانندگی داشته باشند.

وی به بازدید امروز خود از پایانه مسافربری امام رضا (ع) در مشهد اشاره کرد و اظهار داشت: امکانات خوبی در این پایانه از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی در نظر گرفته شده و امیدواریم زائرانی که قصد دارند با اتوبوس‌های ناوگان حمل و نقل عمومی از مشهد عازم شهر و دیار خود شوند به خوبی از این امکانات بهره‌مند گردند. 

وی گفت: تا پایان دیروز بالغ بر ۴.۲ میلیون زائر خود را به مشهد رساندند که حدود ۷۰ درصد آنان با خودرو شخصی به این کلانشهر آمده‌اند که این امر اهمیت کنترل جاده‌های استان در مسیر بازگشت را دو چندان کرده است.

سردار حسینی افزود: ۱۵ درصد جابجایی مسافران سهم ناوگان ریلی و هوایی است و بقیه نیز سهم اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی جاده‌ای می‌باشد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر هزار و ۷۰۰ دستگاه اتوبوس در پایانه امام رضا (ع) مشهد برای بازگشت زائران آماده است و پیش‌بینی می‌شود سیستم‌های نظارتی از جمله سپهتن اتوبوس‌های بیشتری را به سوی این پایانه هدایت کند.

وی گفت: تاکنون حدود ۴.۵ میلیون زائر و مسافر وارد مشهد شده‌اند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش دارد. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس راه مشهد سمنان خراسان رضوی 28صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله_آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می‌برند.

داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد، افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

امانی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران با هدف افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از  روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی، وی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله_آغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • واژگونی تراکتور منجر به فوت کشاورز مهابادی شد
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات