Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@11:14:56 GMT

◄ چرا خطر کمبود خلبان در آینده جدی است؟

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۲۳۴۰۱

تین نیوز کاپیتان علیرضا دانشپور* :

 بی‌شک در تمامی مباحث مدیریتی، آموزش صحیح یکی از مهم‌ترین عوامل توسعه فردی، سازمانی و اجتماعی تعریف شده است و از سوی دیگر، صنعت هوانوردی نیز در زمره صنایع مؤثر و استراتژیک هر جامعه درحال‌توسعه و توسعه‌یافته قلمداد می‌شود. آنچه در سال‌های اخیر در ترکیب آموزش و هوانوردی رخ‌داده، تمرکز متولیان صنعت بر زنده ماندن و در برهه‌ای، نگاه ویژه بر رشد هوانوردی کشور بوده است، اما در کشور ما از آموزش به‌عنوان ایجاد زیرساخت منابع انسانی که اکنون در تمامی جوامع از آن به نام گنجینه انسانی نامیده می‌شود، چشم‌پوشی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت آموزش صحیح در هوانوردی و به‌ویژه در حوزه خلبانی، در تحریم هوانوردی کشور خود را به‌خوبی نمایان کرد. آموزش‌وپرورش صحیح در ادوار گذشته، خلبانان، مهندسان و متخصصانی را تربیت کرد که در بدترین شرایط تحریم‌های هوانوردی، ایمنی پروازها را تضمین می‌کنند اما باید بپذیریم که این نسل در حال ورود به مرحله میان‌سالی و بعضاً بازنشستگی است و نسل آینده هوانوردی ما را نوجوانان و جوانانی تشکیل می‌دهند که اکنون در حال آموزش دوره‌های پایه هوانوردی هستند.

در جامعه هوانوردی ما که تمام نگاه مسئولان کشور به ایرلاین‌ها به عنوان متولیان حمل‌ونقل هوایی بر پایه مسافر معطوف شده، آموزش هوانوردی در بدترین شرایط خود قرار دارد. افزایش بی‌سابقه هزینه‌های مدرسه‌های خلبانی اعم از سوخت، خدمات فرودگاهی، قطعات و تجهیزات مهندسی و مشکلات خرید هواپیما سبب شده است تا مدرسه‌های خلبانی مجبور شوند هزینه‌های آموزش خلبانی را افزایش دهند که این موضوع باعث شد تا بسیاری از علاقه‌مندان به خلبانی در طبقه متوسط جامعه از ورود به این حرفه جذاب، باز بمانند.

مخاطب سخن من با مسئولان و مدیران کشور است. آقایان، مشکلات ورود هواپیمای مسافربری و قطعات می‌تواند یک شبه حل شود اما تربیت خلبان و متخصص یک شبه انجام نمی‌شود. روزی می‌رسد که به دلیل عدم توجه به آموزش و عدم حمایت از مدرسه‌های خلبانی، با تعداد زیادی هواپیما و نبود خلبان با سواد مواجه خواهیم شد، همان دردی که گریبان گیر بسیاری از کشورهای همسایه است و در فکر هر ترفندی برای جذب خلبانان ایرانی هستند.

در نسل آینده با کمبود کاپیتان و خلبان مواجه خواهیم بود، چراکه با عدم حمایت از مدارس خلبانی، مسیر را برای ورود جوانان بسته‌ایم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: آموزش هوانوردی مدیران هوانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجکت خلبان میگ ۲۹؛ دو ثانیه قبل از سقوط + فیلم

در نمایشگاه هوایی پاریس، خلبان روسی میگ ۲۹ موفق شد ۲ ثانیه قبل از سقوط جنگنده، دکمه ایجکت را زده و جان خودش را نجات دهد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • ایجکت خلبان میگ ۲۹؛ دو ثانیه قبل از سقوط + فیلم
  • ورود سامانه بارشی به غرب کشور | افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • کمبود معلم، نتیجه ناترازی در سالهای گذشته است
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • آغاز ثبت‌نام ترمیم نمرات و ایجاد سابقه تحصیلی از هفته آینده
  • ایران قوی با مدرسه قوی ساخته می‌شود
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است