Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم گفت: الکترونیکی کردن پرونده‌های نظام سلامت، بخش زیادی از مشکلات بیماران و افراد تحت پوشش خدمات را رفع می‌کند. ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست ظهر امروز در همایش بزرگداشت هفته بیمه سلامت که در سالن همایش‌ شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، با تبریک هفته سلامت اظهار داشت:این هفته فرصت مهمی در جهت مرور کارنامه بیمه سلامت در ارتباط با خدمات و بیان اهمیت و انتظارات جامعه از این نوع خدمات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم افزود:الزاماتی که منجر به توسعه سلامت در جامعه می‌شود، برگرفته از آموزه‌های دینی در جایگاه امنیت و سلامت به عنوان دو نعمت الهی است.

وی جوانی را یکی از دوران مهم زندگی در بالندگی و توانایی دانست و ادامه داد: در این دوره قدر جوانی و سلامت را نمی‌دانیم و از آن غافل می‌شویم درحالی‌که به سمت میانسالی و کهن‌سالی در حرکت هستیم و جوانی دوران کوتاهی است.

سرمست ابراز کرد:امنیت نیز یکی از نعمت‌‌های مهم است که باید قدر آن را بدانیم، درحالی‌که کشورهای منطقه دچار بی‌ثباتی و ناامنی بوده درون کشور شاهد امنیت پایدار هستیم و باید شکر گذار این نعمت نیز باشیم.

وی خاطرنشان کرد:از برکات و دستاوردهای دولت، طرح تحول نظام سلامت بود که هر چند با نقدهایی همراه شد اما به‌طورکلی بخشی از نعمت سلامت در جامعه موردتوجه قرار گرفت و بیمه سلامت، به عنوان یکی از ارکان نظام سلامت به ارائه خدمات پرداخت.

استاندار قم با تأکید بر اینکه برای اینکه بتوان به اهداف کلی در نظام سلامت رسید و برنامه‌ها را عملیاتی کرده باید به سمت برنامه محوری حرکت کنیم عنوان کرد: ما در استان از مدیران انتظار ارائه کارنامه و برنامه داریم و می‌خواهیم برنامه خود را بر اساس اسناد بالادستی و به اقتضای شرایط قم، طراحی کنند.

وی گفت: اگر برنامه محوری موردتوجه قرار گیرد، بر اساس آن می‌توان به ارزیابی عملکرد پرداخت، قرار شده سازمان بیمه سلامت استان قم نیز یک ویژه‌برنامه‌ای را در کنار همه برنامه‌هایی که بر اساس وظایف سازمانی داشته ارائه کند و آن نیز بحث الکترونیکی کردن پرونده‌های نظام سلامت بود.

سرمست افزود:الکترونیکی کردن پرونده‌های نظام سلامت، بخش زیادی از مشکلات بیماران و افراد تحت پوشش خدمات را رفع می‌کند، سازمان بیمه سلامت می‌تواند با این رویکرد به ایفای نقش بپردازد، همچنین پزشکان نیز می‌توانند دراین‌باره نقش‌آفرینی کنند.

‌دفترچه بیمه سلامت در ‌230 شهر ایران حذف شد‌طرح اجباری بیمه سلامت ‌از 13 آبان ماه در خراسان جنوبی اجرا می‌شودلرستان| 40 میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند

وی اظهار داشت: امروز در نظام ارجاع، تشخیص و مراقبت‌های بالینی، یک اصل مسلم و پذیرفته‌شده‌ای وجود داشته که طبق آن باید راجع به بیماران، پرونده‌ای الکترونیکی داشته باشیم که بخشی از این خدمت،بر عهده پزشکان است که عزمی جدی برای تحقق آن داشته باشند.

استاندار قم با بیان اینکه بخشی از این رسالت نیز به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مربوط می‌شود ابراز کرد: از همکاران در علوم پزشکی تقاضا داریم آن را دنبال کنند و توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند، ضمن اینکه داروخانه و مراکز آزمایشگاهی و نظام پزشکی نیز دارای نقش برجسته‌ای دراین‌باره هستند.

وی تصریح کرد: خروجی این بحث‌ها می‌تواند ضمن توسعه سلامت، از نظر مشتری مداری، بیمارداری و تیمارداری نیز موردتوجه باشد و جلب رضایت شهروندان را به همراه داشته باشد.

سرمست با تأکید بر اینکه نباید بیماران در رفت‌وآمدها میان مراکز درمانی و مطب‌ها و بیمه، سرگردان باشند و علاوه بر هزینه‌های بیماری، دچار درد سرگردانی و بلاتکلیفی شوند، یادآور شد: حداقل کار در بیمه تأمین اجتماعی ضمن مساعدت در کاهش هزینه‌های درمانی این است که می‌توانیم آلام و دردهای قشر دردمند را به حداقل برسانیم.

وی بیان کرد: برای بیمه سلامت، خدمت‌رسانی افتخار است و اجری اخروی دارد اینکه به افرادی خدمت‌رسانی می‌کنند که شایسته خدمت‌رسانی بیش‌ازاندازه قشری دردمند هستند ارزش زیادی دارد.

انتهای پیام/ ت

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید زمان زاده رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشوراظهار کرد: با توجه به تکرار زیاد عدم وصول پرستاران به درخواست‌های قانونی و منطقی شان، شاهد آن هستیم که پرستاران بصورت دسته جمعی از حرفه و خدمت بالینی خود در مراکز درمانی دست می‌کشند؛ که این مورد بالاترین سطح هشدار به تخلیه مراکز درمانی از پرستاران است.

زمان زاده افزود: پرستاران جزو معدود گروه‌های سلامت اند که با توجه به ماهیت حرفه‌ای و علمی شان در صورت خلا مراکز درمانی از این نیروها؛ جایگزینی برای خدمت با کیفیت و با صلاحیت و شایسته برای مددجویان و بیماران نخواهد بود و این مساله لطمه بزرگی را بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که بطور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: امروز ضروت توجه به خواسته‌های پرستاران این بار، از مرز درخواست‌های شخصی پرستاران یا پیگیری‌های صنفی شان در سازمان نظام پرستاری و سایر نهاد‌های پرستاری عبور کرده است، در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم را نشانه رفته است و برای حاکمیت و نظام‌سلامت، بالاترین سطح هشدار در ارائه حداقل‌های خدمات سلامت به عموم مردم در سطوح بیمارستان‌ها اتفاق خواهد افتاد.

وی گفت: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری آنان در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی‌های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آنطور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه‌های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و. می‌باشد.


مسئولین به صورت اختصاصی پرستاری را درنظر بگیرند

زمان زاده خاطر نشان کرد: باید مسئولین محترم در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی‌ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش‌ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور خاطرنشان کرد: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی‌تر و معقولانه‌تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می‌باشد، ورود نمایند، زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود