Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: به غیر از مشکلات اقتصادی و نبود اعتبارات لازم، مهم‌ترین عامل در مسیر اجرای پروژه‌های ملی خودتحریمی برخی از دستگاه‌ها است که روند اجرای طرح‌های عمرانی را کند می‌کند. ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۴۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

حسن خسته‌بند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت با بیان اینکه خودتحریمی روند اجرای برخی از پروژه‌های عمرانی کشور را کند کرده است اظهار داشت: مانع‌تراشی‌های سازمان حفاظت محیط زیست در مسیر اجرای پروژه ملی راه آهن رشت ـ انزلی یکی از مهم‌ترین نمونه‌های بارز این نوع خودتحریمی از سوی دستگاه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون عمران مجلس در پاسخ به این پرسش که وی روند اجرای پروژه راه آهن رشت ـ قزوین را چگونه ارزیابی می‌کند عنوان کرد: این پروژه به صورت متناوب و تدریجی در حال پیشرفت است و با توجه به مشکلات اعتباری و کمبود مصالح در سطح استان گیلان، مسئولان ذی‌ربط برای پیشبرد روند اجرایی آن تلاش بسیار خوبی دارند.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس با بیان اینکه روند اجرای پروژه ریلی رشت ـ انزلی با توجه به موانع و مشکلات ایجاد شده اقتصادی قابل قبول است تصریح کرد: امیدواریم وضعیت اقتصادی کشور در آینده بهتر شود و اعتبارات عمرانی لازم که با موافقت دولت نیز مصوب شده برای اجرای این پروژه ملی به موقع تخصیص پیدا کند.

مانع‌تراشی مدیران استانداری در اجرای پروژه‌های عمرانی شهر قمممنوعیت پیشنهاد طرح و پروژه‌های عمرانی جدید در سال 99 + سندعضو کمیسیون عمران مجلس: وزارت نفت در تحویل قیر به پروژه‌های عمرانی کارشکنی می‌کند

وی همکاری همه دستگاه‌ها و مسئولان استانی و شهرستانی برای حل مشکل کمبود مصالح پروژه راه‌آهن رشت ـ انزلی را خواستار شد و اظهار داشت: انتظار داریم همانند سایر دستگاه‌های اجرایی که برای سرعت گرفتن این پروژه همکاری و مساعدت بسیار خوبی دارند محیط زیست نیز در این میان باعث کند شدن کارها نشود.

خسته‌بند بهره‌برداری و افتتاح پروژه ریلی رشت به انزلی تا پایان همین دولت را مطابق با گفته‌ها و اظهارات مقامات و مسئولان ذی‌ربط مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر سازمان حفاظت محیط زیست به جای آنکه راه‌حلی منطقی برای حل مشکلات ایجاد شده پیشنهاد کند بیشتر سرعت اجرای پروژه را گرفته است.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس با بیان اینکه هم‌اینک در تمام دنیا بسیاری از پروژه‌های عمرانی بزرگ با مشارکت فعال و همفکری محیط زیست به خوبی اجرایی می‌شوند افزود: خودتحریمی در شرایط فعلی به هیچ عنوان صلاح نیست و همه دستگاه‌‌ها باید به سهم خود در راستای پیشبرد بهتر طرح‌های عمرانی نقش‌آفرینی کنند.

عضو کمیسیون عمران مجلس در مورد سایر پروژه‌های عمرانی که هم‌اینک در شهرستان بندرانزلی در حال اجرا هستند نیز توضیحاتی ارائه داد و تصریح کرد: در سایه کمک و همدلی مسئولان استانی و شهرستانی اغلب طرح‌های عمرانی ما در حال پیشروی هستند اما انجام کارها به علت مشکلات اعتباری از سرعت لازم برخوردار نیست.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۶۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق