Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-27@06:23:40 GMT

این کالا‌ها ارزان شدند + نمودار

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۱۴۸۰۹

این کالا‌ها ارزان شدند + نمودار

رویداد۲۴  تورم نقطه‌ای مهر ماه امسال از سوی مرکز آمار ایران معادل ۲۸٫۳ درصد اعلام شده که نسبت به شهریور ماه کاهش ۶٫۷ واحد درصدی داشته است. کاهش تورم نقطه‌به‌نقطه ماه قبل در همه سطوح بوده، یعنی از یک سو در بخش خوراکی‌ها و غیرخوراکی‌ها و از سوی دیگر در دو سطح روستایی و شهری تورم نقطه‌ای کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تورم سالانه نیز چه در سطح کل و چه در سطح شهری و روستایی کاهش یافته است. تورم ۱۲ ماهه منتهی به مهر ماه امسال معادل ۴۲ درصد بوده که نسبت به شهریور ماه افت ۰٫۷ واحد درصدی را تجربه کرده، تورم شهری نیز معادل ۴۱٫۳ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰٫۶ واحد درصد کم شده است. همچنین این نرخ برای خانوار‌های روستایی ۴۶٫۳ درصد بوده که افت ۱٫۱ واحد درصدی را نسبت به ماه قبل نشان می‌دهد.

اگرچه نرخ تورم سالانه و نقطه‌ای کاهش یافته است، اما تورم ماهانه نتوانسته همانند این دو شاخص باشد و در مهر ماه امسال با رشد ۱٫۲ واحد درصدی نسبت به ماه قبل به رقم ۱٫۷ درصد رسیده است. افزایش تورم ماهانه برای خانوار‌های شهری و روستایی به ترتیب معادل ۱٫۳ و ۰٫۸ واحد درصد است، به عبارتی شهری‌ها برای استفاده از کالا‌ها و خدمات مصرفی در مهر ماه ۱٫۹ درصد و روستایی‌ها ۰٫۸ درصد بیشتر هزینه کرده‌اند.

علی‌رغم این که تورم کل کالا‌ها و خدمات مصرفی در مهر ماه نسبت به ماه قبل افزایشی بوده، اما تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها منفی ۱٫۱ درصد بوده و خانوار‌های کشور در مصرف پنج گروه با کاهش نرخ روبه‌رو بوده‌اند.

در بین پنج گروه اقلام مصرفی، گروه سبزیجات شامل سبزی‌ها وحبوبات با افت نرخ ۴٫۶ درصدی در مهر ماه نسبت به شهریور ماه بیشترین کاهش نرخ را داشته است.

میوه و خشکبار نیز با تورم ماهانه منفی ۲٫۶ دومین گروه است در سبد اقلام مصرفی خانوار‌های کشور در مهر ماه ارزان شده است.


مصرف انواع گوشت در خانوار‌های کشور نیز با افت نرخ همراه بوده است، تورم ماهانه گروه «گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها» معادل منفی ۲٫۴ درصد و گروه «گوشت قرمز و ماکیان» نیز تورم ماهانه منفی ۲٫۶ درصدی را در مهر ماه امسال داشته‌اند که به طور میانگین تورم این دو بخش منفی ۲٫۵ درصد است. ماهی‌ها و صدف‌داران نیز تورم ماهانه منفی ۱ درصدی را در ماه قبل تجربه کرده است.

در بین خدمات مصرفی برای خانوار‌های کشور تنها گروه ارتباطات است که اقت نرخ ۰٫۶ درصدی داشته است.

دخانیات نیز در مهر ماه نسبت به ماه قبل از خود هیچ افزایشی نداشته و همچنین تنها گروهی است که تورم نقطه‌‎ای آن منفی است، به عبارتی نرخ این کالا مصرفی در مهر ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل افت ۰٫۷ درصدی داشته است.

منبع: تجارت‌نیوز خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 افت نرخ تورم مهرماه آخرین اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی، میزان تخلیه کالا‌های اساسی شامل جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بنادر کشور طی فروردین ماه امسال معادل ۲ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۲۶۴ تن بود که در این بین جو رشد ۱۲۶ درصدی، ذرت رشد ۵۹ درصدی، سویا رشد ۱۴۹ درصدی، شکر رشد ۱۰۰ درصدی و روغن رشد ۳۰۴ درصدی داشت.

وضعیت تخلیه جو و ذرت

میزان تخلیه جو طی فروردین‌ماه سال جاری معادل ۱۴۷ هزار و ۷۵۸ تن بود که حاکی از رشد ۱۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است و میزان تخلیه ذرت طی یک ماهه نخست ۱۴۰۳ معادل یک میلیون و ۲۹۷ هزار و ۳۳۸ تن بود که نشان‌دهنده رشد ۵۹ درصدی است.

وضعیت تخلیه سویا و برنج

علاوه بر این میزان تخلیه سویا طی ۳۰ روزه نخست سال جاری معادل ۵۷۷ هزار و ۹۵۸ تن بود که رشد ۱۴۹ درصدی را نشان می‌دهد و میزان تخلیه برنج نیز طی مدت مذکور معادل سه‌هزار و ۵۲۳ تن بود.

وضعیت تخلیه شکر و روغن

این در حالی است که میزان تخلیه شکر طی یک ماهه نخست سال جاری معادل ۴۰ هزار و ۹۴۴ تن بود که حاکی از رشد ۱۰۰ درصدی این کالا نسبت به مدت مشابه سال گذشته است و میزان تخلیه روغن در این ماه معادل ۱۲۲ هزار و ۷۴۳ تن بود که در خصوص این کالا نیز شاهد رشد ۳۰۴ درصدی هستیم.

تعداد کامیون و واگن اختصاص یافته

گفتنی است تعداد کامیون و واگن اختصاص یافته برای خروج کالا‌های اساسی طی یک ماهه نخست سال جاری شامل ۸۲ هزار و ۷۰۱ دستگاه کامیون و سه‌هزار و ۴۴۶ واگن بود که از این تعداد هفت‌هزار و ۴۴۳ دستگاه به صورت حمل یکسره بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه