Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@06:01:46 GMT

عربستان، میزبان مسابقات کشتی کج زنان می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۲۰۹۶

صراط:

عربستان سعودی که چندی است اجرای برنامه اصلاحات پیشنهادی محمد بن سلمان برای زدودن چهره محافظه کار افراطی این کشور را در دستور کار دارد برای نخستین بار میزبان یک مسابقه کشتی کج زنان می شود.

به گزارش یورونیوز شرکت آمریکایی ورلد رسلینگ اینترتیمنت ملقب به «دبلیودبلیوای» WWE که مسئولیت سازماندهی مسابقات کشتی کج را برعهده دارد، تایید کرده است که یک مسابقه کشتی کج زنان برای نخستین بار روز پنجشنبه در عربستان سعودی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بیانیه شرکت آمریکایی «دبلیودبلیوای» ناتالیا و لیسی ایوانس، دو سوپر استار دنیای کشتی کج زنان قرار روز پنجشنبه در استادیوم بین المللی ملک فهد با یکدیگر مبارزه کنند. این مسابقه در چارچوب مهم ترین رویداد ورزشی کشتی کج موسوم به کرون جیول برگزار می شود که بینندگان پرشماری را در آمریکا و دیگر نقاط جهان پای تلویزیون ها می نشاند.

برگزاری این مسابقه ورزشی یکی از برنامه های رویدادی موسوم به «فصل ریاض» است به مدت دوماه میزبان یکصد رویداد مهم ورزشی و تفریحی در سطح جهانی خواهد بود.

کشور پادشاهی عربستان سعودی که به داشتن رویکردی به شدت محافظه کارانه در جهان شهرت یافته است چند سالی است که برای تلطیف این چهره از رویدادهای ورزشی کمک گرفته است. میزبانی سوپرکاپ فوتبال ایتالیا، برگزاری یک مسابقه اتومبیل‌رانی فرمول ای و نامزدی برای مشارکت در برگزاری رالی داکار از جمله برنامه های ورزشی است که عربستان برای رسیدن به هدف یاد شده به آنها متوسل شده است.

ریاض همچنین از ماه سپتامبر اعلام کرد که برای نخستین بار قصد دارد برای گردشگران خارجی روادید توریستی صادر کند. این مسئله در کشوری که تاکنون درهایش را تنها به روی بازرگانان، تیم های ورزشی و نیز زائران شهرهای مقدس مکه و مدینه باز می کرد اقدامی کم سابقه محسوب می شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: عربستان مسابقات صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: بچه‌های طرشت قبل از اینکه مدرسه‌دار شوند و پشت نیمکت‌های چوبی بنشینند به مکتب می‌رفتند؛ مکتب‌خانه عالم‌خانم، عزراخانم، صغراخانم‌هایی که اتفاقا جاری هم بودند و رقیه‌خانم. مکتب‌خانه‌های روستای طرشت را زنان مدیریت می‌کردند و دختر و پسربچه‌ها در آن درس قرآن و نماز می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

زهرا تیموری، متولد ۱۳۳۴، بانوی طرشتی، که سال‌ها مدیریت مدرسه حسنیه و نوش‌آفرین‌خانم طرشت را بر عهده داشت می‌گوید: «بچه‌های طرشتی اول به مکتب‌خانه می‌رفتند تا اینکه بانو نوش‌آفرین نخستین مدرسه طرشت را درمقطع دبستان وقف کرد. این مدرسه دولتی بود و دختر و پسر آنجا درس می‌خواندند. یادم می‌آید والدینم اجازه رفتن به مدرسه نوش‌آفرین‌خانم را به من ندادند. البته بسیاری از دختران طرشت این اجازه را دریافت نکردند، چون این مدرسه اسلامی نبود. بعدها خاله‌ام به نام «فرح زهره» یک مدرسه در خانه‌اش راه‌اندازی کرد و من و دیگر دخترانی که شرایطمان یکسان بود آنجا مشغول درس خواندن شدیم. کمی بعدتر زهره‌خانم نخستین مدرسه ملی طرشت را که به جامعه تعلیمات اسلامی وابسته بود بعد از انقلاب راه‌اندازی کرد و اسمش را دبستان حسنیه گذاشت. زهره‌خانم مدرسه راهنمایی را هم راه‌اندازی کرد. مدرسه حسنیه هنوز هم فعال است. بعد از انقلاب مدرسه نوش‌آفرین‌خانم به مدرسه شهید فرهاد حسین‌مردی تغییر نام داد. شهید فرهاد حسین‌مردی نخستین شهید مفقودالاثر طرشت بود. این مدرسه در دو نوبت دخترانه و پسرانه فعال بود که همچنان درهایش به روی دانش‌آموزان باز است.»

زهرا تیموری، از نخستین دانش‌آموزان مدرسه حسنیه طرشت، بعدها به‌عنوان مدیر مدرسه به کار خود ادامه داد. او می‌گوید: «۱۶ سال در مدرسه حسنیه و ۴ سال نیز در مدرسه فرهاد حسین‌مردی مدیر مدرسه بودم. یادم می‌آید در مدرسه حسین‌مردی یا همان نوش‌آفرین‌خانم که یکی از واقفان بزرگ غرب تهران بود، وقتی پنجره مدرسه را باز کردم، پنجره به دلیل فرسودگی افتاد. از همان روز به فکر پیگیری نوسازی مدرسه افتادم و از اوقاف اعتبار گرفتم. در جوار مدرسه زمینی خالی بود که آن زمین هم وقف بود. خوشبختانه تلاش‌هایم نتیجه داد و آنجا دبیرستان حسنیه را ساختیم.»

کد خبر 846899 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • مهاباد میزبان رویداد ورزشی کشور
  • شایگان: حسن یزدانی به بوداپست می‌رود، مگر آنکه آماده نباشد
  • میزبانی رقابت‌های بین‌المللی کشتی جام تختی به زنجان رسید
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • معرفی برترین های مسابقه فوتسال مهاجران آران وبیدگل
  • کلارآباد میزبان مسابقات قهرمانی ووشو در رده نوجوانان و جوانان
  • مسابقات بین المللی کشتی جام تختی در زنجان برگزار می‌شود
  • چهل و چهارمین دوره مسابقات بین المللی کشتی جام تختی در زنجان برگزار می شود
  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها