Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ طی ماه‌های گذشته خبرهایی مبنی بر احتمال انتقال بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن از تهران به یکی از مراکز استان‌ها منتشر و تا حدود زیادی هم قوت گرفت؛ خبری که هرچند به صورت صددرصدی قطعی نشده بود و قطعیت آن به آینده موکول شده بود اما واکنش‌های زیادی از سوی دنبال‌کنندگان این موضوع به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا گفت‌وگوی کوتاهی با معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان نهاد سیاست‌گذار نمایشگاه قرآن بین‌المللی قرآن که ریاست این نمایشگاه را نیز برعهده دارد، صورت گرفته است.
عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در مورد آخرین وضعیت نمایشگاه بیست و هشتم و تصمیمات قطعی که در مورد آن اتخاذ شده است، گفت: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن در شهر تهران قطعی شده و ما سال آینده در ماه مبارک رمضان شاهد برپایی این نمایشگاه در تهران و در مصلی امام خمینی(ره) خواهیم بود.
وی به برگزاری شعبه استانی این نمایشگاه که سال گذشته در مشهد مقدس برگزار شد، نیز اشاره کرد و افزود: در دوره بیست و هشتم شعبه استانی نمایشگاه بین‌المللی قرآن را در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز شاهد خواهیم بود.
فقهی‌زاده همچنین در مورد برگزاری جلسات مربوط به نمایشگاه نیز بیان کرد: احکام اعضای شورای سیاست‌گذاری طی روزهای آتی صادر خواهد شد و در جلسات داخلی و شورای مدیران و طرح و برنامه نیز مصوب شده است تا برپایی شعبه استانی را که دومین شعبه استانی نمایشگاه بین‌المللی خواهد بود، در تبریز شاهد باشیم.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اظهار کرد: ان‌شاء‌الله با قوت تمام و همانند سال‌های گذشته نمایشگاه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، پیش از این معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا بیان کرده بود: «نمایشگاه قرآن در سال ۹۹ دو حالت دارد، یا در تبریز و تهران به صورت همزمان برگزار می‌شود یا اینکه تنها در تبریز برگزار خواهد شد. احتمال اینکه نمایشگاه بین‌المللی قرآن با حد گسترده و ابعاد بین‌المللی فقط در تبریز برگزار شود وجود دارد. اما احتمال اینکه در تهران برگزار شود و شعبه استانی که سال قبل در مشهد بود و امسال در آذربایجان شرقی باشد نیز وجود خواهد داشت. ما با دو رویکرد کلی به این سمت رفته‌ایم که نمایشگاه بین‌المللی قرآن را در برخی از سال‌ها خارج از تهران برگزار کنیم. رویکرد اول لزوم پاسخ‌دهی مثبت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که متعلق به تمام جمهوری اسلامی و نه استان خاصی است، خواهد بود. طرح کلی ما این است که تبریز اگر پایگاه اصلی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن در سال ۹۹ باشد سه استان مجاور را به عنوان استان معین قرار دهیم و از ظرفیت‌های فکری و استانی آنها استفاده کنیم. طبیعتاً باید به مطالبه جامعه قرآنی در سال‌های دور و نزدیک که امکان حضور کثیری از آنها خارج از تهران و استان‌های مجاور وجود ندارد، پاسخ دهیم. نکته دوم در این رابطه که رویکرد جدی ما در این زمینه است، لزوم اهتمام و توجه خاص به تربیت نیروی انسانی قوی در این زمینه است. واقعیت این است که تجربه‌های عملی نقش بسیار مهمی در شکوفایی استعدادها، برجسته‌تر شدن و نمایان‌تر شدن توانایی‌های مدیریتی برجستگان نیروهای قرآنی دارد».

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی نمایشگاه قرآن بیست و هشتمین دوره سال 99 تبریز تهران عبدالهادی فقهی زاده وزارت ارشاد معاونت قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۱۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج

 رئیس حوزه هنری استان کردستان گفت: در بخش فرهنگ و هنر امروز بانوان هنرمند در رشته‌های مختلف هنری حضوری جدی و بسیار پر اهمیتی را دارند که خلق آثار شایان توجه هنری مؤید همین امر است.

اسعد فرهادی از برپایی نخستین کارگاه سیاه قلم حوزه هنری استان کردستان خبر داد و افزود: این نمایشگاه حاصل یک سال فعالیت ۲۵ بانوی هنرجو است که زیر نظر مدرس دوره خانم فرنوش درخشانی در معرض نمایش علاقه‌مندان قرار می‌دهند.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه که نخستین نمایشگاه تخصصی این هنر در استان محسوب می‌ شود ۴۶ اثر هنرجویان تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ آماده بازدید علاقه‌مندان است.

فرهادی یادآور شد: افتتاحیه این نمایشگاه امروز ساعت ۱۷ خواهد بود. 

فرنوش درخشانی مدرس کلاس‌های سیاه قلم حوزه هنری آنش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات بیش از یک دهه است که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و سیاقلم از مبتدی تا حرفه‌ای در آموزشگاه‌های هنری و مدارس سنندج مشغول به آموزش هستند که حاصل آن تربیت صد‌ها هنرجوی توانمند در این زمینه است.

کلاس‌های آموزشی این هنرمند همه روزه در محل حوزه هنری استان کردستان دائر است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان شهرضایی
  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج
  • آماده‌سازی و نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود
  • برپایی نمایشگاه هنر در لارستان همزمان با هفته کار و کارگر + تصاویر
  • برپایی نمایشگاه متفاوت با موضوع عفاف و حجاب در یزد