Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین صبوری: مشترکان این شرکت می‌توانند با راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی و انعقاد قرارداد خرید تضمینی بلندمدت، بهای برق تولیدی خود را با قیمت مصوب، دریافت کنند.

حسین صبوری مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: به منظور کاهش اثرات نامطلوب زیست محیطی ناشی از فعالیت نیروگاه‌های سوخت فسیلی و توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک و همچنین با هدف کمک به فرآیند تولید و توزیع انرژی پایتخت و استفاده از فرصت‌های شغلی نوین، مشترکان دائمی برق پایتخت، قادر خواهند بود با احداث نیروگاه‌های خورشیدی تا سقف ظرفیت انشعاب خود و با بهره‌گیری از قرارداد تضمینی خرید بلندمدت، بهای برق تولیدی خود را با نرخ مصوب، دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در صورت احراز شرایط مالکیت ساختگاه، رعایت سقف ظرفیت انشعاب و عدم وجود قرارداد مشابه در آن انشعاب، متقاضی پس از دریافت مجوز اولیه و انعقاد قرارداد خرید تضمینی برق، با انتخاب پیمانکار منتخب از فهرست نمایندگان مورد تایید، اقدام به انعقاد قرارداد احداث نیروگاه خورشیدی کرده و پس از راه‌اندازی و تایید نهایی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ و نصب لوازم اندازه گیری، روند تولید برق خورشیدی، آغاز شده و با قرائت کنتور منصوبه، ارزش ریالی انرژی تولید شده حسب مفاد قرارداد، توسط وزارت نیرو در وجه متقاضی، پرداخت خواهد شد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اظهار امیدواری کرد: اجرای این طرح، زمینه‌ای مناسب برای استفاده از فرصت‌های شغلی نوین با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود حتی در واحدهای مسکونی کوچک و در عین حال کمک به توسعه استفاده از انرژی‌های پاک و کاهش بار شبکه توزیع برق پایتخت، فراهم کند.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000G2I برچسب ها: نیروگاه ، خورشید ، خانه

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نیروگاه خورشید خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۳۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در هسته خورشید، دما به 15 میلیون درجه سانتیگراد می‌رسد! اینجا جایی است که همجوشی هسته ای اتفاق می‌افتد و با ترکیب اتم‌های هیدروژن به هلیوم انرژی ایجاد می‌شود. انرژی تولید شده در اینجا به سمت بیرون حرکت می‌کند و به ما نور می‌دهد.

در بیرون هسته، ناحیه تابشی وجود دارد. در این منطقه، انرژی از طریق تابش الکترومغناطیسی - مشابه نور - منتقل می‌شود. ممکن است هزاران سال طول بکشد تا انرژی تولید شده در هسته به لایه بعدی یعنی ناحیه همرفتی منتقل شود.

ناحیه همرفتی مانند یک دیگ جوشان سوپ است. پلاسمای داغ به سمت بالا می‌رود، در سطحش سرد می‌شود و سپس به پایین فرو می‌رود. این حرکت ثابت به انتقال انرژی به بیرون به سمت سطح خورشید کمک می‌کند.

لایه بیرونی خورشید که از زمین می‌بینیم فوتوسفر(photosphere) نام دارد. این نقطه جایی است که بیشتر نور مرئی ساطع می‌شود. در سطح خورشید گهگاه لکه‌های خورشیدی دیده می‌شود که نواحی سردتر ناشی از فعالیت مغناطیسی آن است.

فعالیت خورشید از طریق چرخه‌هایی به نام «چرخه‌های خورشیدی» می‌گذرد که تقریباً 11 سال طول می‌کشد. تنها ستاره منظومه ما در طول اوج خورشیدی، دارای لکه‌های خورشیدی و شعله‌های زیادی است، در حالی که در حضیض خورشیدی فعالیت کمتری دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خورشید با افزایش سن  به تدریج گرم‌تر و درخشان‌تر می‌شود. حدود 5 میلیارد سال دیگر وارد مرحله جدیدی به نام فاز غول سرخ خواهد شد. در آن دوره منبسط خواهد شد و احتمالاً برخی از سیارات داخلی مانند عطارد و زهره را خواهد بلعید.

خورشید لایه‌های بیرونی خود را پس از مرحله غول سرخ به بیرون منتشر می‌کند و یک صحنه زیبا به نام سحابی سیاره ای ایجاد خواهد کرد. آنچه از هسته خورشید باقی می‌ماند سرد می‌شود و ستاره کوچک و متراکمی به نام کوتوله سفید تشکیل می‌شود.

چرخه حیات خورشید سفری جذاب است که میلیاردها سال به طول می‌انجامد. درک ساختار و تغییرات آن به ما بینشی از دوره حیات و آینده این ستاره دوست‌داشتنی می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود