Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم ، غلامحسین شافعی ظهر امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: در ارتباط با دو موضوع واگن‌ها و ناوگانهای حمل و نقل باید برنامه‌ریزی شود، محمد اسلامی؛ وزیر راه نیز در جلسه گذشته در این رابطه سخنان امیدوارکننده‌ای گفت و اتفاقات خوبی در این زمینه رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: برنامه ششم توسعه حمل و نقل سردخانه‌ای در دولت مطرح شده و با فعال سازی نیروهای واگن‎‌سازی زنجان و فارس آینده خوبی پیش بینی می‌شود، برخی از مشکلات ما در این حوزه به طرف دیگر خطوط راه برمی‌گردد، به عنوان مثال در زمینه سرعت حمل و نقل ریلی از مشهد تا آسیای مرکزی 10 تا 12 کیلومتر بوده که اشکال از طرف دیگر خط به وجود آمده است.

    شافعی تصریح کرد: مسئله دوم در ارتباط با دفتر تجارت ملی ایران در اوراسیا بوده که به زودی در این حوزه نیز شاهد پیشامد اتفاقات خوبی هستیم، تا دو ماه آینده نخستین دفتر تجارت ملی ایران در روسیه در بخش خصوصی راه اندازی می‌شود، اتاق بازرگانی جاده ابریشم تشکیل شده و 67ذ نفر به این حوزه پیوستند، نایب رئیس اتاق ایران در انتهای جاده ابریشم مشخص شده و در آبان‌ماه امسال در کشور چین نخستین اجلاس جاده ابریشم‌ برگزار می‌شود.

مصطفی نصیری ورگ؛ سرپرست اداره کل راه‌آهن خراسان رضوی نیز در این جلسه اظهار داشت: واگنی برای بحث صادرات و واردات وجود نداشته و این امر بر اساس مجوزهای وزارت و بخش خصوصی انجام می‌پذیرد، راه‌آهن‌های CIS در حال حاضر در حال خصوصی سازی هستند.

وی گفت: در حال حاضر آژانس‌های راه‌آهن ترکمنستان در اختیار ترکمن‌ها قرار گرفته است، تاکنون به 40 شرکت برای اقدام به اجرای عملیات در ارتباط با زیرساخت راه‌آهن مجوز داده شده و 4 هزار و 600 واگن وارد شده است، همچنین در بخش صادرات رشد چشمگیری را دارا هستیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: روسیه اتاق بازرگانی غلامحسین شافعی تجارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی