Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق فرشیدی صبح چهارشنبه در عسلویه با اشاره به اینکه ۲۰ هزار نفر نیروی اصلی و حدود ۵۰ هزار نیرو به صورت مستقل با حوزه پالایش، انتقال و گازرسانی در ارتباط هستند، اظهار داشت: یکی از چالش‌های اصلی ما در حوزه گاز این بود که فکر خاصی برای آموزش این نیروها نشده بود.

وی با اشاره به اینکه چشم‌انداز روشنی برای توانمندسازی نیروها وجود نداشت، اضافه کرد: از سال ۹۵ تصمیم گرفتیم مجموعه شرکت ملی گاز ایران را با برنامه‌ریزی لازم از نظر آموزش حمایت کنیم و کارهای خوبی شروع شده است و به چارچوب خوبی رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره آموزش و تربیت نیروی انسانی شرکت ملی گاز با اشاره به امضای تفاهم‌نامه فنی و حرفه‌ای و شرکت ملی گاز، خاطرنشان کرد:‌ این تفاهم‌نامه به خوبی و در زمان مناسب پیش‌ می‌رود.

وی تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های ما این است که طی دو تا سه سال آینده هیچ نیروی بدون گواهی صلاحیت فنی و حرفه‌ای را نداشته باشیم و این موضوع اصل هدف ما است و در این راستا باید اقدامات خوبی انجام شود.

فرشیدی تدوین استانداردهای صلاحیت شغلی را گام اول در این حوزه عنوان کرد و افزود: تولید محتوای آموزشی، تقویت آموزش‌دهنده‌ها و برگزاری آزمون و آموزش همکاران از دیگر برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های گاز استانی در اولویت آموزش قرار گرفتند اضافه کرد: در بخش توزیع خانواده‌ها مستقیم با گاز ارتباط دارند و ۱۰ هزار شاغل به عنوان گازبان و امدادگر گاز داریم و آموزش این افراد در دستور کار قرار گرفت.

رئیس اداره آموزش و تربیت نیروی انسانی شرکت ملی گاز از تجهیز مراکز آموزشی فنی‌وحرفه‌ای در حوزه گاز خبر داد و افزود: در ۱۷ استان نسبت به تجهیز کارگاه‌های آموزشی اقدام شده است.

وی تصریح کرد: تلاش می‌شود که افرادی در حوزه صنعت گاز فعال باشند همگی دارای حداقل یک گواهی صلاحیت حرفه‌ای باشند و همه افراد آموزش لازم را ببینند.

کد خبر 4758736

منبع: مهر

کلیدواژه: عسلویه شرکت ملی گاز ایران بوشهر اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر ایلام بارش باران سانحه تصادف گرگان مرز مهران خطبه های نماز جمعه قزوین مشهد شهادت امام رضا ع استانداری سمنان شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌شود کار کرد!
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد
  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود