Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر نورالله زاده روز پنجشنبه در آیین آغاز به کار جشنواره انار در روستای سید علی اکبر شهرضا  با قدردانی از بانیان برگزاری این رویداد اقتصادی افزود:  انار به عنوان مزیت رقابتی منطقه است و این صندوق آمادگی دارد که نقشش را در تکمیل زنجیره ارزش این محصول به نحو مناسب ایفا می‌کند.

وی ایجاد کارگاههای فرآوری از جمله رب، بسته‌بندی، لواشک انار را نیاز ضروری منطقه دانست و اظهارداشت :  برای ارایه این محصولات فرآوری شده باید  یک برند مشترک درست شود تا همه آنها با آن برند در داخل و خارج عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد : ایجاد یک واحد تحقیقات و توسعه نیاز محصول انار شهرضاست تا روی تنوع محصولات فرآوری کار کند و حتی هر سال یک نوع محصول فرآوری جدید ارایه کند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور سردخانه و پایانه فروش را نیاز دیگر این شهرستان برشمرد و  ادامه داد :  این صندوق به سرمایه گذاران ایجاد این واحدها در صورت ارایه طرح  تامین مالی می کند.    

نورالله زاده تصریح کرد: در این بخش هیات اجرایی باید سالانه در برگزاری جشنواره، برترینهای منجمله بخشهای تولید، صادرکننده  و بسته‌بندی انار را انتخاب کند و این صندوق در اهدای جوائز این برترینها مشارکت می‌کند.

وی اضافه کرد : نکته مهم دیگر این که در این شهرستان باید طوری برنامه ریزی کرد تا محصولاتی بر پایه انار نظیر بستنی انار و شیرینی انار تولید و عرضه شود.

وی ادامه داد : با تحقق این موارد صنعت گردشگری در شهرستان شهرضا رونق می یابد و کنار آن واحدهای  بوم گردی، رستوران داری، اقامتگاهها شکل می گیرد که این صندوق به سرمایه گذاران دارای ایده در این بخش نیز تامین مالی خواهد کرد.

موسی هاشمی عضو دبیرخانه جشنواره انار ایجاد اشتغال و صنایع تبدیلی و فرآورده خبری را از اهدف برگزاری این جشنواره برشمرد و گفت : محصولات انار روستای سید علی اکبر در 50 غرفه به گردشگران و بازدیدکنندگان ارایه شده است.

به گفته وی  سالانه  16 تن انار در شهرستان رضا به ارزش 2 میلیارد و 500 میلیون تومان برداشت می‌شود.

این جشنواره برای  دومین سال برگزار شده است.

شهرستان شهرضا در 80 کیلومتری اصفهان واقع شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرضا انار کشاورزی جشنواره اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۴۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اورج زاده با بیان اینکه هر ماه مبلغی به عنوان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال از مالیات‌های دریافتی از محل ارزش افزوده استان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که نسبت به سال قبل (۱۴۰۱) ۷۷ درصد افزایش داشته است.

اورج زاده، با بیان اینکه مبالغ پرداختی عوارض ارزش افزوده در جهت توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی استان هزینه می‌شود افزود: از این مبلغ، بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، ده هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و مبلغ ۵۵۱ هزار میلیارد ریال سهم عشایر استان بوده است.

وی، ادامه داد: از رقم بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، سهم شهرداری تبریز ۱۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال بوده که بیش از نیمی از پرداختی‌های شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است.

اورج زاده، خاطر نشان کرد: از مجموع ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، یک درصد سهم سلامت، چهار درصد مالیات و چهار درصد عوارض است که عوارض ارزش افزوده وصولی در هر ماه برای انجام امور عمرانی شهری و روستایی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و در روستاهای بدون دهیاری به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود.

وی، تصریح کرد: لازم است مصرف کنندگان کالا و خدمات به این نکته توجه داشته باشند نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال گذشته ۹ درصد بود با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ این نرخ یک درصد افزایش پیدا کرده و معادل ۱۰ درصد در حال حاضر بایستی نرخ ارزش افزوده را مطالبه نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های آگاهی‌بخشی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات عنوان کرد و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است، بنابراین باید در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی در راستای هزینه کرد مالیات انجام شود.

کد خبر 6094387

دیگر خبرها

  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
  • رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • کشف ۱۰ تن پارچه قاچاق در شهرضا
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی