Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@13:32:10 GMT

سرنوشت جنگجویان خارجی داعش چه خواهد شد؟

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۴۲۵۷

سرنوشت جنگجویان خارجی داعش چه خواهد شد؟

آفتاب‌‌نیوز :

با بالاگرفتن نارضایتی ها در عراق و بی ثبات در شمال سوریه پس از حمله ترکیه، اروپا در مقابل یکی از مهم‌ترین چالش‌هایش قرار گرفته است: «وضعیت باقی مانده نیروهای اروپایی عضو داعش در اردوگاه های سوریه و عراق چه خواهد شد؟»

رونالد گیدویتز، سفیر آمریکا در بروکسل چهارشنبه از اروپایی ها خواست تا هرچه سریعتر بدلیل «تعدد جنگجویان داعشی در زندان های سوریه و وضعیت بی ثبات در این کشور و همچنین احتمال حمله نیروهای باقی مانده داعش برای آزاد کردن جنگجویان در بند» تمام زندانی های جهادگرا را به کشورهای اروپایی محل تابعیت شان بازگردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناتاشا برتو، سخنگوی امنیت و مهاجرت اتحادیه اروپا در پاسخ به یورنیوز گفت که اروپا تدابیر ویژه ای برای ورود نیروهای تروریست احتمالی به خاک اتحادیه در نظر گرفته است.

به گفته او اروپا با سامانه مهمی که در مرزهای ورودی به قاره دارد اجازه نخواهد داد تروریست ها به راحتی وارد خاک اتحادیه اروپا بشوند.

ناتاشا برتو گفت: «چالش جنگجویان خارجی داعش اهمیت زیادی دارد. کمیسیون اولویت اصلی خود را بر حفظ امنیت مرزهای اتحادیه اروپا قرار داده است. ما کارهای زیادی را در ۵ سال گذشته از جمله تجهیز و مدرن کردن مرزهایمان انجام داده‌ایم.

همانطور که گفتم هر فردی که از مرزهای اروپا قصد ورود دارد با سامانه مرزی و با توجه به داده های اتحادیه اروپا در رابطه با تروریسم مورد کنترل قرارمی گیرد. همانطور که می دانید تمام کشورهای عضو شنگن ناگزیر باید در رابطه با مظنونین به تروریسم و اعضای نیروهای داعش که تبعیت کشورشان را دارند، اطلاعات و داده ها را با تمام کشورها به اشتراک بگذارند.

سازمان هایی چون یوروپل و یوروجاست، پلیس و دستگاه قضایی منسوب به اتحادیه اروپا، مجهزشده اند تا با این چالش به سرعت برخورد کنند. همه این ها به این معنی است که ما در حال حاضر پیشرفت خوبی کرده ایم و در جای بهتری نسبت به سال های پیشین ایستاده ایم. اما فراموش نکنیم که سیستم های امنیتی اروپا در درجه اول یک اولویت ملی و داخلی است. اما درباره انتقال نیروهای زندانی داعش به کشورهای محل تابعیت باید بگوییم که این یک تصمیم داخلی است به روند تصمیم گیری هر کدام از کشورهای عضو اتحادیه اروپا باز می گردد.»

آیا روند ناآرامی ها در عراق و اوضاع کردستان در روزهای اخیر شمال را نگران نمی کند؟

ناتاشا برتو می گوید: «کمیسر امنیت اتحادیه اروپا به همراه کمیسر مهاجرت درباره نگرانی های اروپا و روش حل بحران مربوط به این چالش در کمیسیون سخنرانی کردند. برای همین ترجیح می دهم برای سوالات بیشتر درباره این موضوع به این سخنرانی مراجعه کنید.»

جولیان کینگ کمیسر امنیت اتحادیه اروپا در روز چهارشنبه گفت دستکم ۱۴۰۰ کودک با والدینی که عضو داعش و تابعیت ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا را دارند همچنان در اردوگاه های سوریه هستند. برخی از این کودکان در حال حاضر به اروپا بازگردانده شده‌اند.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: داعش اروپا جنگجویان داعش جنگ سوریه آمریکا ترکیه خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان

وزیر دفاع روسیه اظهار داشت تهدید اصلی برای آسیای مرکزی از سوی گروه‌های تروریستی افراطی است که در افغانستان مستقر هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه  در نشست سازمان همکاری شانگهای گفت کشورهای آسیای مرکزی از سوی گروه‌های تروریستی مستقر در افغانستان مورد تهدید قرار دارند.

شویگو تصریح تهدید اصلی از سوی «گروه‌های تروریستی افراطی مستقر در افغانستان» متوجه آسیای مرکزی است.

وزیر دفاع روسیه در ادامه از این گروه‌ها نامی نبرد، اما پیش از این گفته بود سازمان‌های تروریستی بین‌المللی در حال افزایش نفوذ خود در افغانستان هستند و کشورهای غربی فعالانه‌تر با گروه‌های مسلح مستقر در خارج از کشور کار می‌کنند.

شویگو پیش از این درباره اهداف کشورهای غربی از افزایش تعاملات با گروه‌های مسلح مخالف طالبان در خارج افغانستان گفته بود: هدف آنها روشن است؛ از یک سو، یک کانون درگیری در مناطق مرزی شرکای ما ایجاد می‌شود و از سوی دیگر کمک‌های نظامی برای خنثی کردن درگیری که به طور غیرطبیعی ایجاد شده، ارائه می‌شود.

این در حالی است که بارها مقامات حکومت طالبان تاکید کرده‌اند از خاک افغانستان هیچ کشوری تهدید نمی‌شود و گروه تروریستی داعش نیز در این کشور نابود شده است.

روسیه: قاچاق هروئین از افغانستان تهدیدی برای امنیت آسیای مرکزی استروسیه: نگرانی‌های تاجیکستان درباره تهدیدات ناشی از افغانستان را درک می‌کنیمروسیه: گسترش گروه‌های تروریستی در افغانستان چالشی جدی برای آسیای مرکزی است

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز پیش از این در یک نشست خبری گفته بود گروه تروریستی داعش با حمایت نیروهای خارجی در پی تضعیف ثبات کشورهای آسیای مرکزی است.

وی تاکید کرده بود تامین مالی گروه تروریستی داعش در افغانستان توسط سرویس‌های اطلاعاتی خارجی انجام می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه از هیچ کشوری نام نبرد اما پیش از این «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور گفته بود آمریکا از داعش و القاعده در افغانستان حمایت می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران