Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:26:31 GMT

زنان پرچم‌داران جلوگیری از هدر رفت آب و غذا باشند

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۹۰۶۴

زنان پرچم‌داران جلوگیری از هدر رفت آب و غذا باشند

ایسنا/لرستانمعاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه زنان می‌توانند پرچم‌داران جلوگیری از هدررفت آب و غذا باشند، گفت: همایش استانی رد پای آب به دنبال نهادینه شدن زن ایرانی در مدیریت مصرف آب و غذا است.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در همایش استانی «رد پای آب» و طرح ملی آموزشی «بانوی آب» که در خرم‌آباد برگزار شد، اظهارکرد: هشتمین همایش رد پای آب به میزبانی لرستان و مشترکاً بین وزارت نیرو و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از شکل‌گیری پویش ملی برای صرفه‌جویی در مصرف آب با هدف حضور مردم و مشارکت مردم خبر داد و با ذکر این مطلب که مشارکت مردم کلید صرفه‌جویی است، اضافه کرد: از ظرفیت زنان ایرانی برای ترویج فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف آب بهره‌برداری شود.

ابتکار با ذکر این مطلب که در نگرش و رفتار نیازمند تغییر رفتار در مصرف هستیم، افزود: در لرستان نیازمند آن تغییر رفتار نسبت به آب و طبیعت هستیم چراکه با بحران‌های زیادی مواجه هستیم این در حالی‌است که پسماندهای زیست محیطی بر بهداشت و سلامت جوامع تاثیر دارد.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه هزینه‌های جاری و کنترل منابع آبی با اصلاح الگوی مصرف کاهش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: اصلاح الگوی مصرف مورد تاکید تعالیم اسلامی است چراکه در اسلام بر پرهیز از اسراف سفارش شده است.

وی با ذکر این مطلب که یک سوم منابع غذایی کشور در سیکل از مزرعه تا سفره از بین می‌رود، ادامه داد: زنان پرچم‌داران جلوگیری از هدررفت آب و غذا باشند در پذیرایی‌ها نباید بشقاب‌های غذای پسمانده از بین برود.

ابتکار بر جریان سازی زنان و بانوان در الگوی مصرف آب تاکید کرد و افزود: در روستا نیز اصلاح الگوی کشت و آبیاری با توجه به شرایط اقلیم کشور و سفره‌های زیرزمینی حیاتی است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: نباید از نقش رسانه در اصلاح الگوی مصرف آب و غذا و کاهش هدر دادن و اسراف غدا غافل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آب مصرف آب معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند