Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@13:20:17 GMT

بیماری‌های چشم و روش‌های درمان آن

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۱۰۴۵

بیماری‌های چشم و روش‌های درمان آن

بیشتر افراد حداقل یک بار در طول زندگی خود مشکلات مربوط به چشم را تجربه می‌کنند که بعضی از آن‌ها جزئی است و بعضی دیگر به مراقبت‌های ویژه نیاز دارد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، چشم یکی از اندام‌های حساس و حیاتی بدن انسان است؛ بنابراین هر مشکلی مربوط به آن را باید جدی گرفت. برای مثال چنانچه افراد به عیوب انکساری چشم شامل نزدیک‌بینی، دوربینی، آستیگماتیسم، آمبلیوپ، پیرچشمی و انحراف چشم مبتلا شوند باید هر چه سریع‌تر به پزشک متخصص مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در ادامه به بررسی بعضی از بیماری‌های چشمی و راهکارهای درمان آن می‌پردازیم:

شب‌کوری

اگر هنگام رانندگی در شب به راحتی نمی‌توانید ببینید یا پیدا کردن مسیر در تاریکی برایتان دشوار است، احتمالا دچار شب کوری هستید. نزدیک‌بینی، آّب مروارید، قوز قرنیه و کمبود ویتامین A از جمله دلایل ابتلا به شب کوری است. پزشکان می‌توانند به بهبود  این بیماری کمک کنند، اما برخی افراد نیز با این مشکل به دنیا می‌آیند و یا به دلیل  بیماری‌های شبکیه چشم به آن مبتلا می‌شوند که معمولا در این صورت درمانی ندارد.

تنبلی چشم

تنبلی چشم زمانی اتفاق می‌افتد که یکی از چشم‌ها به درستی کار نمی‌کند، بنابراین دید و بینایی آن چشم ضعیف‌تر است. به ندرت پیش می‌آید که هر دو چشم به تنبلی چشم دچار شود که به این وضعیت "آمبلیوپی دو طرفه" می‌گویند. معمولا این بیماری در میان نوزادان و کودکان دیده می‌شود، اما در میان بزرگسالان نیز وجود دارد. تشخیص به موقع کمک زیادی به درمان بیماری می‌کند. روش‌های درمانی تنبلی چشم شامل استفاده از عینک اصلاحی، محافظ چشم یاراهکارهای دیگری است که کودک مجبور شود از چشم تنبل خود برای دیدن استفاده کند.

انحراف چشم

انحراف چشم به وضعیتی گفته می‌شود که در آن فرد هنگام مشاهده اشیاء از هر دو چشم خود استفاده نمی‌کند. این اختلال زمانی رخ می‌دهد که حرکت چشم‌ها با هم هماهنگ نباشد. در واقع انحراف چشم خود به خود برطرف نمی‌شود، بلکه فرد مبتلا باید برای درمان آن به چشم پزشک مراجعه کند. راه‌های درمان این بیماری شامل استفاده از قطره چشم، بستن چشم قوی‌تر، ورزش عضلات چشم، استفاده از عینک منشور دار و در نهایت عمل جراحی می‌شود.

کور رنگی

اگر فردی نتواند رنگ‌های خاص را ببیند و یا تفاوت بین رنگ‌ها را تشخیص دهد، به کور رنگی مبتلا شده است؛ زمانی که این بیماری خیلی وخیم باشد، فرد همه چیز را با سایه خاکستری مشاهده می‌کند. بیشتر افرادی به طور مادرزادی به این مشکل دچار شدهاند و یا ممکن است در اثر مصرف داروها یا ابتلا به بیماری‌های خاص به آن مبتلا شده‌ باشند. متخصص چشم با یک آزمایش ساده متوجه وجود کوررنگی در افراد می‌شود؛ البته اگر این مشکل مادرزادی باشد، قابل درمان نیست، اما استفاده از عینک‌ و لنزهای خاص به این افراد کمک می‌کند تا تفاوت بین رنگ‌های خاص را تشخیص دهند.

کد خبر 393544

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اختلالات بینایی بیماری های چشمی تنبلی چشم انحراف چشم شب کوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، منوچهر شیخی گفت: در این اردوی جهاد دامپزشکی ۲ گروه دامپزشکی به مدت ۲ شبانه روز در منطقه انارکی شهرستان اندیمشک مستقر شدند.

وی افزود: در این رابطه بیش از ۳۵ هزار خدمت رایگان دامپزشکی شامل؛ واکسیناسیون، سم پاشی، ویزیت، درمان، توزیع مکمل خوراکی دام و برگزاری دوره‌های آموزشی ترویجی انجام شد.

شیخی ادامه داد: ۲۶ هزار راس دام سبک عشایری و روستایی زیر پوشش واکسیناسیون آبله، طاعون نشخوارکنندگان کوچک و بروسلوز قرار گرفتند که از این تعداد دام بیش از ۹ هزار راس دام سبک زیر پوشش ویزیت و درمان ضد انگلی رایگان گروه‌های دامپزشکی قرار گرفتند.

رئیس اداره دامپزشکی اندیمشک با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی ترویجی برای دامداران و عشایر منطقه انارکی، اضافه کرد: در این کلاس‌های آموزشی ۴۶ نفر از جمعیت ضمن آشنایی با بیماری‌های واگیر دار دامی و مشترک میان انسان و حیوان با اصول امنیت زیستی و راهکار‌های پیشگیری از بروز بیماری در جمعیت دامی نیز آموزش داده شدند.

وی با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع و بروز بیماری‌های انگلی در جمعیت دامی و انسانی در منطقه انارکی شهرستان، می‌گوید: سم پاشی بیش از ۱۲ هزار راس دام سبک و بیش از ۴۰ هزار متر مربع جایگاه نگهداری دام توسط گروه‌های دامپزشکی انجام شد.

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد