Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: ‌پلیس هرگز اجازه جولان و موج‌سواری به دشمنان و بدخواهان نظام را نمی‌دهد‌. ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ حسن مفخمی شهرستانی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی فرماندهی انتظامی استان مرکزی و امامان جمعه استان مرکزی با اشاره به ضرورت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به عنوان یکی از مهم‌ترین مسائل اولویت‌دار در نظام اسلامی مطرح است و باید با استفاده از جایگاه دینی و فرهنگی بیش از پیش در صیانت از ارزش‌های اسلامی و مصون‌سازی جامعه از آسیب‌ها تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در مواجهه با مسائل اجتماعی افزود: بسیاری از فرهیختگان دینی با نوع فعالیتی اثربخش در فضای مجازی، جوانان و نوجوانان را در مسیر معنویت و آموزه‌های مقدس اسلام هدایت می‌کنند و نیاز است که این مهم بیش از پیش در بین دیگر گروه‌های اثرگذار جامعه فراگیر شود.

فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: ائمه جمعه از منابع مورد اعتماد در انتقال مطالبات مردمی به پلیس هستند، جامعه روحانیت شبکه ارتباطی وسیعی دارد و می‌تواند نقش کلیدی در برون‌رفت از مشکلات فرهنگی و اجتماعی و افزایش روحیه مردم داشته باشد.

مفخمی شهرستانی با اشاره به امنیت مطلوب حاکم در فضای کشور بیان کرد: امنیت مثال‌زدنی ایران اسلامی مرهون عنایت و لطف خداوند، تدابیر حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا، مقام معظم رهبری، هوشمندی و حضور همیشه در صحنه مردم ولایت‌مدار و آمادگی حداکثری نیروهای مسلح و پشتیبانی روحانیت از طرح‌های امنیت‌بخش است.

وی با اشاره به آمادگی حداکثر نیروهای انتظامی در برابر هرگونه تهدیدات بدخواهان نظام ادامه داد: هرگز اجازه جولان و موج‌سواری به دشمنان و بدخواهان نظام و انقلاب اسلامی را نخواهیم داد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی عنوان کرد: در شرایط کنونی با وجود تهدیدات مختلف دشمنان، وظیفه ما چیزی جز ایستادن قاطعانه در برابر هجمه‌های بی‌رحمانه آنها همچون گذشته نبوده و باید با شناخت و استمرار معرفت نسبت به هدف والای انقلاب اسلامی، استکبار جهانی را در دست‌یابی به اهداف شوم خود، ناکام گذاشته و در بستر فرهنگ جهادی، ندای اتحاد و ایثار خود را طنین‌انداز کنیم.

مفخمی شهرستانی با تبیین راهبردهای پلیس در تراز انقلاب اسلامی افزود: پلیس در گام دوم انقلاب، به دنبال ایجاد گفتمان منطبق بر آموزهای اسلامی است و در تلاش است بیش از پیش با نگرش الهی،‌ ولایی و انقلابی در محوریت رضای حق‌تعالی رفتار کرده و خود را در برابر تکالیف الهی مسئول و پاسخگو بداند.

نظارت بر مجموعه فعالیت‌های پلیس در استان مرکزی افزایش می‌یابددرگیری مسلحانه پلیس با سوداگران مرگ در ایرانشهر‌؛ ‌2 تن مواد مخدر از قاچاقچیان کشف شدایلام| مامور پلیس کیف حاوی پول و مدارک را به صاحبش برگرداند

وی تصریح کرد: پلیس همواره بر آن است تا به مانند گذشته با آحاد جامعه و قشرهای اجتماعی اعم از امامان جمعه، ائمه جماعت، نخبگان، فرهیختگان و غیره تعامل سازنده و مستمر داشته باشد چراکه این مهم علاوه بر این‌ که به ارتقاء سرمایه اجتماعی پلیس کمک می‌کند، در تسهیل اجرای مأموریت‌های موفقیت‌آمیز پلیس نیز نقشی انکارناپذیر دارد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی بیان کرد: تقویت اعتماد، توسعه مهارت‌های سازنده شهروندان، ایجاد عدالت در برخورداری از فرصت‌ها، تأثیرگذاری شهروندان در برقراری امنیت اجتماعی، دانش‌ها و نگرش‌ها، افزایش مشارکت، احترام به نیازهای جمعی در مقابل فردگرایی و ایجاد زمینه مناسب برای تعاملات اجتماعی از اهداف مهم ناجا در اجرای برنامه‌های حقوق شهروندی و همچنین اجرای طرح مدیریت کیفیت در نیروی انتظامی است.

مفخمی شهرستانی با اشاره به نقش محوری امر به معروف و نهی از منکر در هدایت افراد در جامعه اسلامی ادامه داد: باید به این فرایض دینی در جوامع اسلامی توجه ویژه‌ای شود، چراکه امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه قانونی و شرعی و یک اصل اسلامی است و در جامعه اسلامی باید با دقت بر حسن تحقق آن نظارت شود و اثرات فراگیر آن در جامعه اسلامی انعکاس یابد.

ویعنوان کرد: از انتقادات و روشنگری‌های مستمر و هدفمند امامان جمعه به پلیس در انجام هرچه مطلوب‌تر وظایف محوله قدردانی می‌کنیم، به یاری پروردگار و با تکیه‌بر آرمان‌های اصیل انقلاب و مدیریت‌های جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقادی به اصل «ما می‌توانیم» که امام بزرگوار به ما آموخت و رهبر حکیم انقلاب اسلامی ما را به آن ترغیب کرد، امیدواریم تا بتوانیم ایران را به عزت و پیشرفت در همه عرصه‌ها رسانده و شاهد تحقق تمدن نوین اسلامی که هدف آن چیزی جز سعادت همه انسان‌های نیک‌سرشت نیست، باشیم.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به اسم آزادی به کام برهنگی!

  با نگاهی به سیر تاریخی ایران مشخص می‌شود، بعد از انقلاب اسلامی با رویکرد تازه‌ای که با بهره‌‌گیری از آیات قرآن و احکام اسلامی به زن شد و مقام معظم رهبری نیز از آن به‌عنوان الگوی سوم زن مسلمان یاد می‌کنند، «مسأله حجاب زنان» و به موازات آن، حضور فعال در عرصه‌های مختلف جامعه و حذف نگاه ابزاری به آنها، تبدیل به خاری در چشم دشمنان شده که بارها با استفاده از روش‌های مختلف مثل شخصی نشان دادن این موضوع و استفاده از تعابیر مختلفی چون حجاب اجباری، سعی در مقابله با آن با هدف ضربه به نظام جمهوری اسلامی و تحقق اغراض خود کرده‌اند. در گفت‌وگو با مشاور زنان و خانواده فرماندار تهران به بررسی این موضوع پرداخته‌ایم. 

علت اهمیت حجاب در کشور چیست؟ 
مسأله ‌حجاب‌ یک تاریخچه عمیق و با سابقه به بلندای تمدن ایران در کشورمان دارد. حتی در کشورهای اروپایی و آمریکایی که ۱۰۰ سال پیش پوشش زن‌ها، به شکل اکنون نبود و به مرور با اجرای سیاست‌های منفعت‌طلبانه و هوس‌بازانه، تبدیل به وضع فعلی شد، بعد از انقلاب صنعتی، استفاده ابزاری و جنسی از زنان باعث تغییر و تحولاتی در پوشش زنان غرب شد و سپس تلاش کردند این سبک از پوشش زنان خود را‌ به زنان کشورهای‌ دیگر همچون کشورهای اسلامی تحمیل‌کنند. زمان رضاشاه تا حد زیادی این سیاست‌ها محقق شد اما بعد از انقلاب، با رویکرد و نگاه عمیق دینی و اسلامی امام خمینی‌(ره) و مقام معظم رهبری، الگوی جدیدی در مقابل فرهنگ غربی نسبت به زن شکل گرفت که در این نگاه، زن در عین حفظ لطافت و ظرافت زنانه خود و گرم نگهداشتن کانون خانواده و فرزندآوری، با رعایت حجاب و عفاف، هم پوشش و هم عفت رفتاری و کلامی در عرصه‌های مختلف اجتماعی حضور داشته‌باشد.  بیش از نیمی از جامعه، را زنان تشکیل می‌دهند و شاهدیم زنان با داشتن پوشش اسلامی در همه عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، دانشگاهی و ... ‌حضور دارند و در برخی‌ عرصه‌ها در حوزه زنان متخصص به خودکفایی رسیده‌ایم. 

چرا دشمنان از دیرباز به‌ویژه در سال‌های اخیر بر مسأله بی‌حجابی زنان تأکید دارند؟
زن فطرتا موجودی انسان‌ساز، تمدن‌ساز و منشأ عطوفت و برکات الهی است. زن می‌تواند ستون یک زندگی، خانواده و جامعه باشد. آنها در تربیت انسان‌های بزرگ و نابغه، نقش مستقیم دارند. بسیاری از افراد شایسته و برجسته تربیت‌یافته زنانی هستند که خود آراسته به خلقیات حسنه و پایبندی‌های اخلاقی بوده‌اند. این امر پذیرفته شده‌ای است که زن، مأموریت و مسئولیت تربیت انسان‌ها را به‌عهده داشته و سرشار از عاطفه، محبت، هدایتگری و تمدن‌سازی است اما فرهنگ ۱۰۰‌ساله غرب تلاش می‌کند این ودیعه الهی را از او بگیرد و او را به انسانی بی‌مسئولیت و غیرمقدس تبدیل سازد. نقش اصلی‌ قدرت نرم بسیار بالاست. مسلما وقتی زن با این خصوصیات در نظام خلقت در مسیر درست و پیشرفت یک جامعه باشد، سبب سعادت جامعه می‌شود. منشأ اثر بودن زن اگر باور و پذیرفته شود در هر سمت و سویی که برود، اثر خود را می‌گذارد و باعث سعادت یا شقاوت جامعه می‌شود. رهبر معظم انقلاب در سخنان خود فرموده‌اند دشمنان از پیشرفت زنان ما عصبانی‌اند، زیرا زنان ما بعد از انقلاب با حفظ حجاب و نگهداشتن حریم خانواده و در عرصه‌های گوناگون اجتماعی و حکمرانی، حضور فعال داشتند که این موضوع برای دشمنان، غیر‌قابل تحمل است. لذا می‌کوشند به زن ایرانی القا کنند که زن با حجاب فعلی، امکان تعالی و رشد ندارد و زمانی می‌تواند به اوج قله موفقیت و رضایت برسد که عریان‌تر باشد. دشمنان خوب می‌دانند اگر بخواهند کشور را از مسیر توسعه و پیشرفت بازدارند، بهترین روش، انحراف زنان از مسیر درست الهی و فطری و تقدس‌زدا‌یی و هویت‌زدایی از زن مسلمان است.

دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
تکرار حضور مداوم و روزمره بی‌حجاب‌ها در جامعه و جنبه روانی این‌مساله که اگر هرروز دیده شود، عادی می‌شود، یکی از روش‌های دشمن برای تحقق عرفی‌سازی بی‌حجابی است. القای شبهات در بین جوانان و عدم پاسخگویی درست به آنها، زمینه را برای باورسازی دروغین فراهم می‌کند. یکی از مواردی که مطرح می‌کنند این است که چرا عدم پوشش و حجاب در کشورهای اسلامی عادی است اما در ایران نسبت به این موضوع سختگیری می‌شود؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت: جمهوری اسلامی بعد از انقلاب؛ تغییر و تحولاتی در تدوین قانون اساسی بر پایه شرع و دین پایه‌ریزی کرد؛ لذا قوانینی که وضع می‌کند نیز بر پایه شرع است. این‌طور نیست که ما از کشورهای دیگر الگوبرداری کنیم بلکه کشورهای دیگر هستند که باید مواضع خود را نسبت به حرام‌های شرعی اصلاح کنند چرا که این کشور‌ها پوسته اسلامی دارند اما خلاف اسلام عمل می‌کنند. آنها شراب‌فروشی هم دارند، آیا ما باید از آنها پیروی کنیم؟ انقلاب اسلامی کاری کرد که احکام شرع و دین خدا را در جامعه اجرا سازد لذا آنچه کشورهای به ظاهر اسلامی انجام می‌دهند، عجیب و غریب است، نه رعایت مسائل شرعی و دینی در ایران! شعار زن، زندگی، آزادی در واقع شعار اصلی حکومت اسلامی است اما  بستگی به این دارد که آزادی را چگونه تعریف و تعبیر می‌کنیم. دشمنان ما آزادی را عریانی و برهنگی تعریف می‌کنند. متأسفانه در جریان اغتشاشات نیز به صورت جنگ ترکیبی و کاملا هدفمند و سازماندهی شده، در داخل و خارج از کشور دشمنی‌ را به حد اعلای خود نسبت به زن ایرانی که مظهر قداست، حیات‌بخشی و تمدن‌سازی است، نشان دادند. لذا این شعار آن‌طور که ادعا می‌کردند زن، زندگی آزادی نبود بلکه زن، زندگی، عریانی بود. دشمنان درحالی این شعار را می‌دادند که حالا شش ماه است در فلسطین زنان را از بین می‌برند! این وقایع نشان می‌دهد که این شعارهای توخالی و دروغ، وسیله‌ای برای فریب زنان کشور ما است. زنان ما باید مراقب باشند که سرباز پیاده‌نظام دشمن نباشند. اطاعت از قوانین کشور، لازم الاجراست. قطعا مردم نسبت به بی‌حرمتی به ‌شأن زن و عادی‌سازی بی‌حجابی در کشور، واکنش نشان خواهند داد. امیدواریم با اقداماتی که فراجا اکنون با طرح نور در پیش گرفته است، اتفاقات خوبی رقم بخورد.

دیگر خبرها

  • لزوم روزآمدی مربیان عقیدتی
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • رییس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • رئیس تبلیغات اسلامی جغتای معرفی شد
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه