Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای اویل پرایس روز سه شنبه نوشت: در حالی که جامعه جهانی بر این باور است که تحریم‌های بین الملل می‌تواند ایران را در مسیر رشد اقتصادی متوقف کند که ایران تاکنون در بحرانی‌ترین زمان‌های تحریم توانسته موفقیت‌های بزرگی در خودکفایی به‌ دست آورد.

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از تارنمای اویل پرایس، برخلاف سال‌های گذشته، ایران در دور جدید تحریم‌های آمریکا نه تنها در تولید بنزین خودکفا شده، بلکه درصدد تقویت ظرفیت صادراتی بنزین نیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پالایشگاه ستاره خلیج فارس با صادرات محصولات نفتی تنها در هفت ماهه اول سال جاری یکصد میلیون دلار درآمد کسب کرده و این پالایشگاه برای آنکه حجم صادرات و درآمد خود در ماه های آتی از ۳۶۰ هزار بشکه در روز به ۵۴۰ هزار بشکه در روز برساند، برنامه هایی در دست اجرا دارد.
به گزارش اویل پرایس، پالایشگاه ستاره خلیج فارس ذخیره گاز خود را مستقیما از پارس جنوبی دریافت می کند و به رغم تغییرات مختلف در شرکای خارجی، تولید گاز پارس جنوبی، همراستا با هدف کوتاه مدت ایران برای تولید حداقل یک میلیارد متر مکعب در روز، با افزایش همراه است.
اویل پرایس به نقل از منابع خود در ایران مدعی شد: تهران با این امید که تحریم ها دوباره لغو شوند، بازهم مشغول بررسی طرح های اولیه در بخش بنزین است. این طرح که دو سال و نیم پس از برجام به کار گرفته شد به ایران اجازه میداد تا حداقل ده درصد از کل نیازهای دیزلی و بنزینی اروپای جنوبی را تامین کند و به بزرگ ترین تولید کننده بنزین خاورمیانه تبدیل شود.
صادرات بنزین و تولید پتروشیمی از اجزای کلیدی برنامه ایران برای بقا در شرایط تحریم می باشد. تولید پتروشیمی جزء پایه های مدل اقتصاد مقاومتی ایران است که اساسا مفهوم ایجاد ارزش افزوده از گذر به کارگیری سرمایه های فکری در توسعه کسب و کارها است.
"بیژن نامدار زنگنه" وزیر نفت ایران هفته گذشته گفت: حتی با وجود تحریم ها، ۹۵ درصد از شرکت های پتروشیمی ایرانی می توانند از فروش محصولات خود پول نقد دریافت کنند. کارخانجات پتروشیمی ایران هم اکنون ۶۶ میلیون تن محصول در سال تولید می کنند و پروژه های در دست اجرا تا پایان سال ۲۰۲۵، تولید پتروشمی کشور را به ۱۳۰ میلیون تن در سال می‌رسانند.
اویل پرایس به نقل از دفتر برنامه و توسعه شرکت ملی پتروشیمی ایران نوشت: تقریبا ۲۱ پروژه پتروشیمی به چینی‌ها پیشنهاد شده که هزینه توسعه اولیه آن ۲۰ میلیارد دلار پیش بینی می شود. ۱۹ پروژه دیگر توسط صندوق توسعه ملی ایران تامین مالی می شود که هزینه تقریبی آن شش میلیارد دلار است.
قبل از شروع دوباره تحریم های آمریکا از سوی طرف‌های اروپایی پیشنهاداتی برای ارائه ی جدیدترین فناوری ها ارائه شد. اولین توافق با شرکت ایتالیایی "Maire "Technimont برای ساخت و ساز یک واحد پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پارس به امضا رسید. همچنین غول مهندسی آلمانی زیمنس، نیز توافق نامه ای با گروه مپنا به امضا رسانده بود که به این شرکت اجازه می داد دانش فنی لازم برای تولید توربین های گازی کلاس اف را به ایرانی ها منتقل کند.
براساس تحلیل اویل پرایس، با توجه به خروج ایالات متحده از خاورمیانه تهران می خواهد تا قبل از کاهش تحریم ها از زمان باقیمانده استفاده کند. تهران همچنین معتقد است که شرکت های اروپایی حتی تا قبل از لغو تحریم ها می توانند در اولین مرحله در بخش پتروشیمی با ایرانی ها وارد همکاری شوند. در این رابطه "سید رضا قاسمی شهری" در یکی از بزرگترین نمایشگاه های صنعت لاستیک و پلیمر دنیا گفت: شرکت صنایع پتروشمی خلیج فارس آمادگی اش را برای چندین توافق نامه با شرکت های مختلف، به ویژه اروپایی اعلام کرده است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ایران تحریم موفقیت صادرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۸۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟

با هماهنگی صورت گرفته از سوی مجموعه وزارت امور خارجه سفیران کشورهای مختلف از جمله برزیل، کوبا، قرقیزستان، تاجیکستان و پاکستان آمادگی خود را برای حضور در نخستین رویداد بین المللی اقتصاد دریامحور ایران در جزیره قشم اعلام کرده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش روز شنبه خبرگزاری تسنیم از قشم، هماهنگی و مذاکرات مختلفی با کشورهای دیگری نظیر روسیه، چین، هند، عمان، عراق، امارات متحده عربی، اندونزی و چندین کشور دیگر برای حضور سفرا و شرکت های فعال آنها در این رویداد صورت گرفته است.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته از سوی دبیرخانه نخستین رویداد بین المللی اقتصاد دریامحور ایران و با هماهنگی وزارت امور خارجه، بخش ویژه ای به عنوان پاویون بین‌الملل پیش‌بینی شده است که سفیران کشورهای مختلف و هیات همراه در آن مستقر خواهند شد.

با توجه به استقبال کشورهای مختلف برای حضور در این رویداد، پیش‌بینی می‌شود بخش بین‌الملل نقشی اثربخش در توسعه همکاری‌های تجاری در سطح بین‌الملل ایفا کند و شرکت‌کنندگان در این رویداد می‌توانند با هماهنگی دبیرخانه جلسات مذاکره با نمایندگان کشورهای مختلف را حول محورهای درخواستی خود برگزار نمایند.

بنا بر این گزارش، نخستین رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران با هدف بررسی فرصتها، چالش‌ها و راهکارها و بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال، با تمرکز بر سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با حضور دستگاه های عمومی، دولتی و غیردولتی، شرکت‌های خصوصی، شرکت‌های دانش بنیان و سفرای کشورهای مختلف جهان 25 تا 27 اردیبهشت ماه سال جاری در جزیره قشم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • ضرورت قدم‌برداشتن در مسیر تولید برای تحقق شعار سال
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است