Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:18:16 GMT

تقسیم امتیازات میان خوشه طلایی و داماش گیلان

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۲۶۸۴۶

تقسیم امتیازات میان خوشه طلایی و داماش گیلان

در این دیدار که از ساعت ۱۴و ۴۵ دقیقه عصر امروز با حضور تماشاگران ساوجی در ورزشگاه شهید چمران برگزار شد، تیم‌ها در نیمه نخست رقابت شانه به شانه‌ای داشتند اما، توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد.

با آغاز نیمه دوم، شاگردان «محسن عاشوری» برتری محسوسی نسبت به حریف رشتی داشتند اما، ناهماهنگی در نواختن ضربات آخر باعث شد دروازه داماش بسته بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دقیقه ۹۰ این دیدار داور بازی به‌دلیل اتلاف وقت و نشان دادن کارت زرد دوم به «سعید باقرپسند» بازیکن داماش، وی را از زمین اخراج کرد.

داور دیدار چهار دقیقه وقت اضافی برای نیمه دوم لحاظ کرد که در این مدت بر دامنه حملات خوشه طلایی افزوده شد و چند فرصت مناسب روی دروازه حریف خلق شد اما،«ایمان صادقی» دروازه‌بان داماش سد بزرگی در برابر این حملات شد و در نهایت بازی با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید.

در این دیدار حدود ۵۰ تماشاگر داماش با لباس‌های یکدست و اشعاری ویژه تیم شهرشان را حمایت کردند و حدود ۲ هزار ساوجی نیز خوشه طلایی را تشویق کردند.

سرمربی تیم خوشه طلایی ساوه در پایان این دیدار، داماش را از تیم‌های خوب لیگ دسته اول کشور برشمرد.

«محسن عاشوری» در عین حال بازی بسته و دفاعی داماشی‌ها  و نیز مصدومیت برخی  بازیکنان را عامل اصلی نتیجه رقابت  عنوان کرد.

وی گفت: نمی‌توان گفت بازی خوبی بود زیرا در مسابقه فوتبال باید موقعیت گل ایجاد شود و اگر این اتفاق رخ ندهد نشان از کیفیت پایین بازی است.

سرمربی نیم خوشه‌طلایی افزود: با توجه به تجربه بازی با داماش در سال گذشته، نسبت به این تیم شناخت کافی وجود داشت اما ،مصدومیت برخی بازیکنان و همچنین آماده نبودن کامل بازیکنانی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافتند سبب شد آنگونه که دلخواه  بود نتیجه کسب نشود.

وی اظهار داشت: با وجود چند بازیکن مصدوم و محروم، از نمایش شاگردان رضایت دارم و از اکنون به آمادگی کامل برای حضور قوی مقابل فجرسپاسی شیراز می اندیشم.

وی همچنین از قضاوت داوران این دیدار اظهار رضایت کرد و گفت: صحنه چندان چالش برانگیزی در این دیدار به‌وجود نیامد و داوری متعادلی انجام شد.

مربی تیم داماش گیلان نیز از آنالیز کامل تیم خوشه طلایی را یکی از دلایل کسب تک امتیاز در این دیدار عنوان کرد.

«سعید بیات» اظهار داشت: نقاط قوت و ضعف تیم ساوه به خوبی شناسایی شدو در مجموع از عملکرد بازیکنان رضایت وجود دارد زیرا همه فرامین کادر مربیان را به خوبی اجرا کردند.

وی گفت: چند فرصت گلزنی در این دیدار به خصوص  نیمه نخست رخ داد که اگر بی‌دقتی نمی‌شد شاید برنده این مسابقه بودیم.

بیات گفت: با وجود اخراج یکی از بازیکنان، در زمین خودی جمع شدیم و بازی را تا پایان مدیریت کردیم.

وی نیز از عملکرد داوران این مسابقه اظهار رضایت کرد.

تیم فوتبال خوشه طلایی ساوه با کسب ۱۹ امتیاز در پایان هفته دهم لیگ دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور در رده پنجم قرار گرفت و فاصله‌اش با صدر جدول تنها ۲ امتیاز است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه لیگ دسته اول فوتبال ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۶۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان

ایسنا/خراسان شمالی امسال به برکت سخاوت آسمان و بارش‌های خوب بهاری و همچنین اجرای طرح‌هایی مانند جهش تولید در دیمزارها، تولید گندم خراسان شمالی وضعیت خوبی دارد و خوشه‌های طلایی برکت سفرهای مردم استان را تامین خواهد کرد.

در سالی که به «جهش تولید و مشارکت مردم» نامگذاری شده است، وضعیت تولید گندم با مشارکت و تلاش کشاورزان روند بسیار خوب و راضی‌کننده‌ای دارد. خوشه‌های سبز گندم پس از چند سال تازیانه خشکسالی امروز به ثمر نشسته و مورد نوازش نسیم‌ بهاری و شبنم صبحگاهی قرار گرفته‌اند تا خوشه‌هایی طلایی در دیار زرخیز خراسان شمالی در فصل تابستان سفره‌های کشاورزان را تامین کند.

علاوه بر آن، طرح جهش تولید در دیمزارها، روح تازه‌ای به دیمزارهای استان دمیده که چند سال از سوی کشاورزان رها شده بود و سبب شده است در وجب به وجب مزارع خشک، خوشه‌های سبز بروید.

وحید صباغ، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: یکی از طرح‌هایی که برای افزایش تولید گندم در کشور و در خراسان شمالی در حال اجراست، جهش تولید در دیمزارهاست. این طرح در کشت پاییزه امسال در سطح ۴۰ هزار هکتار اجرایی شد که ۸۱ هزار هکتار از این سطح کشتزارهای گندم است.

وی افزود: سطح زیر کشت گندم دیم در کشت پاییزه امسال در خراسان شمالی ۹۶ هزار و ۵۰۰ هکتار و گندم آبی ۴۶ هزار و ۲۴۰ هزار هکتار است.

به گفته وی، هدف از اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، انجام حمایت‌های دولتی برای افزایش تولید است که گندمکاران این استان استقبال خوبی از این طرح داشتند و پیش‌بینی می‌شود در کشت پاییزه سال گذشته، تمام کشتزارهای گندم دیم استان تحت پوشش این طرح قرار گیرد.

افزایش تولید گندم در واحد سطح از مهمترین دغدغه‌هاست

صباغ بیان کرد: امسال مهمترین دغدغه برای تولید گندم، بیماری زنگ زرد گندم است و در مجموع، یکی از دغدغه‌های کلی برای تولید گندم، میزان بهره‌وری در واحد سطح است که در طرح جهش تولید به این موضوع توجه ویژه شده است و اگر کشاورزان به امر تناوب در کشت توجه ویژه داشته باشند، افزایش بهره‌وری در واحد سطح انجام می‌شود.

وی افزود: میزان تولید گندم در اراضی دیم استان ۸۰۰ کیلوگرم در هکتار و در اراضی آبی سه تن و ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار بوده است و هنوز باید این میزان افزایش یابد.


پیش‌بینی برداشت ۲۱۴ هزار تن گندم در این سال زراعی

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از پیش‌بینی برداشت ۲۱۴ هزار تن گندم در این سال زراعی خبر داد و بیان کرد: این میزان تولید نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش خواهد داشت، میزان تولید گندم در سال زراعی گذشته ۱۳۴ هزار تن و میزان خرید آن ۱۰۰ هزار تن بود.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود میزان خرید گندم در این سال زراعی به ۱۵۰ هزار تن برسد؛ اما هنوز خطرهایی بر سر راه وجود دارد که اگر بتوان از آنها عبور کرد، می‌توان به پیش‌بینی تولید دست یافت که یکی از آن‌ها سرمازدگی است.

صباغ گفت: هرچند اکنون دمای هوا مناسب است، اما احتمال بروز سرمازدگی وجود دارد؛ اما طبق پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان، در دو ماه ابتدایی سال، میزان بارندگی‌ها نرمال خواهد بود که نکته بسیار مهمی برای رشد تولید است.

وی توصیه کرد که کشاورزان برای سمپاشی در مزارع با هدف مبارزه با آفات و علف‌های هرز، تغذیه مزارع و  کودپاشی اقدام کنند.

وی افزود: بازار در میزان خرید گندم تاثیر خیلی زیادی دارد، به‌طوری که اگر قیمت علوفه در بازار مناسب باشد، میزان خرید گندم نیز افزایش می‌یابد.

برگزاری مانور برای اعلام هشدار قرمز نسبت به بروز آفات در گندم‌زارها

محمد محمدزاده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه اکنون وضعیت مزارع گندم استان خوب است، تاکید کرد: اگر کشاورزان توصیه‌های آموزشی و ترویجی کارشناسان را جدی بگیرند، به‌طور قطع در سال جهش تولید، در تولید گندم جهش خواهیم داشت.

وی گفت: مهمترین دغدغه کنونی مزارع گندم که سبب نگرانی کشاورزان و مسؤولان جهاد کشاورزی شده، آفت زنگ زرد گندم است که کشاورزان باید نسبت به مبارزه به‌موقع و سمپاشی اقدام کنند.

محمدزاده افزود: با هدف آگاه‌سازی کشاورزان هشدارهای قرمز به کشاورزان اعلام و مانور در شهرستان های مختلف برگزار شده است تا کشاورزان متوجه وضعیت موجود شوند و اقدام به سمپاشی مزارع کنند.

۴۵ هزار هکتار از مزارع خراسان شمالی آلوده به زنگ زرد گندم

محمد رضایی، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا از رسیدن بیماری زنگ زرد گندم به دیمزارهای گندم این استان خبر داد و اظهار کرد: بیماری زنگ زرد گندم یک بیماری هوابرد است که با جریانات آب و هوایی منتقل می‌شود و می‌تواند خسارت فراوانی به مزارع وارد کند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون این بیماری به مزارع استان خسارت‌هایی را وارد کرده است، گفت: طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی تا یک ماه آینده رطوبت در استان وجود دارد و میانگین دمای هوا ۱۲ تا ۱۵ درجه سانتیگراد است. بنابراین این آفت تا یک ماه آینده در مزارع استان وجود دارد.

رضایی افزود: تا وقتی دمای هوا به ۳۰ درجه سانتیگراد نرسد، شرایط برای فعالیت آفت زنگ زرد گندم وجود دارد و تا وقتی این آفت در استان وجود داشته باشد، باید سمپاشی مزارع ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه ۴۵ هزار هکتار از مزارع استان آلوده به زنگ زرد گندم است، ادامه داد: تمام این سطوح نیاز به سمپاشی ندارد. تاکنون در ۶۵۰۰ هکتار مبارزه انجام شده است و باید خود را برای مبارزه تا سطح ۱۵ هزار هکتار آماده کنیم.

وی توضیح داد: اکنون شهرستان‌های گرمه، جاجرم، اسفراین و فاروج مشکلی درباره با زنگ زرد گندم وجود ندارد و بیشتر مشکل در شهرستان‌های بجنورد، مانه، سملقان، بجنورد و شیروان است.

وی بیان کرد: زنگ زرد گندم از مزارع آبی به مزارع دیم استان رسیده است و باید کشاورزان مبارزه در این مزارع را جدی بگیرند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تاکید کرد: در حال حاضر اولویت مبارزه با ارقام گندمی مانند آذر ۲، کوه دشت، سبلان، پیشگام، پیشتاز و سیروان است که نسبت به سایر ارقام حساس بوده است.

وی با اشاره به بیماری سن گندم، گفت: تاکنون در سطح ۸۹۰۰ هکتار علیه این بیماری مبارزه شده است و اولین پوره‌های سن گندم در مزارع اسفراین، جاجرم، مانه و سملقان دیده شده و در یک هفته آینده مبارزه با پوره سن گندم در استان آغاز می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گل تماشایی ذخیره طلایی خیرونا برای قهرمانی رئال
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • بیرانوند نباید در پنج بازی گل بخورد؛ رقابت حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید
  • قطعی شد: دستکش طلا برای ستاره آرسنال
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • پپ گواردیولا: با توجه به آمادگی آرسنال، باید تمام امتیازات لازم در لیگ را کسب کنیم
  • یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان
  • نتایج هفته بیست و نهم لیگ دسته اول فوتبال
  • استقلال خوزستان و ملوان امتیازات را تقسیم کردند