Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:01:02 GMT

لزوم توجه به تبیین شاخص های مدرسه تراز اسلامی

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۳۵۸۵

لزوم توجه به تبیین شاخص های مدرسه تراز اسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی ذوعلم پیش از ظهر پنج شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره سند تحول بنیادین بیان کرد: این سند در آموزش و پرورش تحول و دستاوردی بزرگ بود که با تلاش های زیادی فراهم‌شده و مورد اعتماد مجموعه است.

وی فطرت گرایی توحیدی، هویت، تمدن نوین اسلامی را سه نکته کلیدی در سند تحول بنیادین عنوان کرد و افزود: بر اساس فرمایش و تاکیدات رهبری هویت ایرانی، اسلامی و انقلابی باید مورد توجه واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه باید به دنبال تبیین شاخص های مدرسه تراز اسلامی باشیم، گفت: همچنین می طلبد ارزش هایی که در بیانیه گام دوم انقلاب تبیین شده در مدرسه ها ملاک و محور باشد.

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: هنوز در عرصه اقتصاد و سیاست مبانی نظری قوی و محکم مبتنی بر مبانی دینی و با استفاده از تجربه های جهانی و پیشتازانه در عرصه جهان نداریم اما آموزش و پرورش در این زمینه پیشتاز است‌.

وی با بیان اینکه رهبری در سال ۸۵ سند تحول بنیادین را مطرح کردند و کار از همان زمان آغاز شد، افزود: علی رغم تغییر مدیریت ها، دولت ها و وزرا این رکن نظری و جامع در آموزش و پرورش از اعتبار و استحکام برخوردار است.

وی با اشاره به کمیته همکاری حوزه با آموزش و پرورش بیان کرد: این کمیته از سال ۸۵ تشکیل شده و بستر مناسبی برای تعامل هم افزا و اثربخش بوده که امید است در خراسان جنوبی هم گسترش یابد.

حجت الاسلام ذوعلم حمایت از نگاه تربیتی در جامعه شد و افزود: بخش های مختلف دولت و جامعه باید احساس کنند که تربیت فرزندان برای آینده وظیفه تنها یک دستگاه نبوده بلکه رسالتی همگانی است.

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نهادهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خودشان را در امر تعلیم و تربیت مسئول بدانند. 

وی با بیان اینکه نیمی از جمعیت جامعه با آموزش و پرورش مرتبط هستند، گفت: هرچقدر آموزش و پرورش با نگاه تربیتی، اختصاص گرایی و انقلابی و تمدن ساز بیشتر نزدیک شود، کل جامعه حرکت کرده که متاسفانه این نگاه در برخی از مسئولان نیست و صرفا شاخص های مادی را شاخص  پیشرفت می دانند. 

حجت الاسلام ذوعلم ادامه داد: شاخص های تربیتی، فرهنگی، اخلاقی و معنوی که در سند تحول بر تقدم آن تصریح شده، مغفول مانده و علی رغم تذکرات به فرهنگ تبدیل نشده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: امید است آموزش و پرورش بتواند در گام دوم انقلاب حرکتی جدید و تحولی عمیق تر تعریف کند.

کد خبر 4759772

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب وزارت آموزش و پرورش اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر بارش باران ایلام سانحه تصادف گرگان قزوین مشهد شهادت امام رضا ع شهرکرد استانداری سمنان بیرجند مرز مهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی اسرائیل را از بین برد/ معلم تراز انقلاب اسلامی محور تحول است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش