Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوطالب قزل سفلو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شناسایی درختان پوسیده و خطر ساز که احتمال سقوط آن زیاد است توسط هیاتی کارشناسی انجام و نشانه گذاری می شود و گزارش آن برای دریافت مجوز قطع به معاونت امور جنگل سازمان جنگل ها ارسال می شود.

وی به حادثه چندی پیش در پارک جنگلی قرق گرگان برای یک کودک اشاره کرد و گفت: ایمنی پارک های جنگلی باید در حدی ارتقا یابد که شاهد کوچکترین حادثه ای نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی گلستان تصریح کرد: هر اقدامی در پارک های جنگلی مستلزم کسب مجوز از سازمان مرکزی است بر این اساس هیزم های منتقل شده به محل دپو در پارک جنگلی قرق گرگان شامل درختان سیل آورده و ریشه کن شده و نیز پوسیده و خطرساز دارای مجوز است.

قزلسفلو افزود: ۴۰ درخت پوسیده و حادثه ساز در پارک قرق توسط هیات کارشناسی نشانه گذاری شده و در انتظار صدور مجوز از سازمان مرکزی برای قطع و جمع آوری آن با هدف ایمنی و رفع خطر برای گردشگران هستیم.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان همچنین به قطع ۳۰۳ درخت پوسیده و خطر ساز در پارک جنگلی النگدره گرگان اشاره و این اقدام را بر اساس پروانه و مجوز بهره برداری عنوان کرد.

پارک جنگلی قرق با وسعت ۶۵۰ هکتار در فاصله ۲۴ کیلومتری شرق گرگان و در مسیر جاده اصلی تهران - مشهد از تفرجگاههای مهم استان گلستان است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری جنگل گرگان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • چند خبر از کشفیات پلیس
  • مشاهده یک قلاده پلنگ در پارک ملی گلستان
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی