Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا شعبانی مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش ۱۰ درصدی تولید مرکبات خبر داد و گفت: امسال پیش بینی می شود که مجموع تولید مرکبات مازندران به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برسد که یک میلیون و ۶۰۰ تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن به پرتقال و مابقی نارنگی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به وضعیت مطلوب تولید مرکبات، روان سازی صادرات امری ضروری است چرا که صادرکنندگان با مشکلات بازگشت ارز به کشور رو به رو هستند.

شعبانی ادامه داد: تصمیمات خلق الساعه دولت در جلوگیری از صادرات یا اخذ تعرفه بالا مشکلات متعددی برای صادرکنندگان ایجاد کرده است که با این وجود صادرکنندگان رغبتی به امر صادرات ندارند.

بیشتر بخوانید: محدودیتی در صادرات مرکبات وجود ندارد/سرانه مصرف مرکبات 5 برابر متوسط جهانی

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران با اشاره به اینکه تولید محصولات باغی به ۲۰ میلیون تن می رسد، بیان کرد: دولت و بانک مرکزی باید امر صادرات را روان سازی کند چرا که تصمیمات ناگهانی صادرات به معنای دست کردن در جیب کشاورزان است.

وی درباره آخرین وضعیت تولید کیوی گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید کیوی به بیش از ۳۰۰ هزارتن برسد که این میزان با مدت مشابه سال قبل تفاوتی ندارد.

به گفته شعبانی، با توجه به سرانه مصرف پایین کیوی، ۶۰ تا ۷۰ درصد کیوی به بازارهای هدف صادر می شود.

این مقام مسئول مجموع تولید مرکبات کل کشور را ۵ میلیون تن اعلام کرد و گفت: متوسط سرانه مصرف مرکبات دنیا ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم است، در حالی که در کشور ما با احتساب لیموترش و لیموشیرین سه برابر مصرف دنیاست.

وی با اشاره به اینکه ایران جز سومین تا چهارمین تولیدکننده کیوی در دنیا به شمار می رود، اظهار کرد: در تولید مرکبات ایران جز رتبه پنجم تا ششم در دنیا محسوب می شود.

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران با تاکید بر صادرات مرکبات بیان کرد: علی رغم سرانه مصرف بالای مرکبات در کشور، بیش از یک میلیون تن محصول با رفع موانع و تسهیل گری صادرات به بازارهای هدف صادر شود.

انتهای پیام/

 ۷۰ درصدی کیوی تولیدی صادر می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۶۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو ناصر اسکندری در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو با اشاره به اینکه بیش از ۹۲ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود، افزود: ضریب آمادگی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در تابستان سال گذشته در حالی به ۹۸ درصد رسیده است که میانگین جهانی این رقم در حدود ۹۵ درصد است و در تلاشیم امسال نیز نیروگاه‌های حرارتی را با آمادگی بالایی در مدار تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی در پایان سال گذشته با افزایش دو دهم درصدی به ۳۹.۳ درصد رسیده است، ادامه داد: در سال گذشته سوخت مصرفی نیروگاه‌ها در حالی ۲.۹۱ درصد افزایش یافته که میزان تولید برق این واحدها به دلیل افزایش راندمان نیروگاه‌ها بیش از این رقم بوده است.

اسکندری یادآور شد: تنها در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم ۱۴ واحد بخار سیکل‌ترکیبی جدید به ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات بدون مصرف سوخت جدید وارد مدار شده است که از محل احداث این واحدها سالانه ۳.۲ میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها صرفه‌جویی شده و شاهد رشد راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور هستیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی در ابتدای امسال ۲.۹ درصد افزایش یافته است، گفت: روند افزایش نیاز مصرف در ابتدای امسال رشد ۵.۵ درصدی داشته و با توجه به اینکه در سال جدید نیاز مصرف برق کشور رشد شتابانی دارد، باید آمادگی بیشتری برای تولید برق مورد نیاز مشترکان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امسال قابلیت تولید در نیروگاه‌های حرارتی را باید به ۵۲ هزار مگاوات برسانیم، اضافه کرد: این رقم از طریق پروژه‌های جدید نیروگاهی، طرح‌های رفع محدودیت و افزایش آمادگی در نیروگاه‌های مختلف ایجاد خواهد شد که در همین راستا از مهرماه سال گذشته حدود ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به منظور افزایش آمادگی این واحدها برای تولید برق پایدار و مطمئن در پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

اسکندری ادامه داد: در حال حاضر ۹۲ درصد از فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش مطابق برنامه آغاز شده و بیش از ۹۸ درصد از برنامه‌های تعمیراتی شروع شده نیز به پایان رسیده است و تا چند روز آینده با اتمام برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی سراسر کشور این واحدها آماده تولید برق مورد نیاز مشترکان در پیک تابستان امسال خواهند بود.

کد خبر 6094611 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران