Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی بی اس نیوز،  دنیس میلنبرگ مدیر ارشد اجرایی بویینگ در جلسه استماع  کنگره آمریکا  اعلام کرد در اوایل ۲۰۱۹ میلادی و قبل از دومین پرواز مرگبار هواپیمای بویینگ ۷۳۷ مکس در ماه مارس، آزمایش های اولیه سوالاتی درباره امنیت این جت را به وجود آورده است.

اما به گفته میلنبرگ او فقط چند هفته است که از جزئیات پیامها و ایمیل های خلبانان مطلع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیامک ها مربوط به تاریخ نوامبر ۲۰۱۶ میلادی است در ماه فوریه به وزارت دادگستری آمریکا ارائه شدند اما تا زمان دومین سقوط هواپیمای ۷۳۷ مکس در اختیار سازمان فدرال هوانوردی قرار نگرفتند. در این پیام ها وایمیل ها خلبانان مشکلات جدی موجود در این هواپیما را گزارش کرده بودند.

میلنبرگ هنگام شهادت در برابر کنگره گفت: من در فرایند جمع آوری اسناد دخالت داشتم اما برای ارسال آنها به مقامات ذینفع به تیم خود اتکا کردم. من جزئیات پیام ها را تا این اواخر نمی دانستم.

همچنین مدیر ارشد اجرایی بویینگ به اشتباه خود اعتراف و اعلام کرد تمام تلاش خود را برای برطرف کردن نقایص جت به کار می گیرد. میلنبرگ بارها از خانواده های قربانیان سقوط هواپیماهای ۷۳۷ مکس این شرکت عذرخواهی کرده است.

جلسه استماع کنگره به دلیل فشار بر تیم  جدید مدیریت بویینگ و همچنین جلب اعتماد مشتریان این کارخانه انجام شده است. 

این نخستین باری بود که مدیر شرکت هواپیماسازی بوئینگ در پی سقوط مرگبار فروند هواپیمای این شرکت در جلسه استماع در کنگره حاضر می‌شد زیرا این شرکت پیشتر در مقابل درخواست‌ها برای شهادت دادن مقاومت می‌کرد.

پیش از این به دلیل مشکل در سیستم بوئینگ ۷۳۷ مکس،  دو سقوط مرگبار برای این هواپیما رخ داد و موجب ممنوع شدن پرواز این هواپیما در بسیاری از نقاط جهان شد.

کد خبر 4759142

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت بوئینگ هواپیما سقوط هواپیما فناوری نانو نوآوری شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی موبایل پهپاد سامسونگ امنیت اطلاعات تولید هوش مصنوعی تحقیقات علمی امنیت سایبری فضانوردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۴۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود

آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • اعتراف لیگ برتر: داور اشتباه کرد، حق با شما بود!‏
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا
  • طعنه‌زنی سنگین به دو مدیر ارشد اقتصادی دولت رئیسی
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد