Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: نا آگاهی از انتقال گونه های گیاهی مهاجم موجب گسترش گیاهانی نظیر کاهوی آبی و سنبل آبی در استان می شود.

منصور سربازی در گفت و گو با ایسنا در خصوص مشاهده گونه جدید گیاهی به نام کاهوی آبی در استان برای اولین بار گفت: در حال حاضر مشاهده این گونه در یک منبع آبی شهرستان شفت مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گسترش این گونه همانند سنبل آبی برای منابع آبی استان خطرناک است اظهار کرد: باید هرچه سریعتر از روند رو به رشد این گیاه جلوگیری کنیم.

سربازی ادامه داد: در حال حاضر این معضل زیست محیطی در شورای پدافند غیرعامل استان مطرح و مقرر شده تا یک دستگاه بیل مکانیکی برای جمع آوری آن در محل استقرار یابد.

وی با بیان اینکه مردم یکی از عوامل مهم گسترش گیاهان مهاجم هستند، خاطرنشان  کرد: نگهداری گیاهان مهاجم به عنوان گیاه زینتی در خانه و سپس رهاکردن آنها در منابع آبی استان یکی از مهمترین مخاطراتی که محیط زیست گیلان را تهدید می کند.   

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان تصریح  کرد: رشد و گسترش این گیاه در منابع آبی سریع است و کاهش تنوع زیستی آبزیان، کاهش نرخ زادآوری و بقای آبزیان، از مخاطرات این گیاه به شمار می روند.

سربازی ادامه داد: این گیاه مهاجم قادر است مواد مختلف آب را در خود جمع آوری کند و پس از اتمام دوره زندگی به محیط آبی رهاسازی کند و به همین دلیل باید از منتقل و یا رهاکردن این گونه در محیط زیست استان به جد پرهیز شود.

وی با اشاره به اینکه بی فرهنگی زیست محیطی برخی از افراد منجر شده است که حتی در ارتفاع ۱۲۰۰ متر از بالاتر از سطح دریا به مساحت دو هکتار در استان شاهد گونه مهاجم سنبل آبی باشیم گفت: وقوع چنین معضلی می تواند توسط افراد رخ دهد که ناآگاهانه گیاهان زینتی را از خانه به طبیعت ببرند.

سربازی افزود: بارها مشاهده شده که مردم در تنگ های ماهی گیاه زینتی هم نگهداری می کنند و پس از رهاسازی ماهی قرمز در منابع آبی موجب انتقال آن گونه گیاهی مهاجم نیز به اکوسیستم های ارزشمند استان میشوند و به این ترتیب محیط زیست ما راه با مشکل جدی مواجه می کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کاهو گونه هاي گياهي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۱۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی