Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@17:42:43 GMT

توسعه چشمگیر اینترنت اشیاء تا سال ۲۰۲۴ میلادی

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۴۶۱۵۲

توسعه چشمگیر اینترنت اشیاء تا سال ۲۰۲۴ میلادی

مدیر کل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باید به دنبال جایگاه واقعی کشورمان در بازار پیشران های جدید اقتصادی باشیم زیرا مطالعات نشان می دهد، تعداد اشیاء متصل به اینترنت تا سال ۲۰۲۴ میلادی از ۲۲ میلیارد می گذرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حمیدرضا احمدیان بعد از ظهر امروز جمعه _۱۰ مردادماه_ در نشست پیشران های فناوری و فرصت های پیش روی کسب و کار ها در محل سالن فرصت های بیست و پنجمین دوره نمایشگاه اتوکام، با اشاره به تحول مبانی بازار های جهانی و توسعه اقتصاد دیجیتال، اظهار کرد: حضور جوانان در استارتاپ ها یکی از مهم ترین ویژگی های این نوع از کسب و کار های دانش بنیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در فضای اقتصادی تاریخ گذشته، مردم، کسب و کارها و دولت، بازیگران اصلی محسوب می شدند اما فضای اقتصادی نو و جدید دنیا، اشیاء را نیز وارد این چرخه کرده است. امروزه تعداد اشیاء متصل به اینترنت در جهان، بیش از تعداد افراد متصل به شبکه های اینترنتی است و در صورتی که به ظرفیت ها و چشم انداز این حوزه درسال های آینده نگاه توسعه ای نداشته باشیم، به یک بازار مصرفی اینترنت اشیا در آینده تحولات اقتصادی تبدیل خواهیم شد.

مدیر کل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شرکت های بزرگ صنعتی باید بپذیرند که دنیای اقتصادی امروز جهان، فضایی برای توسعه استارتاپ ها و کسب و کار های دانش بنیان است، تصریح کرد: اقتصاد هوشمند، اقتصادی است که کنشگران عملیات و تعاملات خود را بر پایه فناوری دیجیتال و زیرساخت های اطلاعاتی و ارتباطاتی انجام می دهند و رفتار های اقتصادی هوشمندانه ای از خود نشان می دهند.

احمدیان اضافه کرد: فناوری از شاخصه های جدید بازارهای اقتصادی  دنیا است و رشد اقتصادی فناوری های بر پایه بلاک چین در فعالیت های مالی نشان دهنده افزایش میزان مشارکت فناوری های دیجیتال در اقتصاد است.

وی ادامه داد: بر اساس نظر کارشناسان‌، در سال ۲۰۳۰ میلادی تکنولوژی های مبتنی بر فکر و مسائل نوآورنه پیشرفت چشمگیری را تجربه خواهد کرد و باید برای استقبال از این پیشران ها آمادگی داشته باشیم. بلاک چین نشان داده که یک پیشران می تواند همه بازار ها را به سرعت مورد تاثیر قرار دهد.

مدیر کل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: باید به دنبال جایگاه واقعی کشورمان در بازار پیشران های جدید اقتصادی باشیم و مطالعات نشان می دهد، تعداد اشیاء متصل به اینترنت تا سال ۲۰۲۴ میلادی از ۲۲ میلیارد می گذرد. مهم ترین مزیت شبکه اینترنتی 5G برای ما افزایش سرعت و انتقال حجم دیتا است و کسب و کار های کنونی دنیای اقتصادی نیز باید بر اساس همین دیتاها تنظیم و برقرار شوند. جنگ اقتصادی کنونی در بازار اقتصاد دیجیتال جنگ دیتا و انتقال اطلاعات است و باید روی فناوری 5G در ایران سرمایه گذاری کنیم تا فضای کسب و کار این حوزه بهبود پیدا کند.

احمدیان افزود: باید به پیشران های زنجیری بازار دیجیتال به صورت متمرکز و دقیق نگاه کنیم و مهم ترین مسئله ای که تا سال ۲۰۲۵ میلادی مطرح می شود استقبال مردم از هوش مصنوعی است و باید به فکر ظرفیت های هوش مصنوعی در کشور و ارتقا سطح فناوری آن باشیم. اگر از پیشران های تکنولوژی به صورت صحیح استفاده نکنیم زیست بوم فناوری کشور با مشکل مواجه خواهد شد.

کد خبر 395186

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اینترنت اشیاء اینترنت فناوری اطلاعات استارتاپ شرکت دانش بنیان دانش بنیان اقتصاد دانش بنيان شرکت های دانش بنیان صنایع دانش بنیان نمایشگاه اتوکام اتوکام شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۴۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور