Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاجر شعاعی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: در چند سال گذشته نیروهای توان‌بخشی درمدارس استخدام نشده اند و نیروهای موجود نیز به تدریج بازنشسته شده و یا در چند سال آینده بازنشسته خواهند شد.

وی اضافه کرد: تلاش شده‌است با بودجه‌هایی که سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور اختصاص می‌دهد، دانش آموزان از خدمات مراکز توان‌بخشی سطح شهر استفاده نمایند و بخشی از هزینه‌ها را به آن‌ها پرداخت نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۷ نیروی توان‌بخشی در سطح مدارس استان شامل گفتار درمانگر، کار درمانگر، فیزیوتراپ، مراقب سلامت و شنوایی‌سنج مشغول به فعالیت هستند.

شعاعی تصریح کرد: با توجه به فعالیت ۲۴ مدرسه استثنایی در سطح استان قم، باید به ازای هر مدرسه سه نیرو و در مجموع ۷۲ نیروی توان‌بخش در سطح مدارس فعال باشند.

وی بابیان این که درصد بالایی از مدارس استثنایی قم تک شیفت هستند، گفت: به دلیل کمبود نیروی انسانی، در سال تحصیلی جدید سه مدرسه ۲ شفیت و ۲۱ مدرسه تک شیفت است.

وی در ادامه گفت: هر مدرسه استثنایی بر اساس نوع معلولیت  دانش آموزان نیازهای خاصی به تجهیزات دارد و سعی شده تمام تجهیزات فراهم شود، ولی با کمبودهایی نیز مواجه هستیم.

شعاعی افزود: به عنوان مثال در مدارس ویژه دانش آموزان نابینا لوح و قلم، وسایل درشت کنده مثل به دید و ذره بین‌های خاص نیاز است.

وی اضافه کرد: در مدارس ویژه دانش آموزان ناشنوا به تجهیزاتی مثل ویدیو پروژکتور و دیتا نیاز است و در مدارس جسمی- حرکتی تخت و وسایل بهداشتی ویژه نیاز است.

وی ادامه داد: افرادی که علاقه‌مند به کمک در این زمینه هستند می‌توانند با مراجعه به آموزش‌وپرورش استثنایی کمک‌های خود را پرداخت نمایند.

۲۴ مدرسه استثنایی در سطح استان قم فعال است و قم تنها استانی است که دانش آموزان دارای معلولیت‌های مختلف ازجمله شنوایی، بینایی، جسمی- حرکتی و کم‌توان ذهنی را از هم تفکیک نموده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم آموزش و پرورش معلم مدارس استثنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، یوسف نوری در این نشست نخبگان را محرک جامعه برای رسیدن به خودکفایی و قله دانایی توصیف کرد وگفت: برای حل نظام مسایل استان به صورت موضوعی با افراد قوی نخبگانی ورود پیدا می‌کنیم، 

وی افزود: مشکلات کشور در حوزه مدیریت است و این خطه طبق آمار و بررسی‌های تاریخی مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد است.

استاندار مازندران با بیان اینکه مازندران جزو اولین‌های کشور در کسب مدال‌های المپیاد ملی و بین المللی است، تصریح کرد: نخبگان افراد قوی هستند و باید موضوعی در حل نظام مسایل مازندران ورود پیدا کنیم.

وی با ذکر این نکته که امروز اسیر مدیریت‌های فرسایشی هستیم، توضیح داد: سازمان‌های بدون بودجه و رییس، انگاره امروز مدیریت در کشور‌های پیشرفته است که مورد اهتمام ویژه قرار گرفت، در حالی که مشکلات و چالش‌های بروکراسی اداری در بخش‌های خصوصی و دولتی کشور، قله شده است.

نوری با اظهار این که نخبگان و استعداد‌های دانش بنیان مازندران زنجیره توسعه مازندران هستند، ادامه داد: حمایت دستگاه‌های اجرایی از شرکت‌های دانش بنیان و پارک علم و فناوری مازندران مورد تاکید جدی است.

نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر این که معیار ارزیابی مدیران مازندران استفاده از ظرفیت‌های اعضای نخبگان و پارک علم و فناوری است، گفت: ارزیابی‌های میدانی نیز در چگونگی استفاده و حمایت واقعی از سوی دستگاه‌های اجرایی با جدیت عملیاتی می‌شود.

استاندار مازندران با اشاره به این که معتقدم توسعه مازندران باید با عینک و نگاه نخبگان عملیاتی شود، گفت که تاکید می‌کنم دستگاه‌های اجرایی استان باید بکارگیری از نخبگان را عملیاتی کنند.

نوری ادامه داد: مشکلات کشاورزی مازندران با نگاه کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی استان حل و فصل شود.

وی با اظهار این که شرکت‌های دانش پژوهان جوان مازندران باید بیشتر تقویت و حمایت شود، تصریح کرد: رسیدن به بهره وری اقتصادی در سه بخش اقتصادی، خدمات و فرهنگی مازندران فقط با توجه واقعی و عملی به نخبگان است.

نوری با تاکید بر این که همه مدیون خون شهدا هستیم، گفت: اقتدار و امنیت امروز کشور را نیز نخبگان و دانش آموزان در المپیاد‌ها تضمین کردند.

دیگر خبرها

  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد