Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  استاندار لرستان گفت: نوع تجهیزات و ماشین‌آلات موجود در کارخانه پارسیلون قابل بازگشت به تولید نیست بنابراین ما باید از این ظرفیت برای راه‌اندازی طرح اقتصادی جدید استفاده کنیم.
 سید موسی خادمی در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه این جلسه یکی از بهترین جلساتی است که در قانون منظور شده است اظهار داشت: در این جلسه چندین دستورکار در مورد تسهیل فعالیت‌های اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت و برخی پیشنهادات برای قانون بودجه امسال و اصلاحات نظام بانکی مطرح شد البته جنس پیشنهادات بیان شده جزو موارد مهمی مانند معافیت برای صورت‌های مالی حساب‌رسی شده و یا موضوع بخشودگی وام‌های کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: موارد فوق را نمی‌توان برای استان ما به صورت خاص مصوب کرد، اما در شورای استان تصویب کردیم و قرار شد که به شورای گفت‌وگوی ملی نیز منتقل کنیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه برخی از صنعت‌گران و کارآفرین‌های استان مشکلاتی را با دستگاه‌های اجرایی دارند، عنوان کرد: در این جلسه مقرر شد دستگاه‌های اجرایی این مشکلات را برطرف کنند.

او  در رابطه با آخرین وضعیت کارخانه پارسیلون بیان کرد: من فکر نمی‌کنم که بتوان ماشین‌آلات پارسیلون را احیا کرد، زیرا این ماشین‌آلات از لحاظ تکنولوژی و سایر بحث‌ها از دور خارج شده‌اند.

خادمی خاطرنشان کرد:، اما ما به‌دنبال حفظ‌کردن ماهیت فعالیت صنعتی هستیم و در تلاش بسیار در یک مقطع رای صادر شد و پارسیلون از خریدار قبلی پس‌گرفته و ما تلاش کردیم که بانک‌ها این کارخانه را در اختیار بگیرند.

او تصریح کرد: خوشبختانه همه مشکلات پارسیلون برطرف شد و اکنون یک شرکت مستقل با سهام‌داری سه بانک صنعت و معدن، سپه و ملی تشکیل شده و قرار است این بانک‌ها فعالیت اقتصادی جدیدی در کارخانه پارسیلون انجام دهند.

استاندار لرستان با بیان اینکه پیشنهاد بنده برای فعالیت جدید پارسیلون تبدیل شدن به منطفه ویژه خرم‌آباد است گفت: منطقه ویژه خرم‌آباد در مجلس تصویب شده، ولی هنوز مصوبه شورای نگهبان را نگرفته است.

وی اظهار داشت: اگر منطقه ویژه خرم‌آباد در مجلس شورای نگهبان تائید شود بهترین پیشنهاد ما این است که پارسیلون به این عنوان اختصاص یابد، اما در غیر این صورت بانک‌های مذکور باید طرح‌های پیشنهادی خود را برای اجرا اعلام کنند.

خادمی با اشاره به اینکه مابقی تجهیزات کارخانه پارسیلون در اختیار سهام‌داران اصلی است افزود: براساس برآورد اولیه بنده نوع تجهیزات و ماشین‌آلات موجود پارسیلون قابل بازگشت به تولید نیست بنابراین ما باید از این ظرفیت برای راه‌اندازی طرح اقتصادی جدید استفاده کنیم.

انتهای پیام/ب

ظرفیت کارخانه پارسیلون خرم‌آباد برای راه‌اندازی طرح اقتصادی جدید به‌کار گرفته شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری طرح های اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز تمدید شد
  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار تمدید شد
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارزی
  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌
  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد