Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند وقتی است مسئولان ورزشی کشور پرتغال و باشگاه اسپورتینگ لیسبون در اندیشه تغییر نام ورزشگاه باشکوه خانگی خود به نام مهاجم افسانه‌ای فوتبال کشورشان، کریستیانو رونالدو هستند. رئیس باشگاه لیسبون هم این اتفاق را مثبت ارزیابی کرد و در این رابطه گفت: رونالدو  به عنوان یکی از افتخارات باشگاه باقی خواهد ماند و باعث افتخار است که نام او روی ورزشگاه خانگی ما نقش بندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامگذاری ورزشگاه اسپورتینگ لیسبون به زودی اتفاق خواهد افتاد و همین مورد بهانه‌ای شد تا در این گزارش به  ۵ ورزشگاهی بپردازیم که نامشان در اثر پدید آمدن اسطوره‌ای جوان، دستخوش تغییر شد.

ورزشگاه دیه گو مارادونا 

دیه گو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتین هم یک استادیوم با گنجایش ۲۶ هزار نفر در شهر بوینس آیرس به نام خود دارد که بیشتر اوقات بازی‌های محلی و منطقه‌ای در آن برگزار می‌شود. اگرچه این روز‌ها مارادونا کمی از فوتبال فاصله گرفته است، اما استادیوم او در قلب پایتخت آرژانتین به یک مکان دیدنی برای هواداران فوتبال تبدیل شده است.

استادیوم علی دایی

شهریار فوتبال ایران (لقب علی دایی) هم مانند سایر بازیکنان افسانه‌ای دنیا یک استادیوم فوتبال به نام خود دارد که در ۵ کیلومتری زادگاهش از در شهر اردبیل واقع شده است. استادیوم علی دایی دارای چمن مصنوعی است و با گنجایش ۲۰ هزار نفر به پاس افتخار آفرینی‌های مهاجم تیم ملی ایران ساخته شده است.  

استادیوم یوهان کرایوف

سال ۲۰۱۷ مسئولان باشگاه فوتبال آژاکس هلند تصمیم گرفتند نام ورزشگاه ورزشگاه خانگی خود را به یوهان کرایوف ستاره افسانه‌ای باشگاه شان و فوتبال هلند تغییر دهند و بعد از این اتفاق هم باشگاه بارسلونا از مجسمه این اسطوره مقابل ورزشگاه خانگی خود یعنی نوکمپ رونمایی کرد. کرایوف در سال ۲۰۱۶ در سن ۶۸ سالگی درگذشت.  

ورزشگاه سانتیاگو برنابئو 

ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به احترام سانتیاگو برنابئو یسته یکی از موفق‌ترین مدیران فوتبالی دنیا نامگذاری شد و از معتبرترین استادیوم‌های ورزشی دنیا به حساب می‌آید. این ورزشگاه با گنجایش ۸۱ هزار نفری ورزشگاه خانگی باشگاه رئال مادرید به حساب می‌آید.  

* باشگاه خبرنگاران

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۴۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • علی دایی در ورزشگاه نوکمپ بارسلون
  • فیلم| صدام حسین در ورزشگاه آزادی | خشم کاربران از اقدام تماشاگر
  • نصف بلیت‌های بازی استقلال فروش نرفته است
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • ورزشگاه‌های میزبان دیدارهای خانگی استقلال ملاثانی مشخص شد
  • حواشی فوتبال جنجالی بهانه دست کیهان داد: دیدید ورود زنان غلط بود؟
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • کیهان مدعی شد: دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟
  • کیهان: دیدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها غلط بود؟
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود