Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلنا نوشت: محسن پیرهادی دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی درباره شکل و نحوه حضور جریان نواصول‌گرایی در انتخابات پیش روی مجلس و اینکه در صورت شکل نگرفتن توافق این جریان با شورای وحدت اصول‌گرا آیا لیست جداگانه‌ای خواهند داد، اظهار کرد: حضور قدرتمند جریان نواصولگرا و جمعیت پیشرفت و عدالت در انتخابات مجلس قطعی است، ما برای انتخابات مجلس برنامه داریم، چرا که برای خود مجلس و تقویت و اصلاح روند تقنین و نظارت کشور برنامه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در انتخابات آتی، هم رویکردهای جدید و هم چهره‌های جدیدی را به جامعه معرفی خواهیم کرد.

وی افزود: البته تمام این فعالیت‌ها، در کنار کنش‌های انتخاباتی دیگر اضلاع جریان اصولگرا و در چارچوب شورای ائتلاف نیروهای انقلاب رخ خواهد داد. تا این لحظه، برداشت ما این است که شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، قالب مناسبی برای فعالیت تمام اضلاع جریان انقلابی و اصولگرا است.

پیرهادی در مورد گمانه‌زنی‌هایی درباره حضور قالیباف در سرلیستی انتخابات مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه تهران و یا مشهد، گفت: حضور یا عدم حضور آقای قالیباف در انتخابات مجلس، تابع مولفه‌های متعددی است، از جمله این که ایشان چهره‌ای ملی است و ممکن است شرایط به گونه‌ای پیش رود که از منظر نخبگان جریان انقلاب، حضور ایشان، ضرورت پیدا کند.

وی بیان کرد: از سوی دیگر، تصمیم شخصی ایشان، حضور موثر در صحنه انتخابات مجلس و استفاده از ظرفیت سیاسی و اجتماعی خود برای ورود جوانان شایسته به مجلس است. برداشت شخصی من این است که در صورت نامزدی در انتخابات، ایشان از حوزه انتخابیه تهران به مجلس ورود کنند، اما این که تصمیم قطعی ایشان چیست، باید منتظر ماند و دید و نظر بنده گمانه‌زنی است و قطعی نیست.

عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران تحلیل خود از حضور ناطق نوری در جامعه روحانیت مبارز و تاثیر او بر وحدت اصولگرایان گفت: حضور آقای ناطق در جلسه اخیر جامعه روحانیت را به عنوان یک چرخش بزرگ سیاسی تلقی نمی‌کنم و برداشت من این است که ایشان، به دعوت دبیرکل جامعه در جلسه ۱۳ مهر ماه شرکت کرده و شاید حتی در جلسات بعد، حضور مستمر و موثری نداشته باشد.

به گفته پیرهادی از سوی دیگر، ناطق نوری امروز ۷۵ ساله است و قاعدتا قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس را ندارد. ایشان اگر هم بخواهد حضور جدی در عرصه سیاست داشته باشد، باید نقشی از جنس مشاوره یک یا چند جریان سیاسی را ایفا کند، درست شبیه آن چیزی که مرحوم هاشمی رفسنجانی بود.

عضو سابق شورای شهر تهران درباره کنار آمدن جریان نو اصولگرایی و جریان سنتی اصول‌گرا با یکدیگر تاکید کرد: آن چه در قالب شورای ائتلاف  رخ می‌دهد، ائتلاف نیروهای جریان اصول‌گرا است و نه اتحاد آن‌ها، این یعنی همه احزاب و گروه‌هایی که در مسائل کلان سیاست و اجتماع، اتفاق نظر داشته و در برهه‌های حساس گذشته، پایبندی فکری و عملی به اسلام و قانون اساسی و خط امام و مشی رهبری را حفظ کرده‌اند، قرار است کنار هم بشینند، ظرفیت های خود را درون یک سبد مشترک قرار دهند و تمام توان خود را مصروف این کنند که در انتخابات پیش رو، مجلسی انقلابی و کارآمد شکل گیرد.

وی ادامه داد: قرار نیست از رویکردهای نواصول‌گرایانه خود به ویژه مردم باوری عمیق و جوان‌گرایی کوتاه بیاییم، البته تاکنون مخالف یا مانع قابل توجهی هم در میان نیروهای اصولگرا نداشته‌ایم و هم افزایی با جریان های همسو را هم ضروری و هم شدنی می‌دانیم.

دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت تحلیل خود از اینکه برخی از اصول‌گرایان از حالا خود را پیروز انتخابات می‌دانند و اقبال مردم به جریان اصلاح طلبی انتخابات مجلس را اینگونه بیان کرد: انتخابات در ایران، واقعا به سختی قابل پیش بینی است و اگر گروهی از امروز که حدودا چهار ماه به انتخابات مانده، خود را پیروز نهایی بداند، دچار خطای فاحشی شده که قبل یا بعد از انتخابات چوب آن را خواهد خورد.

وی در پایان گفت: البته این که اقبال به اصلاح طلبان کاهش داشته باشد طبیعی است، چرا که بیش از شش سال ریاست جمهوری، چهار سال مجلس و دو سال مدیریت شهری جریان اصلاح‌طلب، موجب نارضایتی مردم در اغلب حوزه ها شده است.

کد خبر 461141 برچسب‌ها محمد باقر قالیباف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران