Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آمار ایران گفت: این مرکز وارد مباحث مربوط به اشخاص نشده و به دنبال آمارهای رسمی از جنس میانگین شاخص‌ها است و اطلاعات شخصی افراد در مرکز آمار ایران به‌صورت محرمانه قرار دارد.

جواد حسین‌زاده روز چهارشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران استان زنجان در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه اطلاعات درآمدی و معیشتی خانواده‌ها در اختیار سایر سازمان‌ها قرار می‌گیرد یا نه، اظهار داشت: یکی از دلایل عدم ورود مرکز آمار ایران در جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی خانوار که منجر به طرح خوشه‌بندی و هدفمندی یارانه‌ها شد، محرمانه بودن اطلاعات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مرکز آمار ایران تا کنون در تحقق ماده هفت قانون این مرکز مبنی بر محرمانه بودن اطلاعات و آمارهای شخصی، یک مورد تخلف نداشته و حتی اطلاعات موجود را در اختیار دستگاه‌های حقوقی و قضایی نیز قرار نداده است.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: این مهم سبب اعتماد بین مردم و مرکز آمار و آمارگیران شده است.

رئیس مرکز آمار ایران، مخاطبان آمار را ۲ نوع خاص و عام خواند و گفت: فرآیند تعامل مخاطبان با مراکز آماری، متفاوت است.

وی افزود: شمار مخاطبان خاص، کم بوده و بدون واسطه به نظام آماری مانند سایت مرکز آمار مراجعه می‌کنند اما مخاطب عام، بی‌شمار بوده و آمارها را با واسطه دریافت می‌کنند.

حسین‌زاده با بیان اینکه رسانه‌ها، دروازه دسترسی اطلاعات به مخاطبان و کاربران عمومی هستند، اظهار داشت: انتظار از اصحاب رسانه بیش از سایر گروه‌ها بوده و نقش رسانه‌ها از این جهت، پررنگ است که سبب می‌شود سوءتفاهم در آمارهای رسمی، کمتر شود زیرا آمارهای غیررسمی به پیکره آمار رسمی که پایه حکمرانی شایته است آسیب می‌زند.

رئیس مرکز آمار ایران ابراز کرد: آمار، اهمیت کلانی در سیاست‌های پولی و مالی دارد زیرا پشتوانه این سیاست‌ها است و آمار به مستند بودن صحبت‌ها کمک می‌کند اما صحبت‌های شفاهی و بدون استناد به آمار، جامعه را دچار تشکیک می‌کند.

این مسئول ادامه داد: دستگاه‌های حاکمیتی برای ارزیابی، سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی نیاز به آمار دارند که به صورت رسمی توسط مرکز آمار تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه مدرن‌سازی نظام آماری، یکی از رویکردهای مهمی است که در پیش گرفته‌ایم، گفت: شعار امسال نیز «همگرایی ملی برای مدرن‌سازی نظام آماری» است.

حسین‌زاده با بیان اینکه سه گرایش مسلط برای نظام آماری در دنیا وجود دارد، اظهار داشت: گرایش اول، مرجعیت سازمان‌های ملی آمار در دنیا برای ایجاد هماهنگی و سازگاری در نظام آماری و پرهیز از موازی‌کاری است زیرا موازی‌کاری به سرمایه اجتماعی کشور آسیب وارد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: کاهش تدریجی آمارگیری‌های سنتی و رفتن به سمت روش ثبتی مبنا و استفاده از داده‌های جدید نیز گرایش دوم است.

حسین‌زاده، گرایش سوم را وجود قانون یکپاچه برای نظام آماری خواند و افزود: قانون مرکز آمار، مصوب سال ۱۳۵۳ بوده و برای پوشش فعالیت‌های اماری تمام دستگاه‌ها نیازمند قانون واحد هستیم که به این منظور، پیش‌نویس قانون آمار کشور تدوین و در شورای عالی آمار نیز به تصویب رسیده و فرآیند تبدیل به لایحه و ارسال به مجلس شورای اسلامی را در در هیات دولت طی می‌کند.

رئیس مرکز آمار ایران گفت: بارگذاری سِری زمانی نرخ تورم کشور از سال ۱۳۱۵ تا مهر سال جاری در سایت مرکز آمار و راه‌اندازی رادیو مجازی آمار ایران از اقدامات مهم مرکز است که اخبار به صورت مکتوب و صوتی از طریق این رادیو منعکس می‌شود.

حسین‌زاده با تاکید بر استقلال مرکز آمار، اظهار داشت: این استقلال از نظر سیاست‌گذاری است و هیچ اجبار و فوریتی از سوی هیچ یک از دولت‌ها به مرکز آمار نبوده و در صورت وجود نیز نمی‌توانیم بپذیریم.

وی تصریح کرد: بی‌طرفی، یکی از اصول بنیادین آمارهای رسمی کشور است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در مرکز غزه

ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب اعلام کرد که ۲ نظامی این رژیم در مرکز غزه کشته شدند.

به گزارش مشرق از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲ افسر ارتش روز گذشته در مرکز نوار غزه کشته شدند.

بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، ۲ نظامی کشته شده گروهبان عیدو اویو ۲۸ ساله از نیروهای یگان پشتیبانی زرهی و گروهبان ذخیره کلکادین مهیری ۳۷ ساله از نیروهای تیپ کرملی هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون به کشته شدن ۶۰۸ نظامی خود از آغاز جنگ در غزه و ۲۶۳ نظامی از آغاز حمله زمینی به این باریکه اعتراف کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز نبرد طوفان الاقصی به طور قطره چکانی هر روز اسامی شماری از کشته‌های نظامی خود را اعلام می‌کند.

این اقدام به علت شمار بالای تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ غزه و ترس از واکنش‌های بیشتر در سطح داخلی در سرزمین‌های اشغالی انجام می‌گیرد.

همچنین آمار زخمی‌هایی که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام می‌کند هم با آماری که بیمارستان‌های این رژیم ارائه می‌دهند، اختلاف زیادی دارد.

آمار و نام نظامیان کشته شده رژیم صهیونیستی در جنگ غزه براساس دستور العمل این رژیم و پس از صدور اجازه ویژه منتشر می‌شود و نام‌های اعلامی، ملاک آمار واقعی کشته شده‌ها نیست.

دیگر خبرها

  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در مرکز غزه
  • مدیر حفاظت و اطلاعات بنیاد تعاون زندانیان معارفه شد
  • بازداشت ۳ نفر در پرونده فوت یک پزشک در شیراز
  • تحقیقات در خصوص حادثه فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • انتقاد یک مقام سابق از عروسی مجلل دختر شمخانی
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند