Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به پتانسیل شهرستان سامان مرکز تخصصی گردشگری و باغداری راه‌اندازی می‌شود. ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۲ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، قهرمان آماره ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان سامان اظهارداشت: در نظر داریم از رشته‌های عام که در شهرستان در حال تدریس  است گذر کرده و به رشته‌های تخصصی‌ بپردازیم و با توجه به قابلیت‌های گردشگری این شهرستان مرکز گردشگری استان را روستای چلوان را‌ه‌اندازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه مرکز تخصصی باغداری در شهر سامان با اولویت فرآوری‌ بادام نیز راه‌اندازی می‌شود، افزود: برای راه‌اندازی مرکز تخصصی‌ بادام یکسری زیرساخت لازم است که بستر آماده و استارت‌آپ‌های تخصصی بادام نیز برای اولین بار برگزار می‌شود که مردم متوجه شوند سامان بزرگترین مرکز تخصصی بادام و مشتقات آن است.

 مدیرکل فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به چارت سازمانی شهرسامان‌ بیان کرد: از سال گذشته پیشنهاد چارت‌دار شدن مطرح و امیدواریم به زودی ابلاغ شود.

گیلان ‌در حوزه گردشگری خارجی پیشتاز نیستآغاز عملیات برج کنترل بندر شهید بهشتی چابهار؛ نمادی فاخر برای گردشگری3 قطب اصلی گردشگری در اردبیل تعریف شد

آماره با بیان اینکه در 6 ماهه اول سال جاری 447 نفر گواهینامه‌ رسمی در رشته‌های صنعت ساختمان صادر شده است، ادامه داد: فنی و حرفه‌ای متولی توانمندسازی مهارتی‌ است و افراد در 25 رشته مجموعه صنعت ساختمان است مراجعه و هرکدام را قبول شدند به سازمان تامین اجتماعی ارجاع می‌دهند و براساس قواعد و قوانین بیمه ارائه می‌شود.

وی گفت: وقتی اولویت ما گردشگری و باغداری باشد رشته‌های زیر مجموعه‌ آن در شهرستان ارائه می‌شود و در کنار آن صنایع دستی اگر متقاضی بود جهت ترویج صنایع دستی دوره‌هایی را برگزار می‌کند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در آیات هر دوره آموزشی یک نمایشگاه برپا و محصولات عرضه می‌شود و کمکی به بازار فروش می‌شود.

انتهای پیام/ن

R41350/P/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز

شهردار تبریز از راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در این کلان‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار عصر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دیدار با هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان آذربایجان‌شرقی، ضمن ارزیابی مثبت از حضور اصحاب رسانه در جمع این شورا اظهار کرد: حضور فعالین رسانه‌ای در روابط عمومی دستگاه‌های دولتی اتفاقی ارزشمند است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد روحیه مطالبه‌گری در مردم افزود: مطالبات مردمی اگر بر اساس اولویت‌ها و نیاز جامعه و همچنین در راستای رفاه مردم طرح شود، شاهد توسعه کشور خواهیم بود.

شهردار تبریز با اشاره به نقش رسانه‌ها در افزایش مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: رسانه‌ها حلقه واسط مشارکت مردم در مدیریت شهری و استانی و همچنین حضور فعال در جامعه هستند.

وی با بیان اینکه نباید از مطالبات اصلی غافل باشیم، ادامه داد: شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان نظام هماهنگی منسجمی برای احصای مطالبات دارد که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن، باید دغدغه‌ها را پیش رو بگذاریم و راه حل پیدا کنیم.

هوشیار با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر تبریز به نسبت سایر کلان‌شهرها خاطرنشان کرد: تبریز ظرفیت‌های ویژه‌ای همچون شهر بدون گدا و شهر بدون مهاجر را دارد که در دیگر کلانشهرها دیده نمی‌شود، اما گاهی مقایسه‌هایی صورت می‌گیرد که صحیح نیست.

وی افزود: هماهنگی بین بخشی شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان ظرفیت خوبی است و این شورا باید در بحث امیدآفرینی تلاش بیشتری داشته و اقدامات انجام یافته را پوشش دهند.

هوشیار با اشاره به وظایف متعدد شهرداری‌ها در حوزه خدمات شهری یادآور شد: در کنار این وظایف، موضوعات جدیدی همچون بحث‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در دهه اخیر به وظایف شهرداری اضافه شده است.

شهردار تبریز با اشاره به ورود شهرداری به حوزه مسائل و موضوعات اجتماعی گفت: در حال حاضر در موضوعات اجتماعی جامعه مشکل داریم. باید به سمت انجام کار اجتماعی حرکت کنیم.

وی همچنین از افتتاح مجتمع پردیس فرهنگ و رسانه تبریز در روزهای آینده خبر داد و گفت: یک مجموعه ورزشی اختصاصی برای اهالی رسانه‌ها، یک کافه کتاب، امکاناتی برای رسانه‌ها همچون استودیو، اتاق کنفرانس و آمفی‌تئاتر ۳۰۰ نفری بخش‌های مختلف پردیس فرهنگ و رسانه شهرداری تبریز هستند که این مجموعه در اختیار رسانه‌ها و گروه‌های مرجع قرار می‌گیرد.

کد خبر 750144

دیگر خبرها

  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • ۷۱۷ قمی در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم شرکت کردند
  • برگزاری آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن در یزد
  • برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت ۱۴۷ داوطلب در شهرکرد
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • ۴۰۳ مدرک تخصصی حفظ قرآن در یزد صادر شده است
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز